Şimdi Ara

İkinci El Kulaklık Alınır mı?(Bilgilendirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıcı kulaklığı denemenize izin vermiyorsa veya satıcıyla farklı şehirlerde yaşıyorsanız herhangi bir ikinci el kulaklık alınmamalı. Kulaklık denenmeden kesinlikle alınmamalı.

    Denemeye gittiğinizde satıcının olmadığını söylediği kozmetiksel veya ses ile ilgili problemleri fark ettiyseniz alınmamalı.

    Kabloda yırtılma varsa ya da size söylenmeyen bir birleştirme işlemi uygulanmış ise alınmamalı.

    Kozmetiği kötü olan kulaklıklar alınmamalı(Belli ki özenli kullanmamış)(Deri kulaklık yastıklarının yıpranması özenli kullanıp kullanılmadığını göstermez. Deri yastıklar bir zaman sonra zaten soyulur. Yalnızca az mı çok mu kullanılmış onu gösterir.).

    İkinci el kulaklıklar genelde; kullanıcılarının merakını almış, yeni kulaklık satın almış olduğu için veya bozulmuş olan kulaklığını elden çıkarmak için satılıyor. Üçüncü durumu yaşamamak için yukarıdaki uyarılarımı dikkate almanız yeterlidir. Yerinde test etmek ayıp değildir, satıcı tarafından söylenmeyen bir sorun yüzünden kulaklığı satın almamanız sizin değil satıcının ayıbıdır. Sahibinden.com gibi sitelerde açıklamada bir şey yazılmamış ise mesaj yazıp sorun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 2. el kulaklık almak akıllı işi değil zaten. Milletin kulağının kirinin deydiği şeyi şahsen bedava bile olsa almam.
  • Şahsen kulakiçi kulaklıkları bende almam. Kulaküstü olursa durum değişir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazen güzel indirimler olunca bakıyorum ikinci el fiyatına sıfır ürün bulunabiliyor. Hayat bu, her zaman insanın parası istediği ürünü almaya yetmiyor. Sizin istediğiniz bir ürün bazen uçuk fiyatlarda gereksiz şişirilmiş olabiliyor. Yurt dışında 55 dolarlık ürün burada 1000 TL'ye satılabiliyor. Bu durumda ya içinize çokta sinmeyen daha düşük model alacaksınız yada sıfırını almak için daha çok para biriktireceksiniz veyahut temiz az kullanılmış belki garantisi devam eden ürünleri kovalayacaksınız.

    Açıkçası hijyen konusunu çok dert etmiyorum. Çünkü dışarıya çıktığınızda o hijyenin yüzlerce katı daha çok pisliğe bulaştığımızı biliyorum.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Adam anlatamadıklarımı anlatmış. 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DougMesa -- 30 Kasım 2019; 23:22:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.