Şimdi Ara

İMDAAAT!! CREATİVE SES SİSTEMİ SORUNUM VAAAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Creative 4.1 ses sisitemi aldım sadece 2 uydumdan ses geliyordu (ses
    kartım yoktu anakartının üzerindeki entegre sesle işimi hallediyordum sorun ondandır diye düşündüm)bende gidip creative in 5.1 ses kartını aldım ama değişen hiç birşey olmadı hala 2 uydudan ses geliyor.


    Saolsun bir arkadaş cevap yazmış şöyle demiş:creative 5.1 ses kartın varsa sorun yok.play center dan cmss özelliğini etkinleştirmen gerekiyo.

    Ben ne demek istediğini anlamadım ilk kez creative kullanıyorum beni aydınlatacak arkadaşlara teşekkür ederim



  • sadece mp3 lerdemi 2 kolondan ses geliyor yoksa film oyun falandamı 2
  • 4.1 sistemlerde cmms olayına gerek yok , bende eskiden creative 4400 vardı 4 hoparlördende ses geliyodu , winampda dinliyorsan o olay normal ama media playerda örneğin hepsinde ses geliyordu , tahminen yapmışsındır ama gene uyarmak için windows yada ses kartından 4 hoparlör seçtiğine emin misin?
    hadi hepside olmadı illa cmms diyosun o zaman ses kartında yüklediğin play center isimli bir program var onu açacaksın sağ tarafında bir tuş takımı var , onun altında çok küçük bir cmms yazısı var ona tıklayıp "on" diyeceksin ama o olay 5.1 hoparlörler için
  • meraba bende de aynisi war ilk aldigimda ayni sorunu bende yasadim ama bilgisayari karistirirken bütün hoparlerden ses geldigini farkettim insallah sana da böyle bi sey olur ha bide benim creativin sağ arka cikişindan cizirti geliyo sende öyle bi problem var mi cözümünü biliyosan ya da bilen warsa mesaj atsin
  • arkadaşım bende aynı sistemden kullanmıştım ama 4.1 ses alabiliyordum. cretive nin kendi ses kontrolcüsünden veya o yüklü değilse windows tan 4.1 ayarını yaptığın zaman sorunun kalmaz sanırım. ama sürücüleri doğru yükleyip yüklemediğini kontrol et önce.
  • arkadasım ses kartıyla gelen proları biraz kurcalarsan ordan sorununu halledebilirsin prolarda media source diye bir pro var eğer bağlantıları doğru yaptıysan bu pro sayesinde hoparlörlerindeki sesleri ayarlıya bilirsin 2+1--4+1--5+1 ayarları mevcut olup ordan 4+1 ayarına getirdiğinde ses gelicektir hepsinden senin ki muhtamelen 2+1 de duruyordur sana kolay gelsinn bu arada aranıza yeni katıldım herkeze merhaba:))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.