Şimdi Ara

(ikincielotomobilim.com) nasil bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun yolum dustu ugradim.
    2009 1.3 multijet 90 binde gri active grande punto ya 22.750 fiyat cektiler.

    Araba Allahina yan bakiyor far tampon kaymis arada parmagim girecek kadar bosluklar var hatta bu bosluklardan yeri gorebiliyorsunuz. Kapi camurluk trim ayarlari bozuk resmen kayik duruyor.

    Expertizi var mi bunun dedim beyefendi sol arka kapi degismis sol arka camurluk boyanmis gerisi orjinal dediler.

    On tamponun kaput altinda durmasi gereken ama kabak gibi disarda duran kismindaki boya kalintisina bakip bu ne dedim musteri temsilcisi jet hiziyla uzaklasti yanimdan :d

    1 2 arabaya daha goz atip hosaf olduklarini anladim ve aracima dogru yururken benim musteri temsilcisijin bir anne ogula jetta tsi 140 hp yi ballandira ballandira anlattigini gordum. Cocukta 140 hp yi duyunca gaza gelmis bak anne mutlaka alalim bu arabayi diyordu.



  • Kim bilir dedim icimden o Jetta ne badireler atlatmistir :))

    Benim baktigim punto 90 degil 190 binde gibi duruyordu cunku :))
  • hem bu şirketin personeliyim hemde personeli olmadan önce araba aldım. buradaki araçların hepsi orjinal km ve ekspertız garantılıdır. söylenenlerın dısında bırsey cıkarsa noter masraflarına kadar ıade alabılıyorsunuz.
  • Kilometrelerini bilmem ama araçlarının yüzde 80'inin filo çıkması olduğu çok belli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadett_90

    hem bu şirketin personeliyim hemde personeli olmadan önce araba aldım. buradaki araçların hepsi orjinal km ve ekspertız garantılıdır. söylenenlerın dısında bırsey cıkarsa noter masraflarına kadar ıade alabılıyorsunuz.

    “Kimse yoğurdum ekşi demez”
    ............Atasözü...............
  • kavacıktakine birkaç kere gittim ,tamamı şirket araçlarıydı.üzerlerinde experiz raporları vardı nekadar güvenilir bilemiyorum.
    benim arabaya takas fiyatıda verdiler ama vazgeçmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanadaki merkezlerinden 2 araç aldık sıkıntı yaşamadık. Bir tanesi ihaleden alınmış bir fluance idi halen kullanıyoruz.
  • Ekspertiz raporlarinda hata cikarsa araci iade almalari gerekiyor mantiken. Bu nedenle bilerek yanlis bilgi vermezler diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet araçların bir çoğunu filo şirketlerinden alıyoruz çünkü bu adamlar hiç bir şekilde servis dışında araçlarına müdahale etmiyorlar. Biz yaptığımız ekspertilerde en basit şekilde amortisörde terleme dahi olsa bunu belirtiyoruz. Evet kimse yoğurdum ekşi demez insanlar memnun olduğu için portföyümüzün %80'i en az 2 sefer bizden araç alarak sadık müşteri oldugunu kanıtlamış.
  • Uzak durun derim. İşlerini ciddiye almayan bir işletme. Kendilerinden bir araç aldık geçen ekim ayında, yedek anahtarını vereceklerdi hala verecekler. Kendileriyle defalarca konuştuk ama maalesef sonuç alamadık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.