Şimdi Ara

imdatt yardım lütfen hangisini alayımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lazer yazıcı almayı düşünüyom ama hangisini alacağım karar veremedim.5 tane ürün arasında kaldım.bütcem250-350 arasında.cok fonsiyonlu istiyorum.o kadar cok sık kullanmayacagım günde 10-15 sayfa kadar.mürekkepli vardı ondan bıktım kartuşları yeni doldurduğum halde cok sık kullanmadığım için donuyor ve verim alamıyorum.o yüzden lazer almaya karar verdim.
    BROTHER DCP-7030 -270 TL
    CANON MF4010 -329 TL
    HP CB537A LAZERJET M1120 -328 TL
    LEXMARK X203N 282 TL
    SAMSUNG SCX-4300 268 TL

    BUNLAR 12 AY TAKSİTLİ FİYATLARI.
    birde arkadaşlar deskjet-officejet-monolazer-inject arasındaki farlar nedir.
    kartuş yönünden nasıldırlar yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekürler..



  • ofis de kullandığım hp lazerjet m1120n modelini kullanıyorum. kullanışlı ve pek fazla sorun çıkartmıyor. üzerinde LAN bağlantısı var ve her hangi bir bilgisayara bağlı kalmadan çıktı alınabiliyor(birden fazla bilgisayarın olduğu yerler için). toner dolumunu hemen yapıyorlar. daha önceden kulladığım samsung marka vardı ve onda ise toner dolumu gibi bir şey yapılamıyordu. çünkü yeni tonerin yanında sim kart gibi bir şey çıkıyordu ve onun sayesinde yeni kartuşu tanıyor. bu modelde varmıdır bilemiyorum.
    hp almak daha iyi olur çoğu yerde hp ürünlerini rahatlıkla bulabilirsin.
    günde 10-15 sayfa alıyorum demişsin. bence çok fonksiyonlu değilde düz model alman daha iyi olur.

    deskjet : ev kullanıcılarına hitap eden mürekkep yazıcılar için kullanılan bir terimdir. yani çok fonksiyonlu olmayan modeller için kullanılır.
    officejet : office kullanıcılarına hitap eden mürekkep yazıcılar için kullanılan bir terimdir. yani çok fonksiyonlu olan modeller için kullanılır.
    monolazer : yalnızca siyah - beyaz çıktı alabilen lazer yazıcılar için kullanılan bir terimdir. (senin yazdığın bütün modeller monolazer)
    inkjet : mürekkep yazıcılar için kullanılan bir terimdir.
    bu terimlerin hepsini genellikle hp yazcıların isimlerinde yazar.




  • alıcağı hp yi zaten canon üretiyo olduğundan ...

    CANON MF4010 -329 TL
    fx-10 toner dolumu mümkün...

    fx-10 toner muadilleri mevcut 35 liraya 85 liraya pelikan muadili var alıp takabilirsin...
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için cok teşekkür ediyorum.cok fonsiyonlu lazer yazıcı almamın nedeni daha önce hp nin mürekkeplisi vardı kartuşları doldurdum 2 kez 1 hafta kullanmadım hemen donmuşlartoplamda 100tl masraf yaptım ama cıktı alamıyorum durmadan hata veriyor.onun için lazer almaya karar verdim beni uzun bir süre idam ettirsin istedim.
  • viperc ve dehşetengiz arkadaşlarım aslında benim aradığım elimin altında olsun istediğim zaman (ihtiyacım olduğu zaman)cıktı alayım ,fotokopi çekeyim ,taratayım yani durduğu yerde problem cıkartmasın onu istiyorum.kpds ye hazırlandığım için yeni bişeyler bulduğum da hemen cıktı alıyorum.yada sizlerin tavsiye edebileceği modeller var mı?
  • siyah beyaz ve sadece çok fonksiyonlu olmayan bir lazer işinizi görürse piyasada 120-140 TL civarında iki markanın modelleri var.fiyat olarak daha makul.fakat dediğim gibi sadece yazdırma ve siyah beyaz baskı özellikleri var.
  • dostum marka ve model verebilirmisin bi inceleyeyim
  • arkadaslar forumlarda o kadar gezindim en faydalı sayfa burası oldu.biraz eski konu ama :) ya cok fonksiyonlu yazıcı alacaım
    hp lazerjet m1120
    samsung sxc 4300
    canon mf 4120
    canonun fiyatını bulamadım bunlardan toner değiştirmede zorlanmayacağım ev için çok fazla kullanmayacağım hangisini tavsiye edersiniz yada başka varsa her fikre acığım fiyat 300 tl civarı ilgilenen arkadaslara şimdiden teşekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.