Şimdi Ara

ilginç bir şekilde internete bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    ben odtu yurtlarında ikamet ediyorum. İnternette gezerken birden internet koptu, arada böyle şeyler olduğumdan evham yapmadım inip yemek yiyip dondum. İnternet düzelmemiş hala da bağlanamıyorum. Yurt kablo bağlantısı sınırlı gözüküyor (oda arkadaşımda sıkıntı yok onun portu da denedim.) okulun kablosuzuna ve kendi telefonumdan paylaştığım kablosuz internete görüntüde sorunsuz bağlanıyorum ama hiçbir internet sayfası açılmıyor. Sorun gidere basınca dns'e ulaşılamıyor tarzı bir şey dedi. Şu ana kadar denediklerim;
    aygıtları devre dışı bırakıp açtım
    Ethernet driverını sil yükle yaptım
    ip dnsleri otomatik almaya çevirdim
    ipconfig /flushdns gibi komutları denedim
    2-3 gün önceye geri dondurdum windowsu hala problemim sürüyor. Yardımcı olablirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • geniş lanlarda bazen dhcp nin ip vermediği yada geç verdiğine şahit oldum, ama elle ip verince sorunsuz girmişti... aynı ip havuzunda kullanılmayan bir ip yi elle manuel vermeye çalışın(kullanılmaya bir ip tespit etmeli,angry ip scanner işinize yarayabilir ama deneyerekte tutturabilirisniz) ... ağ geçidi dns alt ağ maskesi arkadaşınız ile aynı olsun... ağ da herhangi bir güvenlik doğrulaması varmı?
  • Öncelikle ilgin için teşekkür ederim ama sorun daha çok benim bilgisayarımda gibi zira bahsettiğim gibi cep telefonumdan paylaştığım internet bile çalışmıyor.
    driverları sildiğimden gerekli ip,dns tarzı ayarları kaybettim. Bu durumda en azından netrefister sistemine girmem gerekir ki bu da başarısızlıkla sonuçlanıyor bu da beni bilgisayarımda sıkıntı olduğuna götürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.