Şimdi Ara

İlk defa motosiklet alıcam. cbr250 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omer1852

    Aynen hocam pulsara bakın derim gayet güzel motor kısmet ederse bendr düşünüyorum pulsar

    evet hocam baktım iyi motorlarmış. sürücü kursundada pulsar vardı dikkat ettim. onlarıda araştırıyorum şuan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

    Ktm duke 125 abs modeli çok güzel. Abs'li olduğu için frenleri de daha güvenli. Ancak çok pahalı.


    hocam ilk motorda cbr 250 ye pahalı diye alma diyen arkadaşlar mevcut. düşme kalkma çizilme. değer kaybına etken sonuçta diye. yavaş yavaş yükseltirken pahalı motorlara bakmak lazım diye düşünüyorum. 125 e o kadar para verilmesi ilk kullanan için mantıklı gelmiyo kimseye..
    quote:

    Orijinalden alıntı: DgnByz

    Hazır herkes toplanmışken

    Kursa falan yazıldım ben de, ilk motorum ne olsa modunda araştırıyorum. Hem fikrinizi almak hem de öneri olması açısından, CF Motonun 150NK'sı hakkında ne dersiniz?


    bahsettiğiniz motorda güzelmiş hocam. ama benim bilindik marka alıp kafamın rahat olmasını sağlamam lazım :) CF moto nasıl bir marka bilgim yok gerçi. onuda araştırmak lazım kullananlara sormak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFantastiC -- 21 Ocak 2017; 12:59:3 >




  • Cf moto iyi bence hiç bi sıkıntısını görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ne CBR 250'si yahu, 2 sene binip yetmiyor diyeceksin. Al 1000RR kökünden kurtul. Tahtalı köye daha erken varırsın hem.



    Maksimum 150 CC bir şey almalısın. Senin hız tutkunu olup olmaman önemli değil. O gaz koluna yanlışlıkla uyguladığın orantısız bir güç, 250 CC'lik bir makinede sana hiç istemediğin sonuçlar doğurabilir. Ayrıca supersport motosikletler bisiklet kullanmaya da benzemez. Hakim olması daha zordur. İlla supersport diyorsan 125'liklerini tercih etmelisin. Onun dışında CFMoto 150 NK yı öneririm. Kullandım ben de tam bir başlangıç motosikleti, hiçbir sıkıntısı yok. Şekil de o biçim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 30 Ocak 2017; 1:35:38 >
  • Her kafadan ayrı ses çıkıyor hocam kimi 125cc başla der kimi 250cc kendini sınırlandıkça iyidir derler bende diyorum ki bence de hani ne kadarda kendinize hakim olurum deseniz de hızlı motor varken altınızda ikiside eş değer olmaz ki olsa o zaman 1000rr alın diyeyim sonuçta oda 60la gidebiliyo 125likte 60 da gidebiliyor.

    Bence hocam cbr 125r sizin için yeterli gelirse ki hızlarıda 100 ün biraz daha üstüne çıkıyor yeterli geleceğinide varsayarak yazıyorum hız tutkunu olmadığınız için iyi olur diye tahmin ediyorum.

    Az yakar, hata telafi eder ha ama birazda şekil kalıp filan diyorsanız güvenirim ben kendime diyorsanız hocam cbr 250r yada r25 ile başlayın para sizde kendi fikrinize kalmış bir şey.

    Eğitim tamam bir şeyler kazandırır ama en büyük eğitim tecrübe ile olur onuda eklemeden geçmiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SercaN__

    Bende senin gibi ilk motor tercihimi cbr 250 den yana yapmıştım.Gidiş-dönüş toplam 1 buçuk 2 saatlik yolda üni. için.Şahsen ben hiç rahatsız olmadım titreşimden.Yoktur demiyorum ama yeni başlayan bir insan nasıl kıyas yapıcak ki titreşim olayını farklı motor tecrübesi yoksa? Bana sorarsan r25 alma.Oturuş pozisyonu yeni başlayan adamı zorluyor.Onun yerine mt25 tercih edilebilir.Zaten r25 falan belli devirden sonra coşuyor.Alt devirlerde cbr daha torklu.7000 devire çıkıcaksin ki r25 farkını gösterecek.Ekipman için en az bin tl orta halli,en az 2 bin sağlam diyebileceğin ekipman için.

    Bende de cbr 250 vardı. Biraz bakımsız bi makinaydı. O yüzden tam kıyas noktası olamaz. Şöyle temiz diri bi makina kullanmadım. Yaklaşık 90 km hiç durmadan gittikten sonra elimde hayatımda hissetmediğim karıncalanma hissetmiştim. Ama indikten sonra farkediyorsun. Hassas biri değilseniz bence oturuşta cbr için sıkıntı yok. R25 i bilmiyorum. Ses olarak da yamaha daki motor da cbr dan iyi değil. Sadece devirlenme ve güç iyi. Ben de devir seven birisiyim. O yüzden benim de tercihim yamaha ve mt25 olurdu. Ss olacaksa Honda daha kalıplı bir duruşu var. Cbr nin göstergeleri de çok güzel geliyor bana. Yamahanın ki de güzel Vites göstergesi de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.