Şimdi Ara

İki Televizyonun Arasında Sıkışıp Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Uzun zamandır, Dolby Vision destekli televizyon arayışım sürmekte. Daha önce de, “Türkiye'de Dolby Vision'lu LG'den Başka TV'nin Olmaması” başlıklı bir konu açmıştım ve “LG Savunuculuğu” yapmakla suçlanmıştım. Oysa evimde LG’ye ait tek bir ürün bile yokken.

    Sony marka televizyonlara da –niyeyse- hep mesafeli olduğumdan, Dolby Vision destekli televizyon ararken Sony’nin ürünlerine bakmamıştım.

    Ama yelpazeyi biraz daha genişletip araştırma yapıp -2 Mart 2019’dan sonra- başka markaların da Dolby Vision destekli ürünler çıkardığını görünce kafam daha da karıştı.
    Sony, LG, Philips, Beko, Vestel araştırdığım markalar olsa da, Dolby Vision haricinde bazı özelliklerin “Philips, Beko, Vestel” de olmadığını gördüm.
    Aslında tam Sony KD-65XG9505 modeline karar vermiştim ki, LG’nin LG 65SM9010PLA modeli göz kırpmaya başladı.

    LG’nin bazı özelliklerinin, yani geleceğe dönük özelliklerinin olması uzun süredir, “tamam bunu alacağım” dediğim Sony hakkında soru işaretleri oluşturdu.
    LG’de HDMI 2.1 varken, maalesef Sony’de bu yok. Yazılımla bunun çözülüp çözülmeyeceği de belli değil. Sony VA, LG ise IPS panel kullanıyor.
    Sony, donanım olarak LG’ye göre de daha iyi. (CPU, Ram ve depolama)

    Yukarıda da yazdığımı gibi ürünler şu:
    Sony KD-65XG9505
    LG 65SM9010PLA

    Bu ürünlerden birini veya ikisini kullanan oldu mu? Veya yakında inceleyen. İki markayı da yakından tanıyanlar acaba hangisini alırdı?
    Şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.