Şimdi Ara

İkinci el Laptop alıcam bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İkinci el ucuza bi şey buldum ekran kartı gtx950m işlemcisi i7 filan ama şüpheleniyorum acaba donanımda bir sıkıntısı olur mu diye. Onun dışında çok ısındığı için adam pc nin alt tarafındaki ızgaraları kesmiş her şey açıkta duruyor altta, cd rom çalışmıyormuş onu da çıkarmış ve klavyede”w,z” tuşları çalışmıyor.

    Şimdi ben yarın gidip test edicem de nasıl test edebilirim ki oyun indirecek zaman olmayabilir, ekran kartının adam gibi çalışıp çalışmadığını ve işlemcinin nasıl anlarım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,


    Geçen aylarda tasiş mağazasında (gümrükte unutulan ve belli süre alınmayan ürünlerin satıldığı mağazalar) bir laptop buldum. 7 nesil işlemci, 1 tb disk+16 gb ssd (rst), iyi bir ekran kartı var üzerinde filan, 2 bin gibi komik bir paraya satılıyor. Açılmadığı söylendi. Risk alıp satın aldım ki adaptörü dahi yoktu, 150'ye de adaptör aldım.


    Adamlar kimbilir kaç yıl yatırmışlar makineyi, pili ölmüş. Bir şekilde pili canlandırdım makineyi açmayı başardım. Ama pil yokmuş varsayıyorum zira makineye hafif yük bindirince küt diye kapatıyor pildeyken. Yeni pil de alacağım. O da 500 filan, bana gelecek 2650-2700'e.


    Aynı ayarda laptoplar şu an 7-8 civarında.


    Bu yazdıklarımı da değerlendirerek kararı siz veriniz ancak donanımsal bir arızası olan (pil hariç) bir cihazı ben fiyatı ne olursa olsun almazdım, ızgaralar hasarlı diyorsunuz, büyük ihtimal yeni bir klavye ve dvd writer (veya dvd writer yerine takılabilecek hdd kutusu) da ister o makine, ısınma sorunları nedendir bilmiyoruz macunla da kurtulabilir başka bir şey de olabilir.


    Ne kadar istendi?





  • o laptopun adam gibi çalışmasının mümkünatı yok o laptopla tek yapılacak şey şudur: "Ben bu laptopu bu fiyata alsam toplu olarak ya da parça parça satabilip kar edebilir miyim?" zaten normalde laplotlar ölü gibidir kullandıkça daha fazla mahvolurlar adam hiç termal macun sıkmamış fan temizlememiş olsa gerek neler neler olmuştur o laptopa

  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Hocam adam bataryayı çıkarıp kullanmış. Izgaralarıda kendi kesmiş ki daha çok hava akımı olsun diye ama işlemci filan boşta duruyor en ufak bir şey değse sanırım perte çıkabilir. Isınma niye oluyor onu yarın gittiğimde sorucağım. Alt tarafı şöyle:

    İkinci el Laptop alıcam bi bakar mısınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satan arkadaş cenazeyi gömmemiş, senin para verip gömmeni istiyor anlaşılan. Kaç liraya alacaksın ki yarın çöpe attığında için acımasın.

  • Louis Montana kullanıcısına yanıt

    Reis,


    Adam makinenin.... daha ne diyeyim 😂😂😂


    Fiyat olarak ne istendi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Hocam satın aldım klavye ve alt kapağıda kendim taktım 3500 toplam maliyeti oldu sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.