Şimdi Ara

İLHAN MANSIZ GELİRMİ GELDİMİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YA MİLLET FORUMDA ARAMA YAPTIM BULAMADIM BİHABER ÇIKTIMI İLHANI DUYUDUĞUM KADARIYLA ANKARAGÜCÜNDEN KOWMUŞLAR BEŞİKTAŞLA ANNAŞTIMI ANNAŞMADIYSA ANNAŞIRMI BİRAZ CAHİLİM ŞU ANDA NE ZAMANDIR NE HABER DİNLEYEBİLİYORUM NEDE İNTERNETE GİREBİLİYORUM BİLGİSİ OLAN WARSA Bİ CEWAP LÜTFEN...



  • Abi nedir bu ilhan sevdası sizde. tamam eyvallah ilhan bjk askıyla dolu biridir, bjkliler de onu sever ama allah askına biri bana ilhan'ın bjjk ye daha önce neler kattıgını söylesin. Kaç avrupa ya da derby maçı kazandırmış? Ya da kaç maç cezalı duruma düşmemiş? Gelirse de bjk ye bir fayda saglamaz bu saatten sonra. Baska adam mı yok?
  • KARDEŞ BEN BEŞİKTAŞLI OLARAK ONUN NEKADAR BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU BİLİYORUM WE BÖLE ANKARAGÜCÜ GİBİ S...B.KTAN Bİ TAKIMDA OYNAMASINA GÖNLÜMRAZI GELMİYO BENCE GELSİN ÇOK ŞEY KATMAYACAKSADA ŞİMDİ KADRODA BULUNAN PANCU,YOULA,AİLTON,AHMET DURSUN,..... DAHA NİCE ADAMDAN DAHA KALİTELİ DİR BUNU HERYERDEDE SAWUNURM GELSİN OYNAMAYACAKSADA BEŞİKTAŞTA BIRAKSIN FUTNBOLU DİEDÜŞÜNÜYORUM.
    ŞU ANDA İLHANIN DURUMUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ WARSA MERAK EDİYORUM BİLEN WARSA LÜTFEN YASSIN BİŞİLER..

    AYRICA İLHAN MANSIZ 26 GOLLE ARİF ERDEMLE BİRLİKTE BEŞİKTAŞRTA GOL KRALI OLMUŞTUR WEDE 15 MİLYON DOLARDAN FAZLA BİPARAYLA JAPONYAYA TRANSFER OLMUSTUR.SATEN MİLLİ TAKIMDAKİ DÜNYA KUPASINDA YAPTIKLARINI ANNATMAMA GEREK YOKHERALDE..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKa -- 25 Aralık 2005 20:04:57 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpyanar

    Abi nedir bu ilhan sevdası sizde. tamam eyvallah ilhan bjk askıyla dolu biridir, bjkliler de onu sever ama allah askına biri bana ilhan'ın bjjk ye daha önce neler kattıgını söylesin. Kaç avrupa ya da derby maçı kazandırmış? Ya da kaç maç cezalı duruma düşmemiş? Gelirse de bjk ye bir fayda saglamaz bu saatten sonra. Baska adam mı yok?


    ben ilhan ı çok sevmiyorum ama takıma katkısının sadece gol veya maç kazandırmak olduğunu da düşünmüyorum.ve ilhanın o sezon takıma büyük katkı sağladığı görüşündeyim.çünkü ilhan inanılmaz güçlü bir fiziğe sahipti.ve bizim o sene rahat goller atmamızı sağladı.rakip takımın savunmasını çok yordu çok zorladı.fiziğiyle rakip defansı peşinde tuttu,biz de rahat goller atabildik.takıma böyle bi katkısı vardı.ayrıca adam harbi bjk liydi.maçta ruhla oynardı.delilikleri yokmuydu tabii ki vardı.bunlar benim düşüncem.katılmayabilirsiniz,belki bjk arkadaşlar da bana katılmaz ama ben böyle düşünüyorum. sana da şu konuda katılıyorum,BU SAATTEN SONRA katkı sağlamaz çünkü geçirdiği sakatlık bence onu bitirdi.




  • Eğer okuduğum haber doğru ise Yıldırım Demirören ben bu kulübün başkanı olduğum sürece o bu kapıdan içeri gelemez demiş. Ben inanmadım, gazetenin yalanı diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı.

    Ben gelmesini çok istiyorum. Aiton ve Youla kazmaları gitsin ilhan Mansız gelsin.
  • İŞALLAH ÖLE BİŞİ DEMEMİŞTİR BU KAZMALARLA BU İŞGİTMEZ GERÇİ İLHAN KURTARICI OLARAK GELEMEZ BU SAATTEN SONA AMA ŞUNA EMİNİM BUADAMLARIN 10 KATI KATKI YAPACAĞI KESİN..
  • İLHAN GELİRSE İŞ YAPACAĞINA İNANIYORUM BENDE.
    HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZSA KOŞTUĞU FORMANIN İÇİNİ DOLDURUR.
    RUHUYLA OYNAR.
    ŞU ANDA RUHSUZ OYNAYAN O KADAR ÇOK KİŞİ VAR Kİ.
    SAHADA BOŞ FORMALARIN KOŞUŞTURDUĞUNU GÖRÜYORUM.
    İLHAN HER ZAMAN FORMANIN HAKKINI VERİR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.