Şimdi Ara

İlginç Olaylar Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xian'da 80 lvl bir çar sahibiyim ve sizlere başıma gelenleri anlatacam ki bunlardan ders çıkarasınız.
    1.Geçen gün ne olduysa adamla kasarken pot basmamaya başladı kaçayım dedim kıpırdayamadım. ve netice itibariyle yattım. ve bir baktım ki yerde uzanan adamımın yanında kasamın Expand gözünde bulunan 72+3 kalkanım düştü.yaklaşık bir ay öncesinde de yine aynı bölmedeki (Expand) c11 glaviem düştü.
    2.Takla ilk açıldığında serverde ilk c10 phy %66 glavie sahibi ben oldum.daha kullanamıyordum biraz blue yapayım dedim Blok Ratio basarken 6. denemede crit 2 ye düştü.Geçen gün c12 glavieme %10'luk int stone basarken crit 7 ye düştü.
    3.Yaklaşık 3 haftadır aynı yerde kasmama rağmen yerden son 1 haftada hiç item kaldıramadım geri kalan haftalarda da yerden para edecek bir item alamadım.

    burdan çıkardığım sonuçları paylaşmak istiyorum.
    yaptığım araştırmalara göre ölünce item düşme olasılığı çok azdır ama item düştüğü zaman bu itemin de Expand gözünden düşme olasılığı %90. onun için üzerinizde taşıdığınız kayda değer itemleri inventorynin Expand gözünde saklamayınız.
    her stonenin bir değeri aşşa çekme olasılığı vardır.bu stoneler blok ratio, atack ratio, durability, str ve int olabilir.örnek verirsek ilk glaviemde blok ratio stonesi criti düşürürken ikinci glaviemde int stone criti düşürdü.tavsiyem günde 6 stoneden fazla stone ile bu şansı artırmayın ve basacaksanız iteme 2 gün ara ile stoneler basın.bu stonelerin %10 luk veya %30 luk olması çoğu zaman hiç farketmiyor.
    ve son olarak sürekli aynı bölgede kasmayın. bu item düşme olasılığını azaltıyor (bakınız bana).
    ve unutmayın şansınız ya vardır ya yoktur.(benim yok).







  • güzel bilgiler hepsinede katılıyorum biçok kişinin(ben dahil) işine yarıcak bu konu, paylaştıgın için teşekkurler.
  • tamamen haklısın soze gerek yok ozellikle aynı yerde kasmama mantıgına kesinlikle katılıyorum...
  • ßu cümlen dısında her dediğine katılıyorum
    ''son olarak sürekli aynı bölgede kasmayın. bu item düşme olasılığını azaltıyor ''
    ßence hep aynı bölgede kasınca daha cok item düşüyor.Kendi charlarımda da buna dikkat etmiştim hep bi sağa bi sola giderek kastıgım zamanla, sabit bölgede kastıgım zamanlar arasında elixir olsun item olsun farklılıklar oluyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwasqwas -- 7 Nisan 2007; 21:11:52 >
  • işe yarar bilgiler sağol
  • stone lardan kastın o pembe oalnlrr mı yoksa yeşil olanlar mı eğer yeşil olanlarsa katılıyorum.Crit 13 spearım vardı tabi ilk pembe taş denemem güvenmiyorudm bi bastım taşı crit 4e düştü. sonra 3-4 kez denedim taş habire yanıyo yani durumu biraz olsun düzeltemiyorum bi de atak ratingi değiştireni vardı onun dedim şunu atack ratingiyle bi oynayım eyvah gitti atack rating :) pembe stone kesnlikle basmayın.direk NPCye satın gitsin.
  • pembe olanlar zaten stat ı resetlemeye yarıyor yani onu bastıgın zaman ya eskisinden daha iyi bi deger alacak yada daha beter olacak(aynıda kalabilir)
  • düzeltme pembe oalnlar yeşil oalnlar değil yeşil stone lara saygım sonsuz :D
  • paylaştığın için çok teşekkürler
  • iyi katıl yapmamış.bir de ceza aldırsa idi
  • Ultra selam ya konuyla alakasız oldu olacak ama seni buralarda görmekten çok mutlu oldum yine. ben white lotusla devam =) işten vakit kalırsa birlikte birkaç trade yapalım..

    iyi oyunlar herkese ve paylaşım için saol kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.