Şimdi Ara

İki Sabit Telefonu Birbirine Nasıl Bağlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Forumda ve diğer forumlarda bazı yazılar olsa da iki sabit telefonun sadece birbirine bağlanarak nasıl çalışacağına ilişkin net bir açıklama bulmadım.

    Bazı yöneticilerin telefonu kaldırdığında bir tuşa basması gerekmeden doğrudan sekreter telefonu çalmaya başlar yada otobüs içlerinde şoför telefonu kaldırdığında muavin telefonu doğrudan çalar istediğim sistem bu. Bu sistem nasıl kurulur? Özellikli bir telefon yada bir aparat mı var bunun için? Her iki telefonunda bunu desteklemesi mi gerekir?

    Sabit telefon mu kaldı diye soranlar olacaktır ancak yaşlı bir insan ile doğrudan iletişim kurabilmek için basit bir sistem arıyorum. Cep telefonu kullanamıyor. İki daire altında oturuyoruz ve camlardan doğrudan telefon kablosu ile bir sistem kurup bir ihtiyacı olduğunda telefonu kaldırdığı anda bize ulaşmasını istiyoruz.

    Bunun sistemini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

    (Sabit telefona ilişkin bir kategori bulamadım.)








  • Merhaba;


    İhtiyacınız olan küçük bir santral ve iki adet sabit telefon. Linkte ki gibi bir santral işinizi görür; ayrıca firma bu iş için farklı çözümlerde sunabilir.


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-ofis-makineleri-karel-ms26-telefon-santrali-2-6-kapasite-21-yillik-urun-877321394/detay



    Kolay gelsin.

  • Bu bizim evde otomatik oluyor. Paralel bağlı bir normal bir telsiz telefon var. Normal telefonu kaldırınca telsiz olan çalıyor  ama arıza yüzünden.

  • en iyi çözüm sizin için diafon olacaktır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.