Şimdi Ara

iMac Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yeniyim ve aklıma mac ile ilgili takılan sorular var

    1----->Çok oyun oynamam ama oynadıklarım "Starcraft 2 - Civilizations V - WOW" oynadığıım oyunlar ki hepsi mac destekli ! oynayabilirim değilm
    2----->Kendisine Ait Hoparlörleri Varmı ?
    3----->http://www.bimeks.com.tr/urun/1003/114662/apple-imac-z0jn000lw-.aspx alacağım makina bu anlayacağınız parayı çıkarttık gözden uygun mu benim
    için önemli olan 27" olması ve iyi bir ekran kartı olması ki bu makina vaad ediyor.(daha uygunu varsa ankara için yazın)
    4----->Dizi Film Keyfi Nasıl
    5----->PS3e sahibim monitör niyetine kullanılırmı bu alet

    şimdiden memmun oldum



  • ps3 bilmem ama xbox için (biraz meşakkatli de olsa) bağlanıyor. Ancak 27" in piksel sayısından dolayı biraz sıkıntı çekebilirsiniz. (kesin değil)

    o oyunların mac sürümleri var, rahatlıkla oynayabilirsiniz.
  • 1. Mac surumu varsa elbette kullanabilirsiniz, imac masaustu bir sistem oldugundan windows da kurmak isteyeceksiniz buyuk ihtimalle, o zaman desteklemeyecegi hicbir sey kalmaz.

    2. Var.

    3. Soru aslinda bir bakima cevap olmus :D

    4. 27 inch, cok yuksek cozunurluklu ve IPS pabele sahip bir cihaz oldugunu yinelesem, saniyorum sorunuza yanit vermis olurum :)

    5. Bilmiyorum.

    Hosgeldiniz.
  • Öncelikle cevaplar için çok sağolun daha yeniyim o sebeple biraz ilginç olmuş fark ettim bu makinaya windows kurmak çok zormudur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AppleBoy

    Öncelikle cevaplar için çok sağolun daha yeniyim o sebeple biraz ilginç olmuş fark ettim bu makinaya windows kurmak çok zormudur ?


    makinaya windows kurmayi 9 yasinda cocuk bile yapabilir. Sadece Bootcamp uygulamasini aciyorsunuz, zaten o sizi yonlendiriyor :) Ilk aldiginizda kurun da, sonra hic kullanmadiginizi anlayip sileceksiniz zaten :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 2 Ocak 2011; 13:01:35 >
  • 27" imac i ben kullandım biraz. Film, video izlerken güzel olabilir ama günlük bilgisayar kullanımında rahat olacağını düşünmüyorum.
    21.5" lik model daha uygun bence normal bir bilgisayar kullanıcısı için. 27" liğin daha çok tasarımcılara yönelik olduğunu düşünüyorum
  • Aslında konuyu açan arkadaş gibi bende bu konuda cahilim biraz. Eskiden bu Macintosh'un herşeye karşı tavrına gıcık oluyordum aslında. Hiç birşeyle uyumlu çalışmaz mouse bile alırken mac uyumlusunu bulman lazım falan filan gibi biir süürrüü örnek vardı. Ama şimdi zaman değişti özelliklede all-in-one masaüstü beni çok cezbediyor ve almayı düşünüyorum. Ancak Mac'in şu eski tavrı beni düşündürüyor. Acaba hala bütün yazılımların Mac uyumlusunu bulmak eskisi kadar zor mu? Mesela Office2010'u yüklemek istesek aynı Win7'li yada WinXP'li bir PC'ye kolayca yükleyebildiğimiz gibi iMAC'de yükleyebilir miyiz? Veya bir printer yada scanner almak istesek satın alırken sürekli Mac uyumlu olmasına dikkate ederek tedirgin mi alış veriş yaparız yoksa artık bunları hiç düşünmeden beğendiğimiz istediğimiz herhangi bir marka ve modeli alabilir miyiz? Bu bahsettiğim bütün yazılım ve donanımlar için geçerli. Konuyu bilen ve iMAC kullanan arkadaşların fikirlerini çok merak ediyorum, bizimle burada bunları paylaşırlarsa ben de ve tabii ki de diğer iMAC almayı düşünen arkadaşlar da daha sağlıkla ve gönül rahatlığıyla iMAC almaya karar verebilirler. Yorum yapacak ve fikir paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhandik

    Aslında konuyu açan arkadaş gibi bende bu konuda cahilim biraz. Eskiden bu Macintosh'un herşeye karşı tavrına gıcık oluyordum aslında. Hiç birşeyle uyumlu çalışmaz mouse bile alırken mac uyumlusunu bulman lazım falan filan gibi biir süürrüü örnek vardı. Ama şimdi zaman değişti özelliklede all-in-one masaüstü beni çok cezbediyor ve almayı düşünüyorum. Ancak Mac'in şu eski tavrı beni düşündürüyor. Acaba hala bütün yazılımların Mac uyumlusunu bulmak eskisi kadar zor mu? Mesela Office2010'u yüklemek istesek aynı Win7'li yada WinXP'li bir PC'ye kolayca yükleyebildiğimiz gibi iMAC'de yükleyebilir miyiz? Veya bir printer yada scanner almak istesek satın alırken sürekli Mac uyumlu olmasına dikkate ederek tedirgin mi alış veriş yaparız yoksa artık bunları hiç düşünmeden beğendiğimiz istediğimiz herhangi bir marka ve modeli alabilir miyiz? Bu bahsettiğim bütün yazılım ve donanımlar için geçerli. Konuyu bilen ve iMAC kullanan arkadaşların fikirlerini çok merak ediyorum, bizimle burada bunları paylaşırlarsa ben de ve tabii ki de diğer iMAC almayı düşünen arkadaşlar da daha sağlıkla ve gönül rahatlığıyla iMAC almaya karar verebilirler. Yorum yapacak ve fikir paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.



    apple bu konuda devrim yarattı diyebiliriz.
    maciniz içinde binlerce donanımın driver ını içinde bulundurur.
    yani istediğiniz her ürünü takmanız yeterlidir.

    programlarda da işe yarayanları var, mac app store ile de arama derdine bi nevi çare oluyor.

    crack olayı ise maclerde daha kolay.ama uygulamanın mac sürümünü indirmeniz lazım. ya da bootcamp ile windows 7 kurup çift işletim sistemli olarak kullanabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.