Şimdi Ara

İlk Buluşma Sonrası Fikirlerinizi Merak Ediyorum (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
10.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar,

    Sonu çok iyi olmasa da her şeyde bir hayır vardır diyelim öncelikle.Tatilde olan mesajlaşmalar devam etti sürekli,kız döndükten sonra beni kahve içmeye davet etti zaten sözü vardı ...

    Tatilde kızlarla aramda neler geçtiğinden tutun herşeye kadar konuştuk.Ben kızların ne istediğini bilmediğinden dem vurdum,elimi tutmalar,felan filan devam etti.Ben de çok kayıtsız kalmadım tabi.

    tam inecekken arabadan,kafasının karışık olmasının tek sebebinin eski erkek arkadaşı olduğunu,ona sevgilisi olduğunu aramamasını söylediğini felan anlattı.Ben de saf gibi inandım,ver telefonunu felan dedim hatta.Yok gerek yok ben konuşucam kafamda bitirdim felan dedi.Öpmeler sarılmalar...

    Eve gittim aynı gece msnde bana sen çok iyisin,sağollar felan başladı gene...İki dakikası bir olmuyordu bir türlü,kafasının karışık olduğunu,dinlendirmesini istedim.

    Geçen hafta çarşamba günü bana eski erkek arkadaşıyla görüşüp durumu anlatacağını söyledi,ben de kabul ettim tabi ki.Sürekli eski kız arkadaşlarımı felan soruyordu,hatta resimlerine bakıp 'aa sen hep güzelleri mi seçiyorsun 'gibisinden laflar...

    Çocukla konuşmuş bir sonraki gün beni aradı,sırf telefonu açayım diye toplantıyı bıraktım,bana onunla görüştüğünü ve olumsuz cevap verdiğini,kafası meşgul olduğu için beni de şu an için düşünmediğini söyledi,kalbimi kırmak istemiyormuş sebep buymuş...

    Amenna dedim,sen nasıl istersen öyle olsun hayat senin hayatın dedim...

    Akşam kararının nasıl değiştiğini sordum,bir kahve içtik,o elimi tutan göz göze geldiğimiz kız,birden değişmişti.Bana mesaj niye atıyorsun ki tam da her şey bitmişken felan dedim,saçma sapan cevaplar,yok ilk ben neden hayır demişim de kafası karışmışmış da...

    Anladım ben herşeyi ama bozuntuya vermedim.Teşekkür edip hayatta başarılar diledim.26 yaşında olduğumu,çocuk olmadığımı dile getirdim,neyse.

    3 gün sonra öğreniyorum ki,2 sene önceki aşkı gelip bunu işyerinden felan alıyor.Tabi ablam şahit olaylara,o da şok içerisinde ne kadar karaktersiz olduğunu söyledi bana.Şu an onunla görüşüyorlarmış :) Ablamın hatırı olmasa yapacaklarım farklıydı acayip plnalarım vardı ama değmez,bunu ben de anladım.

    Neyse,söyleyecek çok fazla bir şey yok.Her işte bir hayır vardı,baştan beri bişiler garip gidiyordu onu çözememiştim ya şimdi içim rahat en azından.

    Ben ne mi yaptım,işyerinde başka bir arkadaşım vardı,onunla çıkıyorum ben de.Her şeyi anlayabiliyorum herşeyi ama bu kadar yalanı bir insan naısl atabilir ya...




  • Boşver dostum başına gelmeden öğrenemiyorsun bazı şeyleri. Ya buna aşık olsaydın, ya gereçkten çok ciddi düşündüğün biri olsaydı. Resmen ucuz kurtulmuşsun. Allah Düşmanımı bile böyle kızlardan korusun.
  • ohoo ben bile kanmıştım bu kızın hareket ve konuşmalarına.Gerçekten ucuz yırtmışsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Boşver dostum başına gelmeden öğrenemiyorsun bazı şeyleri. Ya buna aşık olsaydın, ya gereçkten çok ciddi düşündüğün biri olsaydı. Resmen ucuz kurtulmuşsun. Allah Düşmanımı bile böyle kızlardan korusun.


    Eyvallah Beyler,

    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.İyiki bu foruma yazmışım bunu,iyiki...

    Başından beri çözemiyorum diyordum ya işin aslı ortaya çıktı.Benimle görüştüğü dönemde kafası karışıkmışmış da,o çocuğu unutamamış da,Allah Selçuğunda dediği gibi mezarımızdan uzak etsin.Hala açıklama yapmaya çalışıyor utanmadan.

    Ya ne zaman ciddi düşünsem böyle oluyor,eskisi gibi takılmaya devam edeceğim.Ama harbi kız Arka Sokaklarda felan başarıyla oynar :)

    Burada inanın sorun kız felan değil.Bir insan bu kadar profesyonelce nasıl yalan söyler,onu çözemedim.Şunu da söyleyeyim,kız kaşarın önde gideni. :)

    Yaptığımız muhabbetleri olayları felan anlatmayayım,ben de kalsın.İyiki aşıkmış aşık olmasaydı neler olurdu acaba.

    Bir de büyük sözü dinlemek lazım her zaman...Annem tatil dönüşü 'Oğlum bu kızdan uzak dur,çevre kız dolu,Lütfen demişti.Olayları anlatınca bana hareketlerini hiç beğenmediğini,bir gece sahilde otel çalışanıyla suyla şakalaşırken gördüğünü felan bahsetti.

    Ama olsun,dediğiniz gibi bu da bir tecrübe,yaşamak lazımdı yaşadık ve iyi de oldu :)




  • Abilerim ben daha 19 yaşındayım okuyunca bişi bilmediğimi anladm her yorumu okudum ve bu bana çok şey kazandırdı. bi kız arkadaşım vardı 2 yıl çıktık ve çok iyi rol yaptıgını anladm 1 ay oluyo ayrıldık :( okuyunca anladm herşeyi çok teşekkuller emeginize.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.