Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.320
Cevap
190
Favori
1.753.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam o arkadaş 2 yıl önce 2000 tl vermiş hiçte kazık yememiş. şu anda fiyatlara bakıldığında tek implant her şey dahil 700 ile 2000 tl arasında değişiyor.benim burası ufak bir yer istanbula gitmem 900km ne kadar mantıklı 1000 1500 arası ucuz diye oraya implant yaptırmam 2 seferde olcak olsa belki olailir
  • MSN adresim emekli1@hotmail.com burdanda ulaşabilirsiniz..
  • implant konusunda en kaliteli implantları kullanan ve en ucuz implant fiyatlarıyla en iyi diş sağlığı merkeziwww.uzmandisdoktoru.com tavsiyemdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medcezir82

    implant konusunda en kaliteli implantları kullanan ve en ucuz implant fiyatlarıyla en iyi diş sağlığı merkeziwww.uzmandisdoktoru.com tavsiyemdir.


    Fiyat bilgisi veriniz? Vediğiniz site saçma sapan birşey...
  • bu dişten çektigimi hiçbirşeyden çekmedim.

    25 yaşındayım agzımda 10 tane kaplama 6 tane kanal tedavisi 8 dolgu var. işlem yapılmamış 3-5 diş kaldı. hergün agrıyla yaşıyorum.

    ailecek dişlerimiz çok kuvvetsiz ve hemen çürüyor.

    bu konuyu takipteyim herkese çok geçmiş olsun.
  • ANKARA'DA YAŞAYANLAR İÇİN;
    İMPLANT TEDAVİSİ TEK DİŞ HER ŞEY DAHİL : 1100 TL DİR.
    İMPLANTLARIM İSRAİL YAPIMIDIR. ARAŞTIRANLAR ZATEN İSRAİL YAPIMLARININ DÜYADA KABUL GÖRDÜGÜNÜ BİLİRLER
    İRTİBAT NO: 0312 260 63 12
  • Herkese geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 20 Aralık 2012; 23:10:54 >
  • Benim de bu hafta implant yaptırmam gerek. 5 yıla kalmaz ağzımda sağlam diş kalmayacak zaten.

    " cfergul" ; sizin İstanbul'da önerdiğiniz yerde fiyat nedir acaba ? Bir de önerdiğiniz yerde hangi doktoru önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

    Benim de bu hafta implant yaptırmam gerek. 5 yıla kalmaz ağzımda sağlam diş kalmayacak zaten.

    " cfergul" ; sizin İstanbul'da önerdiğiniz yerde fiyat nedir acaba ? Bir de önerdiğiniz yerde hangi doktoru önerirsiniz?


    buraya bakarsanız sizin için çok iyi olur


    istanbul diş hastanesi


    en iyi en kaliteli implant markaları için oral dent ağız ve diş sağlığı merkezi istanbul ayrıca çok uygun fiyatlar ile implant tedavisi yapıyorlar.


    porselen diş fiyatları ve zirkonyum diş fiyatları için ayrıca sorunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 19 Mayıs 2012; 1:39:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrankarti




    quote:

    Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

    Benim de bu hafta implant yaptırmam gerek. 5 yıla kalmaz ağzımda sağlam diş kalmayacak zaten.

    " cfergul" ; sizin İstanbul'da önerdiğiniz yerde fiyat nedir acaba ? Bir de önerdiğiniz yerde hangi doktoru önerirsiniz?


    buraya bakarsanız sizin için çok iyi olur


    implant fiyatları


    en iyi en kaliteli implant markaları için oral dent ağız ve diş sağlığı merkezi istanbul ayrıca çok uygun fiyatlar ile implant tedavisi yapıyorlar.


    porselen diş fiyatları ve zirkonyum diş fiyatları için ayrıca sorunuz.


    bu sitede ne bir doktor ismi , ne muayenehane adresi , kimler ne degiller hiçbişi belli degil.

    bir site yapmışlar birde telefon vermişler.







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 11 Ocak 2012; 20:26:29 >
  • Yaklaşık 5 yıldır çene cerrahisi ve implant sektörü içerisindeyim implant üzerine hertürlü sorularınızı dilim döndükçe cevaplayabilirim sadece bilgilendirme amaçlı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven_gg -- 7 Ağustos 2011; 22:23:04 >
  • Edindiğim tecrübeye yıllardır girdiğim ameliyatlara dayanarak implant yaptırmak isteyen sayın üyelere tavsiye edeceğim markalar aşağıdakilerdir
    straumann
    xive
    3i
    brenemark
    astra
    Dünya üzerindeki (a)klasman implantlar yukarıdaki implantlardır bunun yanı sıra bütün sağlık sektöründe olduğu gibi israilliler bu işede el atmıslardır nispeten basarılıdırlar ama yapılan perikilinik arastırmalar uzun dönemli kemik implant tutunmasında implant boyun bölgesinde marjinal kemik kayıpları görülmüştür anlaşılacağı üzere implantların uzun dönemli bilimsel verileri çok önemlidir.
    İmplantlar ülkemizde çene cerrahisi uzmanı olmayan dişhekimleri tarafındanda yapılabilmektedir bu iş için yurt içi ve yurt dısı özel kurslara gidip implant yapımına kendi yeteneklerinide ekleyip oldukça basarılı sonuçlar elde edebiliyorlar
    İmplant yaptıracak hastanın kesinlikle çok iyi bilgilendirilmesi gerekir dediğimiz üzere dünya üzerinde yaklasık 1200 üretici firma var 1 tanede yerli üretim firma var (yenileri yolda) uygulanacak implantın markası çok önemli uzun dönemli bilimsel veriler çok önemli sonuçta ağzınızda ömür boyu tasıyacak ve ona birsürü para vereceksiniz bu iş şu örneğe benziyor hangi arabaya binmek istiyorsunuz mercedes mi doğan mı? o yüzden ağzınıza koyulucak marka cok önemli dişhekiminizi dikkatlice dinleyip aklınızdan gecen bütün soruları sormanız gerekli.
    Fiyat bilgisine gelirsek tabi bu işlemde semt semt doktor doktor değişebiliyor nişantasında 1500 euro,ya yaptıracağınız implantı esenler,de aynı marka implantı 600euro,ya yaptırabilirsiniz arastırmacı tüketici olmak sizin elinizde
    Şimdiden geçmiş olsun :)




  • Herkese geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 20 Aralık 2012; 23:11:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guven_gg

    Yaklaşık 5 yıldır çene cerrahisi ve implant sektörü içerisindeyim implant üzerine hertürlü sorularınızı dilim döndükçe cevaplayabilirim sadece bilgilendirme amaçlı...


    sayın guven_gg ve tabiki bu konuda bilgi sahibi olan diğer arkadaşlar
    ergenlik döneminde yapılan başarısız bir ortodontik tedavi, zayıf diş yapısı ve kendi ihmalim neticesinde erken yaşta diş eti çekilmesi ve dişlerde oynama şikayetleri baş gösterdi. Çok sayıda DT muayenesi neticesinde son olarak tüm kalan dişlerin çekilmesi sonrasında alt ve üst çene için implant tedavisi önerildi.
    İstanbul'daki bir özel hastanede G.Kore malı implantlar için çıkarılan maliyet ise çok yüksek (dişlerin çekimi, çene oluşabilecek restorasyonlar v.s ayrı ayrı faturalandırılıyormuş
    Bu noktada iki sorum olacak
    1. tam çene implantı için alt ve üst çeneye ayrı ayrı kaç vida takılması gerekir,
    2. üst yapı fiyatları neye göre değişmektedir.

    Bahsettiğim tedaviyi İstanbul'da (nispeten uygun fiyata) yaptırabileceğim, diş hekimi tavsiye edebilirmisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovalaynen -- 21 Ağustos 2011; 11:15:16 >




  • selamlar,bende güven_gg gibi yaklaşık 3 yıldır bu sektörün içindeyim,sana şunu tavsiye ediyorum arkadaşım,kime gidersen git ama kaliteli bi implant markasını tercih et,güven_gg ninde bahsettiği gibi A segment ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim bende,çünkü bu işin şimdi burda uzun uzadıya bahsedilmicek teknik olarak geri dönüşleri olacak ilerde,tabiki hekimin yetileride önemli ama marka dahada önemli bunu bilir bunu sölerim.implant firmasının menşei olarakta USA,ALMAN yada İSVİÇRE tavsiye ederim,biraz Milliyetçi olabilirim belki ama israil olayına hiç girme derim.alt çene üst çene yapılıcak implant sayısına gelince,genelde alta 6 üste 8 diye planlama yapılır ama yinede hekimin hastayı yada röntgeni gördükten sonra bir planlama yapması daha iyi olucaktır,kaplamalarda da metal yada zirkonyum denilen bi madde kullanılıyor,metal tavsiye ederim kesinlikle,zirkon boşa masraf ve uzun ömürlü olmaz,saygılar sevgiler....




  • bide doktor ismi sormuştun dimi şimdi burda isim vermek pek doğru olmaz,eğer niyetin ciddiyse ben yardımcı olurum sana,anadolu yada avrupa yakasında çalıştığım çok hekim var,çünkü bu işte muhitte fiyatı etkiliyor
  • implant yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak. ben 1 hafta önce sağ alt çeneye 2 adet implant çaktırdım. dudağımın sağ tarafında karıncalanma hissediyorum. bu normal midir?
  • koenginer,1 haftadır karıncalanma hissediyosan büyük ihtimal alt çenede mandibular kanal dediğimiz içinden sinirlerin geçtiği bir bağdoku var,implantı normalden uzun kullandıysa diş hekimi,implantın ucu o kanala dokunuyodur şuan ve bi uyuşukluk hissi veriyodur,ama 15 falan sürüyo genelde ve sorasında bi sorun olmuyo,tabi ameliyatın çok çok travmatik geçmediyse....
  • merhaba, benim ortodonti doktorumun bile kıskandığı dişlerim varken geçirdiğim trafik kazasında üst öndeki iki dişimi kaybettim. forumdaki yazıların hepsini okudum. ben devlet hastanesinde yaptırdım ve tek diş implant için 450 dolar verdim. operasyon sırasında kemik tozu da eklediler o da 100 dolar tuttu.
    fakat 24 yaşında olduğum için bana daha iyi olduğunu iddia ettikleri LAZER implant yerleştirdiler. diş eti uyumu ve kemik kaybı daha az oluyormuş. implantım da amerikan malı ve markası BIOHORIZONS. hem lazer implant hem de bu marka hakkında bilgisi olanlardan bilgi rica ediyorum.
    operasyon sonrası yüzüm şişti ve 3 gün işe gidemedim. merak edenlerin bilgisi olsun.
    öndeki diğer 3 dişimin de kaza nedeniyle sinirleri kopmuş olduğu için kanal tedavisi yapıldı ve doktorlar, kanal tedavisinden sonra dişinin rengi değişecek, implant yapınca renkleri birbirini tutmaz 5 dişin hepsini kaplayan köprü yaptır dediler ama sonunda implanta karar verdik. kanal tedavisi sonrası, çürük değil de travma nedeniyle bu operasyonu geçiren dişlerde renk değşikliği ne kadar olur ve yandaki implant üstü protezimle renginin birebir tutması için içerden beyazlatmayı mı kaplamayı mı tercih etmeliyim değerli diş hekimlerimizden yardım lütfen.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.