Şimdi Ara

İlk Kez Köpek Maması Satın Alacağım ama Şüphelerim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, internette bir çok köpek maması satışı yapan firmanın sitesini gezdim fakat açıkcası pek güvenemedim bende özel köpek maması ürünlerinden satın almak istiyorum ama bazı arkadaşlar "sipariş ettiğim ürün gelmedi" "iki kere para çekmişler" vs gibi konular açmışlar onun için bende biraz korku oluştu açıkcası. Kredi kartı ile satın almak istiyorum Satın aldıktan kaç gün sonra gelir ? 1 gün 2 gün vs sürer mi? Gece veya Gündüz almam fark eder mi? Satın alıp da gelmezse ne yapacağım? aklımda bu tarz sorular var. Kredi kartı ile alışveriş yapanlar bilgi verebilir mi güvenebilir miyim bu tarz sitelere veya en yakın köpek ürünleri satan bir pet shop gitmem mi daha doğru olur.



  • Çok saçma. Bir kere öncelikle kuru mamayı marketlerde bile bulabilirsin, fakat onlar yeterli kalitede değildir. Daha kaliteli farz edilen kuru mamalar veteriner kliniklerinde ve petshop'larda da satılmaktadır. İlla e-ticaret sitelerinden alışveriş yapacaksan, hayvanlarla ilgili ürünlerin satışını yapan firmalar var. Bu sitelerden alışveriş yaptığında bahsettiğin durumlarla ilgili olumsuzluk hiçbir şekilde olmaz. Senin arkadaşlar GittiGidiyor.com'dan falan sanırım alışveriş yapmışlar ve satıcı hatasıdır bunlar. Sen oralardan yapmazsın ve zaten oralara da gerek kalmaz. Bunun haricinde kargonun geliş süresi 1 gün gibi çok erken de olabileceği gibi maksimum 3 gün içerisindedir fakat kargo firmasıyla da ilgili, 3 günden fazla bekleten de olabiliyor. Sonuç olarak, alışveriş yapman gereken sitelere tam gaz güvenebilirsin. Bilinmedik veya az bilindik amatör sitelere bulaşma.
  • acana kullanmanızı tavsiye ederim. veterinerler daha çok kendi satışını yaptığı markalara yönlendirmektedirler.
    http://www.acana.com.tr/
    yukarıdaki link ten gerekli bilgileri edinebilirsiniz. biz de köpeğimiz için farklı markalar denememize rağmen hem besleyiciliği hemde tüylerini daha parlak yapması neticesinde acana da karar kıldık.
    hepsiburada.com bir çok markanın mama satışına başladı. ancak petshop benzeri hayvan ürünleri satışı yapan yerlerden daha uyguna alma şansınız var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.