Şimdi Ara

İlk arabam cruze :) ( Mister Dörtnal )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracim cruze 1.6 ls plus lpgli rengi carbon black ben bunun ile öğrendim araba kullanmayı 1 sene oldu ve arabamı çok seviyorum hiçbir modele değişmem aracımı o derece aşığım, isim de koydum kerataya iş arkadaşlarım bumblebee deselerde ben ona mister dörtnal diyorum çünkü o bir amerikan eşşeği :)

    Atmosferik olduğu için yokuşa düşük devirle girince gaz yemiyor boğuluyor ara gaz veriyorum dehhh ulan dehhh kara kaçan deyip vitesi tokatlıyorum bi iki kişniyor sonra anında devrini alıyor yokuşu tırmalayarak koşarak çıkıyor yavrum benim

    Dediğim gibi araba deyip geçmemek lazım onlarin da bi ruhu var bir anıları bir yasanmisliklari var

    Bazen sinirlenince tekme tokat doverim misteri bazen de sever okşarım direksiyon simidini yürü be kara kaçan derim...

    Edit: araba amerikadaki dedemden miras kaldı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istasyon insanları -- 24 Mayıs 2016; 23:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yeni almıştım arabayı kapinin onunde yatiyodu bir gün radyo dinledim içinde öyle sonra eve çıkıp yattım ertesi gün akşam babamı almaya gidicem işten, calistirayim dedim kontağı bi çevirdim ulan çalışmıyor araba birdaha denedim yok yine aynı baktım akü sembolü yanıyor dedim aha radyo dinledim akü bitti, arabayı kitliyicem kumandadan basıyorum ama akü bitik olduğu için kapılarda kitlenmiyor tabi hep kumandadan kitledigim için kapıları bilmiyorum anahtarı sokup nasıl kitliyecegimi daha doğrusu o anki heyecanla aklıma gelmiyor.Kapıları kumandadan kitliyorum kilit sesi geliyor ama farlar yanmaya devam ediyor falan kapıyı açıyorum alarm çalıyor

    Neyse allahtan tamirci dolu mahalle hemen ustayı getirtip akuyu sarj ettirdim çalıştırdım felan o ara babam geldi neyse bindik arabaya bir iki tur atalım diye daha acemiyim ya babamsiz gezmiyorum pek.

    Neyse aküyu felan hallettik tam mahalleden cikicaz baya eğimli bi sokakda sola dönerken yanlışlıkla kaldırıma çıktım sonra kaldırımdan teker düşünce yırtıldı ve patladı daha mahalleden cikamadan pert olduk

    Aynı tamirci sesi duydu çıktı geldi ne oluyo diye hahaha tam traji komik bu durum hem sinirliyim kendime hem icimden gülüyorum, lastiği deistirdim felan o gün ondan sonra da o sokakdan birdaha gecmedim :D

    Bu arada akü bi iki sefer daha kendiliğinden boşaldı meğersem vadesi dolmuş rahmetlinin yenisini aldım felan öyle ışte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonra bir gün mahallede park etmeye çalışıyorum arabayı bizim sokak baya dik bi sokak, iki araba arasına park edicem geri geri yanasiyorum arkamda da wv cc var gırtlak dolu model böyle jilet gibi araba, ona carpmamak için yavaş yavaş geliyorum korka korka.

    Neyse girdim yanastım ileri alicam biraz arabanın burnunu içeri sokmak için, vtesi taktim bire kaldırıyım derken arabayı stop ettirdim lak diye wv cc ye tosladim

    Sonra hemen çalıştırıp olay yerinden uzaklaştım bi iki ay park etmeyi öğrenene kadar mahalleye ugramadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemiyim geziyorum ama yokuslarda felan korkuyorum araba zaten ağır 1300 kusur kilo bide lpg var kullanması iyice zorlaşıyor öyle olunca tabi yokuşa gelince de kaldiramiyorum felan.

    Bir gün baya işlek bi caddede göbekte dümdüz yerde stop ettirdim, calistiriyorum kalkmaya çalışıyorum olmuyor yine stop ediyor yine stop ediyor felan herkes arkadan korna caliyo birisi öküz gibi hadiiii laaaaan diye bağırıyor felan ben iyice elim ayağım dolaşmış bi şekilde şans eseri arabayı kaldırıp oradan kurtuluyorum.

    Sonra moralim çok bozuldu ulan düz yolda bile nasıl kaldiramam nasil stop ettiririm diye.Megersem sorun benden kaynakli degilmis baski balata bitmiş tabi onuda biraz geç anladım

    Bir gün akşam gezmek için disari çıktım arabayı çalıştırıp park yerinden çıkıyordum ki bi anda debriyaj pedalı en dipde basılı kaldı.

    Vites 1 de ve debriyaj pedalı basılı kaldı en altta vitesi boşa da alamıyorum, panik yapmadan fren yaparak sokak sonuna kadar indim düz bir yere gelip debriyajla birlikte frene bastım.

    Stop ettim sonra tekrar çalıştırdım vites geçişleri düzeldi ama debriyaj pedalı hava yapmış gibiydi yumuşamış helva gibi olmuştu, götürduk sanayiye usta bakti ve senin baski balata mefta debriyaj bilyasida dagılmiş dedi.

    Sonuç olarak 700lira bayıldık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cruze ile ilk kazamı yaptığımda yanımda babam da vardı ve euro ncap den 5 yıldiz almıs olan aracimizi birde biz test ettik.

    Babam yanimda e5 de avcilar istikametinde gidiyoruz, baktım bitane seat toledo var makas atarak gidiyor bende dedim biraz itlik yapayım şunu tokatlayıp dersini vereyim.

    Babam da tam çılgın hiç dur felan demiyor heyecan arıyor adam :D attım vitesi çat diye dörde yapıştım arkasına bi sağ bi sol derken verdim ayarı buna bastım tokadı ve yoluma devam ettim.

    Derken avcılara gelmeden geri dönmek için topkapı yan yola girdim orada bitane benzinlik var shell diye köprüye gelmeden bilenler bilir.İşte o benzinlikten bitane corsa mk3 çıktı, çıkmaz olaydı...

    Ben tam topkapi istikametine kıriyordum ki son anda benzinlikten yola firlayan corsayı fark ettim, beyaz corsadaki ak sakalli dede ile göz göze geldik bir an ve ardından gözümde çakan şimşekler ile birlikte devasa bir ses " güüüümmmmm " .

    Bu corsa ben kırınca direksiyonu, benim sağ arka kapıya girdi ben de o anki acemilikle hic de fena olmayan bi reflex ile kontra verip el frenini cekerek arabayi toparladim.

    Sonra arabadan inip arkamı dönmemle dünyam başıma yıkıldı, corsa nın ön taraf pert olmuştu tampon kaput camurluk farlar sisler konple dagılmiş..

    Çıkan güm sesi ve o görüntüden sonra dedim ki kesin kapıyı yolda biraktık, sonra gidip bir baktım ki arabada iki tane ufacık çizik dışında hiçbirşey yok..

    Corsa sahibi dede suclu oldugu icin dinlemedim bile saglik durumunun iyi oldugunu gorunce bastim gaza gittim zaten yuzde yüz o hataliydı yola firladığı icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sakin olun. Pespese anlatmayin tum hikayenizi. Gunler cok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün yine işten ciktim babami almaya gittim mesai bitimini bekliyorum onun, tam iş çıkış saati ve hava hafif yagmurlu.

    Arabada oturup radyo dinlerken aynadan arkamdan gelen üç dört tane kızı fark ettim caktırmadan kesiyordum bunları.

    Sonra yanimdan gectiler konuşarak ve gülüşerek, o ara iclerinden bitanesi kafayi cevirdi ve benimle gözgöze geldi öyle derin derin baktı ki utanip hemen gozlerimi kaçırdım.

    Sonra bi 20 metre yürüdükten sonra onlar arkalarindan bakip kasayı süzmeye devam ettim

    Sonra o yanimdan geçerken beni görüp derin derin bakan o kız bi anda arkasini döndü arkadaslari ne yapiyorsun gibi hareketler yaparken o hiç aldırıs etmeden bana dogru koşmaya başladı gülümseyerek..

    Kiz bana dogru gelmeye baslayinca bende bi sigara yakarak oyalanıyomuş gibi yaptım, kiz yanimdan gecip gidicek sanarken arabanın yarım açık olan şoför camina tık tık vurmasiyla irkilip kafamı kaldırdım.

    Bir baktim o sarışın efso hatun benim yanimda, hemen cami indirdim buyuk bir heyecanla.

    Merhaba dedi merhaba dedim felan sonra bana işin var mı diye sordu hayır yok dedim sonra bana gülümseyerek beni eve bırakabilir misin ? Diye sordu.

    Ben de bi yanındaki arkadaşlarina bir baktım, bir de kıza baktım sonra " yok canim kusura bakma " deyip postaladim.

    Babamı işten alıp eve götürdüm.Ne yani k
    elin zillisini götüreyim de babam ıslansın mı yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce tokatladığım araçlar listesi

    wv cc ( tokatı yiyince ağladı )
    Bmw f30 m5 ( en efsane kapişmam )
    s2000
    Seat toledo
    hyundai elantra
    Passat 1.9tdi
    Fiorino ( camaro dan iyi gidiyor )
    Camaro
    Focus 1.6 tdi ( bu da ağladı )


    @metallurgy reis bizde yalan yok ne yaşadiysak anlatiyoruz yasadikca da hikayeler bitmes yenisi gelir hep ama napalim iste can sıkintısı ard arda atıyoruz postları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istasyon insanları -- 24 Mayıs 2016; 6:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi gün yenikapıda arkadaslarla kola çekirdek yaptık, o son pet şişeyi almayacaktık işte o kafa yapiyo onu içince kafa bi milyon oldu gaz yaptı hemde.

    Arkadas dedi ki ver kontaği arabanla bi tur atayım, bende dedim iyi tamam burasi trafige kapali alan yola çıkma ama burda dön sadece, oda iyi tamam dedi.

    Bilirsiniz o yeni kapı meydanda oturakların oldugu bide arabaların koyuldugu bi alan var işte bindik arabaya orada bir gazlıyor çocuk sanirsın monte carlo rallisindeyiz.

    Bi shalomlar bi apexler bi kontralar başım döndü lan yeter dur diyom durmuyoda ağzında sigara bi el direksiyoda digeri vites topuzunda arka fonda hızlı ve öfkeli 7 nin soundtrackını açmış diğer arkadaşta auxdan.

    Dedim aha yenikapi sahilden denize uçarız biz bu akşam.Abartmiyorum öyle bi hareketler yapıyorki hayvan, oradaki buluşma düzenleyen kawazakilerle cbr 1000rr ler ile gelmiş motorcu grup bile durdu bizi alkışlıyo la.

    En sonunda dayanamadim duzlüge gelip yavasladiginda el frenini cektim yeter lan dedim indirdim arabadan bunlari ben gectim direksiyona

    O gün bugündür kimseye vermem arabayı o gün aklım basima geldigi gündür işte.At avrat silah, bosuna dememisler kimseye emanet etme diye.Demek ki ben arabada olmasam adam denize uçacak allahtan ben oradayim.

    Bu arada bahsettigim arkadaşın ehliyeti yok ama trafikte 4 yildir doblo kullanıyor ve gecen yıl trafik kazasi gecirdi gerizekalı bacağı kırdı doblo pert oldu suan mahkemelerde sürünüyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bitane haydar var arabamda bu arada bilgilendireyim, aveosu olan bi arkadasim vardi isyerinde onunda haydar xxl plus u var hep koltuk altında bulunduruyor arabanın standart donaniminda var opsiyon bile degil yani o yuzden chevroletcilere sataşmayın derim, hepimiz vukuatlıyiz zaten.

    Neyse ben kactim size iyi forumlar yine uğrarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istasyon insanları -- 24 Mayıs 2016; 7:13:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka yaş kaç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hug

    Kanka yaş kaç?

    Fizyolojik 22 psikolojik 14

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sakin ol gel bir soluklan hele ilk araban olduğu için arabana aşık olman normal.Değişik arabalar kullandıkça daha iyileri de olduğunu göreceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istasyon insanları

    Daha önce tokatladığım araçlar listesi

    wv cc ( tokatı yiyince ağladı )
    Bmw f30 m5 ( en efsane kapişmam )
    s2000
    Seat toledo
    hyundai elantra
    Passat 1.9tdi
    Fiorino ( camaro dan iyi gidiyor )
    Camaro
    Focus 1.6 tdi ( bu da ağladı )


    @metallurgy reis bizde yalan yok ne yaşadiysak anlatiyoruz yasadikca da hikayeler bitmes yenisi gelir hep ama napalim iste can sıkintısı ard arda atıyoruz postları.

    şurada saydığın arabaların yarısı seninle kapıştığının farkına bile varmamıştır.Anladık ilk araban heveslisinde s2000 tokatlamak ne ya
  • Mesaj sayını mı arttırmaya çalışıyorsun anlamadık
  • Önce 1.2 Jetta falan geçte sonra M5'i geçersin.

    Aynı araba bende vardı bildiğimiz ölü. Araba sürekli uyuyor da uyandırmaya çalışıyormuş gibi hissediyorsun.
  • bir adam bir araba ve bir aşk çok güldüm yalnız kardeş biraz tokatladığın arabaları sallamışsın gibi geliyor sonuçta m5,s2000,Sonra passat 1,9 bak 1.9 passat dediğin araç köpek gibi gidiyor.
  • Hocam ne hikayeler varmış sende ya
  • Hocam soluksuz okuyorum hehe sardi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

    bir adam bir araba ve bir aşk çok güldüm yalnız kardeş biraz tokatladığın arabaları sallamışsın gibi geliyor sonuçta m5,s2000,Sonra passat 1,9 bak 1.9 passat dediğin araç köpek gibi gidiyor.

    Şoförlugum sayesinde geçiyorum onları, manevi olarak psikolojime bağlı olarak 50 ila 80 beygir artıyor direksiyona gectigimde araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istasyon insanları -- 24 Mayıs 2016; 14:06:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.