Şimdi Ara

İlişkilerde İşin İçine Özel Şeyler Girdiğinde Taviz Vermeye Başlıyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İlişkilerde İşin İçine Özel Şeyler Girdiğinde Taviz Vermeye Başlıyormusunuz ?


(En Son Oy Tarihi: 21.2.2012)
Giriş
Mesaj
  • Kendi tecrübelerim ve okuduğum şeyler çıkarınca bir sonuç çıkardım. Sizi bilmem ama benim için çok yüksek ihtimalli doğruluk payı olduğunu anladım ve iyicene aklıma yatmaya başladı.

    İlişkinin ilk başlarında kolay kolay erkekler taviz vermez. Kızlar her ne kadar nazlı olsalarda başlarda daha çok çaba harcayan kızlar olur. Ancak işin içine cinsellik girdiğinde malesef herşey değişiyor. Ne kadar görmüş geçirmiş tecrübelide olsakta sanıyorum içgüdüsel olarak taviz vermeye başlıyoruz. Kimileri için işin içine cinsellik girmesi 1 hafta olur kimilerine göre 1 yıl ama sonuç aynıdır. Bir söz duymuştum şimdi tam hatırlayamadım ama genel olarak şöyle birşeydi. Erkek vücudunda vücudun heryerine pompalıcak kadar kan yoktur, ya beyine yeticek kadar yada erkeklik uzvuna aynı anda gidebilecek kadar kan vardır ikisine aynı anda gidemez. İşin içine uzuv konusu girdiğinde aklımızı daha zor kullanıyoruz ve duygular devreye giriyor. Kızlara tüm ipleri vermemek lazım. Buldumcuk delisi olmamak lazım. Kızlar bunu değerlendirmeyi çok iyi biliyor çünkü. İşin içine ne girerse girsin ipleri kaçırmamak lazım, bir takım özel şeyler yaşadıktan sonra kontrolü kaybetmeyin bunu kullandırmayın .

    Ayrıca konuda sakıncalı yada hatalı bir konu ben görmüyorum.
    Benim düşüncelerim bunlar ve ne sonuç çıkıcak merak ediyorum.







  • Bu konu üzerinde çok düşündüm kafa patlatdım nerde hata yaptığımı, hatta nerde hata yaptığımızı düşündüm. Birşeyler çok güzel rayında giderken iyiyken kaybettiğimi merak ettim. Çok şeyde okudum ve bu konu üzerinde yoğunlaştım ve genel kanıyıda çok merak ediyorum açıkcası. Burada daha geniş bir katılım olacağını ve daha doğru bir sonuç çıkaracağımı hatta başkalarınında işine yarayabileceğini düşünüyorum.

    Lütfen ankete daha fazla katılım benim için önemli, hatta yorumlarda ve benimle ters düşünenlerin fikirlerinide öğrenmek isterim 1-2 cümlenizle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.