Şimdi Ara

İLK 100 ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Medipol5K M kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam sizin de.
  • Medipol5K M kullanıcısına yanıt
    7 saatin hepsinin de verimli geçmeyeceğini düşünürsek kendin 3-4 saat daha çalışmalısın. aslında saat önemsiz çünkü başka derslerin var. çalışabildiğin kadar çalışmalısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Medipol5K

    seneye de mi imkansız hocam

    bu sene imkansız hocam seneye hakkınızda hayırlısını diliyorum geçmiş olsun ilk 100 hem şans hem de yani zor be hocam

  • doğru haklısınız ama elimizden geleni yapmak gerek inşallah başarılı oluruz sizin tavsiyeleriniz var mdıır

  • ravbin R kullanıcısına yanıt

    HAKLISINIZ AMA BEN SADECE BİR BİLGİ İSTİYORUM TEMEL AMACIM BU

  • Medipol5K M kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle söyleyeyim istersen başarmak zor değil. Ama yaptığın bir hata var. Bu sene 30 bin hedefleyip seneye ilk 100 hedeflemek yerine bu sene ilk 100 için çalış seneye tekrar düşünürsün. Kendini 30 bine sabitleyerek bu yılki performansını düşürürsün.
  • m4799 kullanıcısına yanıt

    O da var hocam haklsınız o yüzden en iyisini düşünerek çalışmak gere çok teşekkür ederim sizce günlük 7 saat online ders üzerine ne kadar çalışmam gerek tansiyon oldugu için 8 saat uyumam gerekiyor

  • Medipol5K M kullanıcısına yanıt
    Kaç saat çalıştığın ile başarı arasında sandığımız kadar büyük bir orantı yok. Madem süren kısıtlı etütlerinin verimini arttırmak için bir şeyler yap. Mesela ders videosu izliyorsan oynatma hızını yükselt. Ya da günün en verimli çalışabildiğin zaman dilimini belirle ve o zaman çalış çalışamıyorum dediğin zaman dilimini uykuya ayır gibi.
  • m4799 kullanıcısına yanıt

    anladım teşekkür ederim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Medipol5K

    doğru haklısınız ama elimizden geleni yapmak gerek inşallah başarılı oluruz sizin tavsiyeleriniz var mdıır

    benim de ilk senem hocam tavsiye verecek durumda değilim inşallah oluruz hocam sağolun

  • Sen bu kafayla ilk 100 u goremeden beyin kanamasindan gidersin. 19 tansiyona ne sebep oluyor bir hallet istersen. D vitamini eksikligi varsa onu da gider, hipertansiyona yol acan eksikliklerden biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

    hocam bende şöyle oluyor tansiyon aletini görünce affalıyorum acayip değişik şeyler oluyor hastalandıgım zaman tansıyonum 19 oldu bir kere genelde 13 14 12 aralığında tansiyon aletine karşı fobim var siz neler önerirsiniz cevapladıgınız için teşekkür ederim

  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

    zaten ilaç falan kontroller ypılıyor hocam 1 ayda 1 kontrolum var

  • İlk 100 diye kendinize eziyet etmeyin çünkü hiçbir şey sınavda ne yapacağınızı garanti edemez. Yöntem belli sıkı ve mantıklı çalış, zayıf olduğun konulara aban, HEP soru çöz pratikliği kaybetmem lazım makina gibi kitap bitirmen lazım ve içindekileri sormna lazım denemeyi söylemiyorum bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medipol5K M kullanıcısına yanıt

    Hocam biz de stresleniyoruz, böyle deyince korktum. Valla çok takmamak gerek kafaya. Tekrardan geçmiş olsun.


    ''Nasıl çalışmalıyım ?'' sorunuza gelecek olursak: Ben bunu bilemem ama bence sevdiğiniz, hoşlandığınız derslerden veya konulara daha çok vakit ayırın şimdilik. Ha hiç çalışmayın demiyorum diğerlerine. Daha az çalışabilirsiniz.


    Bunu şöyle yapın derim, mesela biyolojiyi çok seviyorsunuz ve konularda iyisinizdir, seviyorsunuz diye yine onlara çalışmaya gerek yok. Eğer düzenli bir sisteminiz yoksa, dünden belirleyin yarın yapacaklarınızı, 3-4 saat çalışın yarın mesela. 1 hafta günlük 3-4 saat çalışın yarından itibaren. Eğer verim alırsanız 1 hafta boyunca, daha da arttırın.


    Düzeniniz yoksa eğer zaten çok zorlanacaksınız ilk başta. Zorlanmanız her zaman iyidir, demek ki beyin kendini ders çalışmaya adapte ediyor. Beyin zaten adapte olunca, bilgileri öğrenme hızınız daha da artacak ve loplarınız gelişecektir.


    Önemli olan sürekliliği devam ettirebilmek. Kimi 7-8 saat çalışır ama ondan 3-4 saat verim alır, kimi 3-4 saatte zaten tam verimli şekilde halleder. Saatten ziyade verim daha önemli bence.


    Ama saatte bir yerden sonra artmalı bence. Şu an dediğim gibi 3-4 saat götürün günlük, sevdiğiniz dersin, bilmediğiniz konusuna çalışın ve ben öğreniyorum diyebilin kendinize. Her zaman mutlu şekilde ilerleyin derslere derim.


    Yani ben böyle yapıyordum, şu an 11 im. Yazın düzenim yoktu fazla, böyle yaparak düzeni oturttum mesela. Tabii ki bunların hepsi size bağlı, bu '' nasıl çalışmalıyım ?'' sorusu çok görecelidir. Size en çok uyan öneriyi dikkate alın lütfen.





  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

    cok teşekkür ederimmm :))

  • hocam 2 şer kaynak bitirip piyasadaki tum denemeleri çözmek mantıklı değil mi sizce

  • Hipertansiyon'un sebebi bulundu mu? Feokromasitoma?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m4799 kullanıcısına yanıt

    Çok mantıklı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şöyle herşeyime baktılar temiz çıktı elhamdürillah ama benim tansiyon aletini görünce değişik oluyorum yani bilmiyorum birden heyecanlanıyorum kap bobrek beyin herşeye baktılar temiz çıktı çok şükür babaannemde var tansiyon dedemde de var herhalde bana genetik olarak geçti hakkımızda hayırısı olsun

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.