Şimdi Ara

iki Samsung TV'nin birinde aynı 3d film neden diğerinden daha karanlık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler.

    Elimizde iki adet samsung Smart TV var.

    birisi

    Samsung 40h6500

    ikincisi

    Samsung 46ES8000

    bu iki televizyonda aynı 3d Filmi açıyorum, fakat ES8000 de görüntü gayet güzelken h6500 modelinde 3d moduna geçtiğimizde görüntü standart halinden daha kararık oluyor. Zaten 3d Gözlüğün kendi karanlıklığı var birde TV görüntüyü karartınca film eziyet haline geliyor.

    karşılaşma yaptığım iki testte de aynı film ve aynı USB ler ile yapıpldı. Yani hdmi kablosu ile ilgili bir fark olamaz. ayarları da kurcaladım. 46ES8000 sanırım 2012 model iken h6000 2014 model. bundan dolayı arayüz tasarımı az da olsa farklı. ama aşağı yukarı aynı menü isimleri ve tasarımı var. Ama bir fark göremedim ayarlarda. iki TV dede aynı ayarlar kabaca.

    Eğer derseniz bu 3d modda kararma meselesi ayar la ilgili değil, panel kalitesi ile ilgili, o halde yeni tv alırken bunu nasıl anlayacağız?

    fikirlerinizi merak ediyorum. bir tv de 3d keyifken, diğerinde eziyet. umarım bir çözümü vardır







  • H6500 serisi dediğiniz yada yazdığınız kadar kötü bir seri değil ama 8000 serisi bambaşka bir cihaz . 8000 serisinde izlediğiniz bir filmi yada görüntüyü alabileceğiniz bir cihaz daha yok ...
  • Ama zaten görüntü kalitesinde bir sıkıntı yokki. Görüntü neden kararıyor ben onu anlamadım. Sanki standartta 20 olan "arka ışık" 3d modunda 5 oluyor. Inanın görüntüyü biraz bozsa ama aydınlık güçlü olsa razı olacağım. Bu okadar zor birsey olmaması lazım. Eco yu filanda kontrol ettim. Kapalı hepsi. Suan zaten 8000 serisi piyasada yok doye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam. Peki bu durumda ben 3d modda görüntünün kararmadığı tv almak istediğim zaman hangi tv lere yönelmem lazım.

    Inanın karanlıklaştığı için şuan çöp gibi geliyor 6500. Isim 3d ile oldugu için hiç bir randıman alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.