Şimdi Ara

İnce ve hafif notebook - ultrabook tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

    Şöyle bir cihaz buldum, fiyatı da makul görünüyor. Ancak çok yeni bir model olduğu için düzgün bir inceleme bulamadım internette. Hangi pazarlarda satışa çıktı onu da bilmiyorum, amazon.com veya amazon.in'de satışı yok. Ekranı sanırım IPS değil ama kalitesinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Siteye güvenebilsem sipariş geçeceğim ancak gelecek ürünün refurbished olmasından korkuyorum.

    https://www.incehesap.com/asus-zenbook-ux430uq-gv512t-ultrabook-fiyati-34746/



    Bu bilgisayarı biliyorum hocam çok şık, ben de ux490ua modeline bakmıştım fakat fiyatı yüksek diye eledim. Çok iyi bir indirim bulmuşsunuz pişman olmazsınız sanırım. Satın alırsanız yorumlarınızı beklerim. Burada da aynı fiyattan satılıyor, güvenilir bir yer.

    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-ux430uq-gv512t-i7-7500u-8gb-512gb-ssd-14-windows-10-pmu357698




  • xiaomi air 13 bakabilirsin. malzeme kalitesi üst düzey ve pci ssd kullanıyor. tasarımı da bence çok güzel. yalnız bunlar da macbook gibi ram upgrade'ine izin vermiyor. sadece ssd upgrade yapabilirsiniz.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-xiaomi-air-13-ultrabook-silver-orjinal-kutusunda-448090564/detay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest Account

    xiaomi air 13 bakabilirsin. malzeme kalitesi üst düzey ve pci ssd kullanıyor. tasarımı da bence çok güzel. yalnız bunlar da macbook gibi ram upgrade'ine izin vermiyor. sadece ssd upgrade yapabilirsiniz.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-xiaomi-air-13-ultrabook-silver-orjinal-kutusunda-448090564/detay

    Hocam Türkiye'de yetkili servisi bulunan bir firmadan alışveriş yapmak istiyorum. Cihaz arızalandığında macera yaşamayalım sonra. Öneri için yine de teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.