Şimdi Ara

İmamoğlu neden CB seçimi için alternatifsiz aday açıklıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ciddi ciddi chpli troller mansur yavaş aday olsun diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 10 Temmuz 2019; 22:6:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Babacan güzel bir oy alır. Güzelden kastım %15-22 civarında. Şu anda piyasada gözükmüyor ve insanlar o kim ki kimse tanımıyor falan diyor. Bir iki programa katılıp "2002-2007" döneminde ekonomiyi kendisinin şahlandırdığını söylediği zaman o iş biter. İnsanlar ceplerinde para yok. En önemli konu şu an için o. Ekrem İmamoğlu'nun ben kazanabileceğine çok inanmıyorum. Bence Muharrem İnce'nin %30 aldığı yerde kendisi en fazla %35 alır. Son dönemde HDP'ye fazla yanaştığı için de zaten milliyetçi oyları kaybediyor. Erken seçim yakın zamanda olmazsa ve iyi çalışırsa zaten bunları unutturur ama erken seçim yakın zamanda olursa aday da olamaz. Aksi takdirde İBB, AKP'ye hediye edilmiş olur.
    Davutoğlu var bir de. Onun partisi, ikinci Saadet Partisi dahi olamaz.
  • Eski bir söz vardır' Sabah babama güvendim akşam annemi ..ikti 'diye.
    Bu nedenle Ben artık kendimden başkasına güvenmiyorum 2023 de bende aday olacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Ali Babacan siyasal İslam'ın bir parçası olmadığını gösterirse bende Babacan tarafına giderim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama, aynı zamanda hemşehrime laf edenler bir kez olsun CHP'nin Deniz Baykal'dan sonra kılıçdaroğlu ile birlikte geldiği kürtçü, alevici zırtçı pırtçı noktaya en ufak bir laf ediyorlar mı ? Bakın canınızi yiyeyim az delikanli olun en ufak laf ettiyseniz bu adamdan önce CHP'ye tamam diyeceğim.
    Bu EKREM İMAMOĞLU konusunda diyecek, artik demesem öleceğim birkac sey daha var;

    Bu adam laf eden akplileri vs. Anliyorum ve emin olun nokta kadar sinirlenmiyorum. Ama bakiyorum hayati boyunca chp'yi elestirmemis insanlar son aylarda "KARADENİZLİ FOBİLERİNDEN" dolayı imamogluna saldirip duruyorlar. İste CHP'lilerin kendisinin bunu demesi çok üzücü birsey. Ama size bir sır vereyim mi ?
    Şunca yıldır chp'ye oy verdim ama hicbirinde içime sinen biri oldugundan degil alternatifsizlikten oy verdim. Hayatımda ilk defa icime bu kadar sinen birine oy verdim bu secim niye biliyor musunuz ? gunumuzde ATATURK CHP'sine en yakin adam bu. Milliyetci, halkin degerlerini bilen ve goz onunde bulunduran, bu ulkenin cocugunu kendi evladi ve kardesi sayan bir insan. En azindan saymaya en yakin insan.

    Gunumuzdeki trabzonlu düsmanlıgı gercekten cok can sıkıcı ve sinir bozucu oldu artik. ULan ülkede kurtlere bile bir laf edildiginde "foşikleeer" diye aglayan bir ton insan var (ki dogru birsey demiyorum) ama bir trabzonluya laf etmek mustehakmis gibi algilaniyor, ve sebebini soyleyeyim mi, gunumuzde sosyal medyada herkes populist davraniyor, bugun trabzonluluk prim yapsin sosyal medyada herkes karadenizli olur. Gercek hayatta zaten kimse laf edemiyor gibi bir sey o yuzden orayi es gectim.

    Trabzon dediginiz yerde -hatta dogu karadeniz de diyebiliriz- hdp stand acamiyor usta, ekrem baskanin bu siralar ortaya cikan amedsporu hdp'yi ziyaret etmesi falan tamamen politik yani anladiniz mi ? Adamin gercek dusuncesi emin olun ki bu degil yani.

    Yaziyi muhtemelen cogu kisi okumayacak cunku populist bir yeni dunya insani gibi davranip prim yapan sey neyse onu soylemek cok daha kolay. Sunu da eklemek isterim
    "Chp bu adamla birlikte guzel bir hava yakaladı, eğer bu adama sahip çıkmazsa emin olun degil 25 bir 250 yıl daha CHP %20 oyla kendini avutur."
    Bu adamı mansur yavas ve ince ile kiyaslayanlar var ki onlar en fenasi. İnce dedigin insanla zaten kiyaslayamazsin. bakin ben kendisini severim ama meydanlarda bagirip cagirip kendi secmenini tatmin etmek ve yine kendi secmeninden %30 oy almayi dunyanin en beyinsiz insani bile basarir. Mansur yavasa gelince, Ankara'yı chp'nin kazanacagi zaten secim oncesi bile kesindi. Dolayisiyla o oy oraniyla o hareketleri sergilemek de cok kolay. Bakin mansuru da severim ama bu buyuk bir basari degildir diyorum. Lakin ekrem baskan'in farkı nerede biliyor musunuz ? Adam basarili ulan basarili ? Bu adam istanbul'u kazandirdi usta chp'ye hala aklim almiyor, muhalifler sizin sikintiniz ne ? Bu guzel hemsehrimi sirf trabzonlu diye sevmiyorlar yav

    Olur da zor olani secip cevap verebilen olursa rica ediyorum koca yazidan tek bir seyi secip ona cevap verip algi kasmasin. Yazinin butunune baksin. Ve tekrar soyluyorum, Bu adam CHP icin son şanstır, karadeniz insanının neden siyasette başarılı olduguna da en buyuk cevaptie aslinda. Istanbul'u, net soyluyorum mansur yavas dahil chp den kimi koyarsaniz koyun kazanamazdi. Abi kafayi yiyecegim Mansur yavas CB secimine girsin diyenlerler var ya. Mansurun cb olmasina inananlarla incenin CB olacagina inananlar ayni insanlardi iste. Bu adam chp icin bir donusum şansıdır, eğer bu adama sahip çıkılamazsa da bugune kadar chp'ye oy veren ben dahil bir cok insan bu alevi kurtcu solcu hirtci pirtci ne idugu belirsiz partiye oy vermez..

    Not:muhafazakar degilim, milliyetciyim. Yazinin altinda bu aciklamayi yazip linc edilmekten korkanlari sevmem ama muhafazakar olmadığım halde muhafazakar diye yaftalayacak cok insan var burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 12 Temmuz 2019; 13:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oy vermis birisi olarak amed spor ne kardesim , neyse alir artik baskanligi ama ruyasinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgi kelebeği demirtaşı ne olarak kullanacaksınız
  • İmamoğlu'nu her ne kadar sevsek de Yavaş bu konuda cok daha başarılı olacaktir. Başarı derken ülkeye faydadan bahsediyorum. Mansur badkani hukuk adami ve daha oturaklı agir basli olduğu icin tercih ederdim. Ha İmamoğlu aday olsa ona da kuşkusuz oy veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp'yi CB seçiminde yenebilme ihtimali olan tek kişi/siyasi oluşum yine kendisidir. Kendi politikaları ile kendi kendine kaybettirir. Zira İstanbul da öyle gitti. İmamoğlu sadece bir isimden ibaret, zamanında Muharrem İnce için ne methiyeler yapılıyordu hatta fazlası. Ne oldu şimdi? Adını hatırlayan bile yok.
  • Burada ki herkes unutmuş 2023 te RTE aday olamaz çünkü anayasada bir kişi en fazla iki kez Cumhurbaşkanı olabilir yazıyor. Ayrıca kendisi yine referanduma giderse yine aday olamaz çünkü iki dönem yapmış sayılır süresi bitmesede. Tek seçenek var o da meclis. Lakin orada da akp+mhp gereken milletvekili sayısına sahip değil yani çok zor. Bundan sonra RTE yok, akp nin başında olur ölene kadar muhtemelen Erbakan gibi. Cumhurbaşkanlığı için Ekrem İmamoğlu en önde gözüküyor. Her yerde çok yorum görüyorum geleceğin Cumhurbaşkanı, seni başkan yapacağız falan filan. İkincisi adam gittiği her yerde aşırı ilgi var sanki süper star şarkıcı falan. Bugün Ankara'daydı ama farketmiyor yine adamın etrafında yüzlerce kişi var. İmamoğlu nun yapması gereken şeyler şunlar seçime kadar:
    Hdp den uzak durmak,
    Kaftancıoğlundan uzak durmak,
    İcraatları yapmak (ki seçimde referans olarak gösterecek), İBB meclisinde su Tevfik Göksu ya avantaj vermemeli adam cin gibi,
    Halkın içine girmeli ve böyle gider.

    Şimdi Mansur Yavaş ta her şeyin farkında dolayısıyla cumhurbaşkanlığı hayal onun için kendisi büyük ihtimal tekrar Ankara belediye başkanı olacak ileriki yerel seçimde.

    RTE olmayacağı için ben akp ve MHP nin (eğer ayrılmazlarsa) çıkaracağı adayı merak ediyorum açıkçası. Öte yandan Ali Babacan yine aday olabilir.

    Meral Akşener aday olabilir yine hatta bakarsınız Türkiye'nin ilk kadın Cumhurbaşkanı olmuş. Kader bu belli olmaz bana böyle sürprizler bu saatten sonra olağan geliyor. Tabi şu da var, İmamoğlu na ilginin fazla olduğunu o da görüyor. Yani önünü tıkamamak için ona yol verecektir büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2023 de ortak aday bence kesin gözüyle bakıyorum Abdullah Gül olacak. Yeni parti, iyi parti ve CHP olarak. Ortada kahraman filan da yok fazla abartmayın. Mağdur edildiğinden dolayı istemeden de olsa adamın reklamını harika bir şekilde yaptılar da yaptılar seçim boyunca. Kimsenin tanımadığı İmamoğlu her dakika haberlere çıkmaya başladı. Rahat olun kim öle kim kala o zaman a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'den ayrı bir parti kurarsa oy vermeye düşünebilirim. Çünkü kendisi özellikle ekonomi konusunda bilgili ve yetkin bir isim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millet cami açılışına katılan, stat stat maç izleyen adamları amma seviyor.

    Bu ülkenin saçma sapan şeylerle uğraşmak yerine eğitim, bilim ve teknolojiye odaklanması lazım artık. Bunu yapacak tek aday da Muharrem İnce'dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chpliler imamoğlunu çok benimsemeden akpye karşı olduğu için destekledi. Chplilerin hala en sevdiği adam Muharrem İnce. Şu an aynı anda rte, imam, ince, demirtaş aday olsa incenin partiden bağımsız %20'si var. Rte ve imama oy verecek kitle aynı, eğer bunlar birbirinin oyunu çalmazsa İnce'ye yetmez tabii. Lakin ülkenin geleceği için başkanın Muharrem İnce olması elzem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce diyen arkadaşlar hiç milletin yorumlarını falan okumuyor anlaşılan. İnce şansını kaybetti seçim günü yaşananlar dolayısıyla bu bir. İkincisi apolet tartışması, üçüncüsü adamın geçmişi belli sadece seçim zamanında cuma ya giden birisi - bira içtiği fotoğrafları var, dördüncüsü yazdığı şiir kitabı bu ve bunun gibi nedenlerden dolayı yine muhafazakar kesim oy vermeyecek. Ayrıca ak parti tarafı yine bunları dile getirip seçmeni konsolide edecek. Yani bu detayları unutuyorsunuz. Adamın kişisel çıkarı yoksa İmamoğlu'na yol verecektir. İnce nin CHP nin başında olması daha iyi böylece İmamoğlu CB olursa partili cumhurbaşkanlığı olmaz. Bu yazdıklarım 2023 senesinde olursa seçim o zaman %100 geçerli. 2020 de falan olursa İmamoğlu seçmen istesede olmaz diye düşünüyorum. İstanbul'da en az 4 sene kalıp icraat yapıp daha sonrada seçimde referans olarak sunmalı. Ayrıca bir sonra ki seçimde RTE yok eğer TBMM işe el atmazsa. Ki o da çok zor yeterli milletvekili sayısı yok cumhur ittifakında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.