Şimdi Ara

Immortals Fenyx Rising (Çıktı) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30-40 saatte sıkar mı emin değilim ama yarım saatlik demosu acayip keyifli geldi bana. 180 lira etmez ama epic kuponu ıvır zıvır derken şöyle 40-50 liraya düşerse alınıp oynanır.

  • Oyunu satın alım sonrası 5 saat kadar oynadım.Açıkcası çokta beğendim.Bunun en önemli nedeni ise en başta AC Odyssey olmak üzere bazı oyunlardan aldıkları mekanikleri bu oyunda birleştirmeleri oldu.Bir diğer neden ise oyunun ilk anından itibaren Zeus ve Prometheus arasında geçen diyaloglarla hikayeyi masalsı bir türde esprili bir şekilde anlatması oldu.Odyssey'in mekaniklerini ve zırh-silah sistemini aynen alıp,tırmanma-uçma gibi işlerde stamina ekleyerek güzel animasyonlarla birlikte karşımıza yeni gibi görünen ama aslında bir çok oyunlarından aldıkları mekanikleri içeren bir oyun olarak çıkmış.


    Oyunun bence en büyük talihsizliği AC Valhalla,Watch Dogs Legion gibi daha önde ve büyük oyunlardan kısa süre sonra çıkması,özellikle Valhalla gibi uzun bir oyun sonrasında bir çok oyuncuya bu yapım tanıdık geleceği için oynanmayabilir.Açıkcası Valhalla'da eksik bulduğum bazı noktaları bu oyunda hatasız bir şekilde görmek beni çok şaşırttı çünkü oyunun çıkışı üzeri fazla bir zaman geçmesede uzun bir dönem sonrası ilk kez sorunsuz,güzel animasyonlu ve optimizasyon açısından oldukça akıcı bir Ubisoft oyunu oynadım.Eğer demo sürümünü çıkarmasalardı muhtemelen oyunu hiç almaz ve oynamazdım ama oynadıktan sonra söyleyebilirim ki bu oyunu imkanlar doğrultusunda alıp mutlaka bir deneyin derim.Immortals Fenyx Rising (Çıktı) [ANA KONU] 





  • EMPRESS salacakmış ortamlara.

  • epic indirimlerinde alıp almamak arasında kalmıştım Valhalla ile watchdogs u alıp bunu bırakmıştım. Empress iyi yetişmiş ): Hoş daha valhalla yı tam olarak bitiremedim 70 saat oldu. %100 lenmez diye düşünüyorum artık . Yine de fenix de gelsin fazla oyun göz çıkarmaz beklesin kenarda.

  • Çok aşırı sıkıcı. Ubisoft Kopyala yapıştır yapmış diycem onuda becerememiş. Sadece Renklendirme var oyunda heryer yemyeşil falan. BUnun yerine gidin Mario oynayın belki Prensesi kurtarırsınız.

  • Olum böyle kocaman yaratıklı oyunlardan ne anlıyonuz, adam gibi bilim kurgu oynayın, böyle devler filan.

  • 30 saate yakın bir süreyle bitirdim oyunu. Bence yunan mytosuna ilgi duyanlar için gayet oynanır bir oyun olmuş. Aman aman grafikler vs yok daha cartoonish çizilmiş ama ben zelda dan arakladıkları mekanikleri hiç de kötü yapmadıklarını düşünüyorum. hikayenin geyik bir anlatım biçimiyle verilmesine bayıldım. Zeus ve prometheus arasındaki konuşmalar için bile oynanır. Bir ara daha çok şey de karalarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 27 Mayıs 2021; 23:57:31 >
  • Arkadaşlar satın almayı düşünüyorum epic games den ama gold paket mi önerirsiniz yoksa standart mı?

  • oyuna sahip olan arkadaşlar birşey soracağım. Oyunu önceleri sorunsuz oynuyordum ama bir süredir açmıyordum. Gold sürüme çevirince açmak istedim fakat oyuna girdiğim anda artık oyundan beni sürekli atıyor aynı sorunu yaşayan ve çözebilen varmı acaba ? yardımcı olan olursa sevinirim

  • Watch Dogs legion aldım aldığım güne küfür ediyorum keşke bunu alsaydım odyseyi severek oynamıştım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun ana konusu 3 sayfadan ileri gidememiş üzüldüm. Olur da yeni başlayacak arkadaşlar varsa ufak bir değerlendirme yazısı karaladım şuraya bakabilirler.


    https://www.oyundefterim.com/post/immortals-fenyx-rising-18-27-may%C4%B1s-2021

  • Oyunu Epic indirimleri ile beraber aldım ve şimdilik 10 saati tamamlamış bulunmaktayım. Oyun olarak Odyssey'i yapan ekibin elinden çıktığından içerik açısından tatmin edeceğini zaten biliyordum ama performans olarak oyun PC de yerleri öpüyor. Valhalla'yı çıktığı hafta herhangi bir sorun olmaksızın GTX 1650 ile medium ayarlarda sabit 40 fps ile bitirmiş iken Fenyx de o kadar çok fps drop oluyor ki çileden çıkartır adamı. Alacak arkadaşlar eğer iyi bir sisteminiz yoksa en azından oyundan denuvo kaldırılana kadar almamanızı öneriyorum. Ben yine birkaç ince ayar ile fps drop olayını minimuma indirdim ama pek çok yerde yine bir anda 50'ye çıkıp 15'lere kadar inebiliyor...

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    i7-9750H.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    O halde işlemci ile alakalı olamaz bende almayı düşünüyordum almasam mı acaba diyorum şuanda odysseyi çok Sevmiştim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam sistemimle bir alakası yok zaten oyunun kendisi baya bildiğiniz bozuk. Ubisoft'un kendi forumunda oyunun PC kısmında da bir sürü insan fps drop olayından bahsetmiş ama takmamışlar bile. Bir sürü kişi de bu dropların denuvo yüzünden olduğunu hatta geliştiricilerin de alttan alta onayladığını yazmışlar. Eğer sisteminiz iyiyse ve bir parça ayarlarla vs uğraşırım diyorsanız alın hani içerik açısından oyun çok keyifli. Optimizasyon açısından ise fps drop olayı çok can sıkıyor ama minimalize edilebiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 2 Şubat 2022; 13:32:24 >
  • Sonunda Immortals Fenyx Rising'i bitirdim. Birkaç kelam etmem gerekirse öncelikle ana oyunun çok kötü bir optimizasyonu olduğunu söylemem gerek. GTX 1650 ile normalde medium da 45-55 arası almam gerekirken haddinden fazla fps dropla karşılaştım. Ubi forumlarında ise buna sebep olan şeyin Denuvo olduğu söylenmiş. Birkaç ufak ayar ile bu fps droplarını minimuma indirmeyi başardım ve öyle ana oyunu rahatlıkla bitirdim. Öncelikle almak istiyorsanız kesinlikle Denuvo kaldırıldıktan sonra alın.


    Ana oyun ağzına kadar içerikle dolu ve bunu da bekliyordum açıkçası çünkü bu oyunu yapanlar Odyssey'i yapan ekip ama yine de keşke Valhalla'yı da bunlar yapsaymış dedim. Oyunun ana odak noktası keşif ve bulmaca üzerine kurulu. Açık dünya da ağzına kadar bulmalarla çevrili sandıklar ve bulmacalarla dolu bir sürü Tartaros yarığı var. Tartaros yarıkları ise oyunun bulmaca kısımlarını konuşturduğu yer. Özellikle de kolay olmadığını belirteyim. Sağlam kafa patlatılmış tasarlanırken. Savaş kısımları ise pek iyi olmasa da yeterli. Çok tok diyemem ama pek çok özellikle harmanlanmış yeterli bir savaş sistemi var. Üstelik oyunda ağzına kadar boss ile dolu ama bu boss'lar ne kadar çeşitli derseniz pekte çeşitli diyemem. Yine de bir Ubi oyununa göre gerçekten çeşitli ve farklı işler deneyen bir oyun olmuş. Ek paketlerine baktığımda ise söylendiği kadar Gold alınmasının gerekli olmadığını gördüm. A New God DLC'si ana oyunun sonrasını konu alırken esasında koca bir challenge DLC'si olmuş. Lost Gods DLC'si ise A New God DLC'sinin devamı ve esasında izometrik bir bakış açısı ile yine aynı Fenyx deneyimini sunuyor. Myths of the Eastern Realms DLC'si ise içlerinde en özgün ve en iyi olanı. Ama tüm bunları toplasanız yine de Gold paket alınmaya değer değil. Sadece ana oyunu oynasanız dahi olur.


    Fenyx Rising, esasında Ubi den çıktığına heyecanlandığım farklı bir iş ve pek çok sorununa rağmen sevdim de ama yine de çok ucuza düşmedikçe alınmasını önermiyorum.


    Immortals Fenyx Rising (Çıktı) [ANA KONU]




  • Bulmaca manyağı oldum kafa kaldırmadı oyunu kaldırdım.

  • Bu oyundan denuvo kalktimi ,odyssey vallhalla vs her oyunu oynuyorum ama bu oyun inanılmaz kasıyor,tüm ayarlar dusukte bile oyun kitleniyor 10-15 saniye sonra düzeliyor ,tek bu oyunda sorunum var şuan,bı turlu cozemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.