Şimdi Ara

İLK MOTOR TAVSİYESİ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar..

    yaş oldu 30 ( geçti gecicek oda ) yolun yarısından sonra motor hevesi başladı bende. ve hiç kullanmadım.. öncelikle bir kurs ve ehliyetten sonra ( E sınıfı ehliteim var ) sıfır veya ikinci el bir motosiklet almayı planlıyorum ( tercihim 125 lik supersport ) ama ilerleyebilirsem enduro veya touring olacak kısmetse . uzun incelemeler sonunda 3 motor arasında kaldım diyebilirim 1. honda cbr 125 2 yamaha yzf r125 3. aprilia rs 125 4t ( sonuncu uçuk bi fiyatı var ) bunlar dan hangileri sizce uyugun olur veya önerebileceğiniz başka bir model veya marka varmı ..



  • Merhabalar önceden motor kullanmadığınıza göre motoru öğrenme sürecinde düşüp yatırmalar sonucu oluşan masrafı minimuma indirmek lazım yani motorun yedek parçalarının ucuz olması sizin için iyi olur. Ayrıca anladığım kadarıyla bir başlangıç motoru alıp az çok öğrenip başka motora geçeceksiniz. Bu durumda motorun 2.eli de iyi olmalı. Japon markalı motorları seçmeye çalışmanız hem kalite açısından hem de sağlamlığı 2.elde kolaylığı açısından sizin için daha iyi olur. Motosiklette denge gerçekten önemlidir. Boyunuz kilonuz bu noktada önemli yani. Bahsettiğiniz 3 motoru da kullanmadım son motor hakkında hiçbir bilgim yok ancak yzf 125 ile cbr125 arasında tek fark fiyat farkı ve boyut olarak yzf nin daha iri olması. Onun dışında inanın günlük kullanımda 2 si de aynı performansı verir. Ben sizin yerinizde olsam cbr250 ile ile başlardım. Ama illa bu 3 motor arasından ben hondayı seçerdim daha geniş servis ağı daha iyi yedek parça temini var. Tek sorun çok uzun boyluysanız 190 ve üstü iseniz boyut sorun olabilir. Cbr ile yzf arasındaki fiyat farkı sadece görünüş denebilir aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aslında cok iri biri sayılmama 178 cm boy 81 kg bi adamım ,, bende hondayala yamaha arasında gidip geliyorum .. tabi daha cok zaman var da.. muhtemelen sigarayı bile bırakıcam motor almak için =))) 250 lik bi motor zaptedebilirmiyim onu bilemiyorum şimdilik... yi nede verdiğiniz cvp lar için teşekkür edeerim.
  • Abi skuter al keyfine bak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S-Dogan22

    Abi skuter al keyfine bak

    walla oda aklıma giriyo ama vitesliye alışmam lazım dşye düşünüyorum.. şu büyük motorların otomatiklerini yapsalar ya =)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.