Şimdi Ara

inca il1023l ilginç ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler yakın zamanda kampanyadan bu monitörü aldım.monitör fena değil fakat beni rahatsız eden 2 şey var.
    1.monitörden bir ses geliyor.çınlama gibi elektrik sesi gibi çok hafif kasayı azcık sıkınca azalıyor ilginç bi biçimde(yukarı doğru çevirirken farkettim) bırakınca devam ediyor ve çok rahatsız ediyor.çünkü çok sessiz bir ortamda kullanıyorum.kafa ütüleyen bir ses böle duymak lazım yani tam anlatamıyorum :D kısık ama rahatsız edici gürültülü bir ortamda duyulmaz denecek seviyede.
    2.monitörün üst kısmında belirgin ışık sızması var.
    şimdi bu 2 problem garanti kapsamına girer mi? değişim istesem ne derler sorun kabul ederlermi yoksa arıza mı çıkartırlar?şimdi yollayıp da bunun birşeyi yok diye geri yollayacaklarsa boşa kargolarda sürünmesin monitör?monitörü hepsiburada.comdan aldım.oranın müşteri hizmetlerine sordum fakat çooooook kötü bir müşteri hizmetleri var.ne cevap yazan var ne ilgilenen sattım gitti mantığındalar.
    aynı monitöre sahip olanlar varsa bakabilirermi bu sorunlar onlarda da varmı diye?







  • Benim asus monitörümde, aynen dediğiniz gibi çığlık sesi gibi ses geliyordu, görüntü değişikliğinde özellikle siyah görüntülerde artıyordu, garantiye gönderdim sıfırını gönderdiler, tabii ınca nın bu konudaki tutumunu bilemeyiz, gene göndermekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.