Şimdi Ara

ilk defa otobüsteki o 'acil zamanlarda kapağı çevirin' kapağını çevirdim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bitti mi ? harbiden bittiyse sallayarak devam et şuna o kadar okudum heycan erken bitti.
  • mesajım bulunsun belki okurum,

    ÖZET GEÇ LAN SENDE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cikcikgribi


    quote:

    Orijinalden alıntı: EvaQuantum

    400A mı otobüs?


    aynen kardeş gördün mü otobüsü :S


    Çok abartılı gidiyon.
  • Bugun bende E-5 'in ordaydim 7-8 gibi tam hatirlamiyorum 3 otobus durmustu soforler diger otobuse kosuyodu amaan cokta tin dedim bastim gectim arabayla neler olmus ya
  • ''beylikdüzü migrosa gitmek üzere...'' den sonrasını okumadım.
    Bende avcılardan mübarek...görüşelim pilav günleri düzenliyoruz
  • o sonradan eklemelerle birlikte hepsini okuyan arkadaş varsa özet geçerse çok makbule geçer özellikle o zımbırtıyı çevirinde nolduğunu söyleyen olursa süper olur.
  • çevirdiğin an yaklaşık 1 saniye olsa, anlatımı sayfalar dolusu.
    not: okumadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuray

    Bugun bende E-5 'in ordaydim 7-8 gibi tam hatirlamiyorum 3 otobus durmustu soforler diger otobuse kosuyodu amaan cokta tin dedim bastim gectim arabayla neler olmus ya


    ciddi misin kuray. aynen bu olaylar dönüyodu.
  • off ya okadar anlattın anlattın bir bk olmamış halbuki.O an aklına ne gelse sallamış konu yapmış zaten bloklamak lçin bahane arıyordum.Kolay gelsin lisede başarılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvaQuantum


    quote:

    Orijinalden alıntı: cikcikgribi


    quote:

    Orijinalden alıntı: EvaQuantum

    400A mı otobüs?


    aynen kardeş gördün mü otobüsü :S


    Çok abartılı gidiyon.

    BOOOOOOOM CYBERSHOT!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaNeRR

    Erotik hikaye anlatır gibi yazmışsın yaş kaç ?

    Bi otobüs öyle hızlı gidiyordu ki felan cok erotik kokuyor lan


  • quote:

    Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

    o sonradan eklemelerle birlikte hepsini okuyan arkadaş varsa özet geçerse çok makbule geçer özellikle o zımbırtıyı çevirinde nolduğunu söyleyen olursa süper olur.

    aylık akbili varmış
  •  ilk defa otobüsteki o 'acil zamanlarda kapağı çevirin' kapağını çevirdim
  • okudum,devam
  • Okudum süper la devam et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cikcikgribi

    bugün akşam saat 7 civarı dükkanı kapattım. çıktım beylikdüzü migrosa gitmek üzere... metrobüse binip avcılara ulaştım..
    daha sonra avcılardan da beylikdüzüne gitmek için otobüs beklemeye başladım.
    aylık akbilim olduğu için rahatım hangi araba erken kalkacaksa ona biniyorum. dar gelirliliğin alemi yok. bazen yavaş mı gidiyo 2 durak sonra iner arkadan gelen başka otobüse binerim.
    bunu gerçi genelde otobüste beğendiğim kız çıkmadığı zaman yapıyorum. neyse bu manita tavlamak için sürekli otobüs değiştirme maceralarımı başka bir başlıkta anlatıcam.
    şimdi bugünkü konumuza dönelim. durakta bekleyen otobüse bir adım attım ve abi saat kaçta hareket edecek dedim. 5 dk sonra dedi. saate baktım 19.55 de hareket etcekmiş hmm dedim.
    neyse otobüsten geri adımı atıp dışarı geri çıktım. başka otobüs geçer belki ona binerim diye.. baktım geçmedi. otobüsü çalıştırdı şoför bindim bende.
    biraz ilerledi otobüs sonra ezan okunmaya başladı. bi 10-15 dk ya kadar beylikdüzü migrosda olurum açarım orucumu çok geç olmaz dedim.
    bedenimde de büyük bir yorgunluk vardı. otobüste oturunca yavaş yavaş uyku beni yenecek duruma geldi. uyumamak için zor tutuyordum kendimi ama engel olamıyordum.
    otobüste en çok uyumaktan korkarım. çünkü otobüste uyurken istemsizce sağa sola kafa hareket ediyo. başkalarının uyumasından biliyorum çok komik bir durum ortaya çıkıyor.
    onun bende olmasını istemediğimden uyumamaya gayret gösteriyordum. gözlerimi dinlendiriyormuş gibi artist tavırlarla uyuduğumu belli etmemeye çalışıyordum.
    ama bildiğin gidip geliyordum.. herkes orucunu açıyor olduğu için yollar da bomboş...
    abi bizim şoför hakkaten acaip bir şekilde hızlı gidiyordu. ben uyuyor olmama rağmen bir ara gözümü açtığımda otobüsün rahat bi 150-200 ile gittiğini düşündüm.
    o kadar hızlı gidiyordu ki gözlerimi açamayan ben o hızı hissettiğimde birden kendime geldim. zaten gözümü tam olarak açmamla birlikte, sadece otobüste 1 kişi ayaktaydı.
    o ayakta olan kişi birden yavaş birader bu ne hız yaa dedi.. daha sonra arka sıradan birisi daha yavaş gidin şoför bey falan söylendi.
    şoför de karşılık verdi hızlı gitmiyorum ki falan 80 le gidiyorum diye kendi kendine söyleniyor.. sonra şoför bi yarım saniye sonra tekrar eski hızına kavuştu.
    bizim ayakta ki abi tekrar yavaş birader canımızı emanet ediyoruz sana diye çıkıştı. şoför de atarlının teki çıktı buna cevap verdi.
    bizim abi gitti şoförün yanına birader hızlı gidiyon diyo az yavaş git. bak herkes burada şikayetçi diyor. sonra bize dönüp konuşşsanıza millet diye bağırındı.
    niye susuyosunuz konuşun dedi hızlı gitmiyo mu. sonra herkes hızlı gidiyosun, biraz yavaş, acelemiz yok yavaş gidin diye söylendi.
    bizim abiyle şoför yine aralarında atışıyolar. bizim abi diyo yavaş gitceksin sana canımızı emanet ediyoruz. sen uçuyosun.
    şoför de malın teki hakikaten cevap verip durdu mal mal. sen kimsin bana karışamazsın. cart curt.
    adam dedi sen son durakta görürsün ulan. şoför de ne yapıcaksan şimdi yap.
    bizim abi sen son durakta görürsün nolcağnı dedi. adam da erkeksen şimdi yap falan diyo sen kimsin diyo. sen benim kim olduğumu biliyo musun diyo.
    bizim abi de kimsin lan kimsin diye atarlandı. o sırada arka taraflardan yaşlı abiler geldi ayırdılar falan. şu an ootobüs hareketsiz bir şekilde torium avm durağının orada duruyordu.



    dinleyen varsa devamını anlatıcam ???



     ilk defa otobüsteki o 'acil zamanlarda kapağı çevirin' kapağını çevirdim


    ammaa

    />
  • Belediye otobüsleri basamazlar fazla arkadaysan doğal olarak bu otobüs sana hızlı gelebilir gayet normaldir otobüs 50 ye falan gelse arkada sana bu 80-90 gibi hızla gidiyormuş hissi verir ama önde olduğunda bunu anlayailirsiniz bunların yaptığı hız en fazla 80 Yada 90 dır ama 90 a bile fazla gelemezler ama özel halk otobüsleri bazı zaman 110-115 Yaptığı görülmüştür ama çoğunluğu 100 e falan geliyor hepsi öyle ama binde bir belki varsa 115 Falan yapabilir.

    Yani arkada oturan kişi her zaman hızı çok hızlı ve uçuyoruz hissedebilir.. Ve bunların fren pedalları Wabco fren pedalına ait sistem kullanılıyorsa öne doğru uçman normaldir çünkü çok sağlam frenlerdir kendisi ama otokarın kullandığı fren pedalı wabco firmasına ait değildir ama onlarında sağlam yapıştırırsan öne bile yapıştırır yada önde veya oturduğun koltuktan havaya bile kaldırır.. ben Fren pedalını sonuna kadar yapıştıranları bile gördüm.

    En son eski bir BMC otobüs ile 2006-2007 Model bir otokar sultan ile Temsa prestijde 115-118 Kilometre hızı görmüştüm bayağı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 29 Ağustos 2011; 2:27:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cikcikgribi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kuray

    Bugun bende E-5 'in ordaydim 7-8 gibi tam hatirlamiyorum 3 otobus durmustu soforler diger otobuse kosuyodu amaan cokta tin dedim bastim gectim arabayla neler olmus ya


    ciddi misin kuray. aynen bu olaylar dönüyodu.





    Yapma haci senin hikayelerin kurgu oldugunu hepimiz biliyoruz, ama egleniyoruz, zaman geciyo okuyoruz iste
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.