Şimdi Ara

imam ve öğretmenlere hastane görevlendirmesi geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
7.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Allah Allah. Yahu hocam size orada ameliyata girin mi diyecekler? O da görev çıkarsa, kimsenin görevlendirildiğini duymadım. Fakat valilik kurul ile böyle bir tedbir kararı almış.
  • Öğretmenmisin gardeş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Hocam zatsn uygulanacagini sanmiyorum ama meslek disi bir sey olursa sahsen kabul etmem de yapmam da herkesi evinde kalmaya davet ederken isimle ilgisi olmayan bir durum icin cikmam hastaligi kimseye bulastirma riskine giremem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani salgın zamanı millet gezinip duracak yurt içi, yurt dışı, sonra gel bakalım memocan, tut sedyenin ucundan diyecekler, camekanın arkasından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim.42

    Gönüllüler yetmez ise ne olacak işler daha kötüye gittiğinde . Kamu personelinin çoğunluğu belli bir düzeyde eğitime sahip diğer insanlara göre . Yardımcı olarak görev alabilir gerekli önlemleri alarak amma abarttiniz . Mesela asker, polis şu anda ateş olçüyor şehir giriş çıkışlarında .
    Sokakta ateş ölçmeyle hastane görevlendirmesi arasına ne tür bir bağlantı var anlamadım. Kaldı ki bu kişilerin görevi zaten halkla içiçe olmayı gerektiriyor. Gönüllüler yetmezse olağanüstü hal ilan edilir kamu-özel farketmeksizin cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle herkese eğitimleri doğrultusunda en uygun görevlendirmeler yapılır olur biter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay ve şu memleketin geldiği noktaya bak.Yazıklar olsun sizin gibi öğretmene ve imama düşman gözüyle bakan zihniyete.Bu nedir arkaş yahu bu insanlar ne yaptı sizlere de kötü durumlara düşmesi için bu kadar dua ediyorsunuz?Şu konu içinde öğretmen ve imamların hiçbir deneyimi ve tecrübesi olmayan bu işlerde çalıştırılmasını savunanlara Allah kendi vicdansızlıklarıyla sınanmayı nasip etsin.Utanmasalar öğretmeni de ailesini de direk bu işlerde görevlendirsinler diyecekler.Yani bunu bu şekilde savunanlar silah eğitimi almadan insanları düşmanla çafpışmaya gönderin diyen zihniyetle aynıdır.Acıyorum sizlers acıyorum memleketin bu haline.Yani bu memleketin virüs bize gelmeyeceğini düşünürken bir anda yayılma hızında dünyada 10. olmamız demek ki boşuna değilmiş.Şuraya bak yahu.Bizler özel sektörde kapanan fabrikalara işsizlere üzülürken devlet yardımı yapılsın diye orada burada yazarken o gurupta olanların bizlere karşı nasıl nefret kustuklarını görünce dehşete kapıldım gerçekten.Allah ıslah etsin diyorum sizleri başka da birşey demiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.