Şimdi Ara

İkinci oyunumu tamamladım ancak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Normalde mobil geliştirme üzerine çalışmaktayım zaten. Ancak boş zamanlarımda oyun geliştirme işine giriştim ve bir süredir bu alanda çalışıyorum. Kendi başıma ilerledim buraya kadar ancak pek tasarım konusunda bilgim olmadığı için hazır assetlerle yürüyorum ancak kendime çizim tableti aldım ileride pixel grafikli oyunlar yapmak gibi amacım var.


    Bu oyunda araba fiziği benim zamanımı çok aldı yaklaşık 1 ay boyunca sırf o konuyu araştırdım ve düzelttim ancak yinede pek iyi olmadı sanırım. Bu oyunu yaparken bi hevesle başladım ama bitince pek tatmin etmedi, güzel gelmedi bana. Yinede paylaşmak istedim sizinle. Ama daha fazla indirilmesi için ne yapabilirim acaba? Böyle bir ortam var mı acaba oyunların tanıtıldığı felan?


    Oyunun linki:Yuzan Araba Oyunu - Google Play'de Uygulamalar








  • Hazır assetleri paraylamı aldınız hocam. Öyle değilse playstorde oyun atarken sıkıntı olmuyor mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    ikisi de sıkıntı olmaz
  • realexile R kullanıcısına yanıt

    Ücretsiz assetlerle yaptım sıkıntı yok o konuda sizde öyle yapabilirsiniz merak etmeyin :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maliksenpai

    Ücretsiz assetlerle yaptım sıkıntı yok o konuda sizde öyle yapabilirsiniz merak etmeyin :)

    Hocam kesin değilmi bu. Çünkü bazı ücretsiz assetlerde githuba öğrenmek için atacagınız applerde kullanabilirsiniz ama para kazananmak icin olmaz tarzı yazılar vardı da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    lisansına göre değişir orası aslında ama benim gördüğüm ücretsiz assetler full free oluyor genelde ama dikkat etmek lazım. ücretli aldıklarınızı githuba atamazsınız
  • Ucretsiz asetler eger kisitlanmamissa yani yapimcinin kendi lisansini belirtmedigi durumlarda kullanilabilir.Asetin aciklamasini okuyun eger yapimcinin kendi lisansi altindaysa assetstore lisansi devre disi kalir.Unity boyle diyor.Ayrica unity bir parali aset satin aldiginizda adiniza fatura gonderip soyle diyor "unutmayin ucretsiz asetlerde fatura olusturulmaz" diye vurgu yapiyor.Yani bunun gizli meali şu;free asetle yaptigin oyunda ilerde sorun cikarsa karismam.Bunlar ogrenme amaclidir.Free asset sahibi yarin bigun kaldirirsa ,hakkini baskasina devrederse senin durumun ne olur bilmem bunlarla oyun yapmayin demeye getiriyor.

    Yani 7 milyar insana acik bir platforma oyun yayinlayacaksin.Bunu da ilerde ne olacagi belirsiz free asetle yapmak cok yanlis.30 40 dolar harcayin tek calisiyorsaniz single identity lisansi alin omur boyu sizin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.