Şimdi Ara

INCA IL 820-dvi 20.1 inç Mönitörü kullananlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
22.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende Inca almayı düşünüyorum ancak 20" ile 22" arasında kaldım, tek korkum 22" olduğu zaman bu filmlerde bahsedilen büyüklükten dolayı görüntünün kötü olması gibi bir şeyden bahsediliyor rip.lerde falan. Oyun oynarkende bu olay oluyor mu acaba? monütörü olanlar cevap verirse sevinirm.
  • Arkadaşlar sizce bu model inca ya alternatif olabilirmi. Dvi düşünmüyorum...
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52126
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rpd_seth

    Bende Inca almayı düşünüyorum ancak 20" ile 22" arasında kaldım, tek korkum 22" olduğu zaman bu filmlerde bahsedilen büyüklükten dolayı görüntünün kötü olması gibi bir şeyden bahsediliyor rip.lerde falan. Oyun oynarkende bu olay oluyor mu acaba? monütörü olanlar cevap verirse sevinirm.

    hocam o filmlerdeki olay en kaliteli lcd monitörde de olur çünkü film kalitesiyle alakalı.


    bende 22 inç mi 20.1 inç mi karar veremedim.şu monitör oalyını bi halletsem artık ya.
  • ya arkadaşlar heran sipariş verebilirim.ama kafam çok karışık.tamam ilk etapta görüntü falan çok iyi olabilir ama ya sonra diye düşünyor insan.kullanan arkadaşlar birde 22 inçle arasındaki fark nasıl.ben kocaelideyim ve bu monitör yok buralarda bakayımda alayım desem.
  • hepsiburada'dan dün 284ytl'ye 20.1inch DVI girişli olanını aldım(dün bitti kampanya şimdi 421).
    kalitesi son derece iyi alacak arkadaşlar tereddüt etmesin birde eğimini ayarlarken benim gibi yıldız vidaları boşuna söküp ayarlamaya çalışmayın. monitöre bağlı olan 2 tane çıkan plastik var onları çıkarttığınıza 9/10 ingiliz anahtarla dönen somunlar var onları gevşetip ayarlamayı yapıyorsunuz.

    dikkatli bakınca çarpraz çizgiler belli oluyor ama kayıp olarak görmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 10 Eylül 2008; 17:54:46 >
  • Merhaba arkadaşlar bend 20,1 aldım ancak 1650x1050 ayarlarında 75 heltze gelmiyor daha doğrusu seçenek çıkmıyor. Bunun nedeni ekran kartımıdır? nasıl ayarlayabilirim yardımcı olur musunuz
  • Ben de INCA IL-820-DVI 20.1" modelinden aldım, gayet başarılı, almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. İki bilgisayar bağlı şimdi bu monitöre, sorum şu:

    Menüye girmeden kısayolla DVI-VGA arasında geçiş yapmak mümkün mü? (Benim eski Philips'te, ekrandaki iki tuşa basarak geçiş yapılabiliyordu)

    Çözemedim bir türlü, var mı acaba böyle bir tuş kombinasyonu?
  • urunu smdi kurdum ve cok memnunum :) iyi ki almisim. cok kaliteli gercekten. su cızık cızık olayi bnde olmadi monitorun icine girecegim nerdeyse ama oyle bi cızık goremedim.. aklimda cok takilmisti o cızık sorunu ama cıkmadi bnde oyle bişey çok şükür. ve ölü pikselde cıkmadi.

    arkadaslardan biri sormus ama cevap veren olmamiş. ayni sorun bnde de var.. yok mu bi çözümü acaba ? goruntu seceneklerinde 75 mhz çıkmıyor. en fazla 60 mhz var.. vista ultimate kullaniyrum 64 bit. 3850 ekran karti var. neden olabilir acaba bu sorun 75 mhz destegi var deniyor hep yaziyor her yerde.. musteri aldatmasi olabilr mi ?

    tşkler
  • 75 mhz için monitor kadar ekran kartıda önemli kullandığın çözünürlükte yemiyodur ekran kartı çözünürlüğü düşür bi dene.
  • Bu ürün (inca) hepsiburda haricinde satılmıyormu acaba ?
    Gidip görüp öyle almayı düşünüyorumda ben.
    Ayrıca şurdaki Keysmart 19" DVI (cam kaplama ekran) ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir ?
    Özellikleri şöyle birşey sanırım.
    Keysmartı kdv dahil 260 TL ye alma şansım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtolga -- 13 Ocak 2009; 16:26:23 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mrtolga

    Bu ürün (inca) hepsiburda haricinde satılmıyormu acaba ?
    Gidip görüp öyle almayı düşünüyorumda ben.
    Ayrıca şurdaki Keysmart 19" DVI (cam kaplama ekran) ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir ?
    Özellikleri şöyle birşey sanırım.
    Keysmartı kdv dahil 260 TL ye alma şansım var.


    Ankara Bimeks Mağazalarında var.




  • arkadaşlar benim ekran kartım ati x1300 monitörüm ınca ıl820 dvı dvı girişini kullandığımda çok verim alamadım örnek 1680 1050 de 60 hz yukarını göremiyorsun ve kontrastı 0 yapmama rağmen çok parlak gece rahatsız ediyor parlaklığı düşürüncede filmeler karanlık ve auto ayarıda çalışmadı ama VGA girişini kullancında tüm özellikler aktif oldu ve daha rahat seyrediyorum bu ekran kartım desteklemdigindenmidir monnitör harika yoksa gözü şimdi yorumuyor dvı girişlerinden verim alamadım
  • Arkadaslar bu saatten sonra Benq X2200W varken Inca ile ugrasmayin derim. Linkinden inceleyebilirsiniz. Yani monitor denilen alet 1-2 yil degil 9-10 yil kullaniliyor. O yuzden 100 lira fazla odeyin 22 inchlik bu saheseri alin, sahip oldugu ozellikler piyasadaki en pahali monitorlerde bile bulunmuyor, ozellikle 92%'lik renk gamutu bir harika. Yillar gectikce ne kadar dogru karar verdiginizi pekistirirsiniz

    http://www.benq.com/products/LCD/?product=1270

    http://www.hepsiburada.com/benq-x2200w-22-8msmprt-2msgtg-dvi-hdmi-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50508



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Ocak 2009; 13:24:28 >




  • Çok iyi bir mönitör bende 17 inç vardı ve çok iyi ve tasarım olarakta süper.Ayrıca fiyat olarak inanılmaz düşük phılıps marka ile aynı derecede görüntü sağladığını tespit ettim.Ayrıca çok teknik servisle konuştum hepsi memnun ve arıza olarakta en az düşen pc lerden die görüş aldım.
  • Bundan 6-7 ay kadar önce almıştım hepsiburada dan. Alırken çekincelerim vardı ama param az olduğu için almaya karar verdim. Hiç sorunsuz kullanıyorum hala da taş gibi çalışıyor. Hatta masaüstümdeki hoparlörler çok yer kaplıyor diye onları çıkarıp mönitördeki hoparlörleri kullanmaya başladım. Eski hoparlörüm tabi ki daha iyiydi ama incanın ki de idare ediyor. (Zaten ayrıca kulaklık kullanıyorum). Oyunlarda falan herhangi bir ghosting olayı yok. Video performansı da yeterli. Tek problem (bazıları için problem bile sayılmaz mesela ben) belli renklerde ekrana 30 cm yakından bakarsanız çapraz çizgiler görünüyor. Ama rahatsız etmiyor beni (zamanla alıştım). 22" lerde bu sorun yokmuş bi arkadaş söylemişti.

    Bu aralar fiyatları diğer mönitörlerle adeta yarışıyor, özellikle 22" dvi li modelin indirimli fiyatı ile BenQ x2200w yu aynı fiyata satıyor Hepsiburada. İkisi de 420 ytl civarında. Bu biraz anlamsız geldi bana. Sonuçta Benq kadar tanınmış bir marka değil.http://www.lcd-compare.com/ sitesinde arattığınızda görünmüyor bile. Tek artısı fiyatı olması gereken bir monitörün bu kadar pahalı olması saçma. Yani gidip Samsung 2253BW alırım 22" inca alacağıma. Fİyatları aynı.

    Kısaca ben aldım memnunum kullanıyorum bi sorun da çıkmadı ölü pixel vs ama fiyatlarda bi güncelleştirme gerekiyor inca için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 18 Mart 2009; 17:30:50 >




  • insan al demeye bir çekiniyor.. D:
  • BenQ x2200w modelini kullanıyorum 1 senedir, aldığım zaman 1 ölü pixeli vardı yolladım yenisini gönderdiler, dün de hepsiburada'dan inca IL-820-DVI 20.1 modelini aldım ikisini beraber kullanıyorum, benq hdmi dan inca dvi dan bağlı, herhangi bir ayara gerek duymadım taktığım gibi kullanıyorum, renkleri güzel kontrast biraz düşük ama o da olsun o kadar, inca almadan önce benq nun 20'inc analog modeli ile bunun aynı fiyat olduğunu gördüm ama benq'nun gerçekten bu ölü pixeller ile sorunu var güvenemedim benq'ya gittim inca aldım memnunum şimdilik bakalım yalnız vesa standartlarına uymadığı için duvara monte yapamadım onun çözümünü arıyorum. Bana göre tek eksiği bu.
  • Arkadaşlar konu çok eski ama illa bu monitörü kullanan vardır :)


    Rica etsem Monitörün renk ayarlrı kısmındaki Renk Yüzdelerini benimle paylaşırmısınız. ben bozdumda :)...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzHaNCiK

    Arkadaşlar konu çok eski ama illa bu monitörü kullanan vardır :)


    Rica etsem Monitörün renk ayarlrı kısmındaki Renk Yüzdelerini benimle paylaşırmısınız. ben bozdumda :)...



    resetleyebiliyordun önceki kullandığım incada ama menüde büyük ihtimal fabrika ayarlarına dönmek için seçenek vardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

    quote:

    Orijinalden alıntı: OzHaNCiK

    Arkadaşlar konu çok eski ama illa bu monitörü kullanan vardır :)


    Rica etsem Monitörün renk ayarlrı kısmındaki Renk Yüzdelerini benimle paylaşırmısınız. ben bozdumda :)...



    resetleyebiliyordun önceki kullandığım incada ama menüde büyük ihtimal fabrika ayarlarına dönmek için seçenek vardır

    İlk ayarlara dön seçeneği var. Olmazsa pm at benim monitördeki değerleri yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.