Şimdi Ara

iki modem birbirine bagli iken tek modemden cikis almak sabaha kadar acil cevap veriniz lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Simdi bir isyerinde iki adet modem var bu modemler birbirine bagli ve iplerinin biri 192.168.1.2 digeri ise 192.168.1.1 --'- 1.2 olan modeme kayit cihazi bagli ve port yonlendirmesi yapili 1.1 kapali iken vaya burdan ip almayinca sorun yok ama 1.2 interneti kesilsin bu modemden ip alsinlar internet var ama kayit cihazi port yonlendirmesi 1.2 de oldugu icin cikis vermiyor bu nu nadil halledebiliriz acil yardimlarinizi bekliyorium kafayi yiyecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam bahsettiğiniz sistemde bu tarz hataların oluşması normal yani sistemde 2 tane IP dağıtan ve yönlendirme yapan modem router var. o hatanın önüne geçebileceğinizi sanmıyorum.

    Kesin çözüm nedir diye sorarsanız, Piyasada (2.el - sıfır) load balance routerlar var onlardan alıp modemleri ona bağlamanız. Bu cihaz 2 interneti tek internet yaparak hem yük dengelemesi yapar hemde hemde sizin dışarı çıkış sorununuza kesin ve net çözüm olur.

    Tp-link'in ürünlerini öneririm
  • Değerli Müşterimiz ;

    TL-R480T+ , TL-ER5120 , TL-R470T+ Yük dengeceleyici Geniş band router cihazlarımız 4 adet ADSL bağlantılarını tek bir nokta üzerinde bağlayıp kesintisiz internet hizmeti sunmaktadır. Bu aşamada DVR görüntülerinizde donma gibi sorunların oluşmaması yada internet bağlantılarının kesilmemesi için önerdiğimiz cihazlardan almanız gerekmektedir.

    Yük Dengeleyici Cihazların Desteklediği Kullanıcı Sayısı

    TL-R470T+ = Ortalama 60 kullanıcı
    TL-R480T+ = Ortalama 100 kullanıcı
    TL-ER5120 = Ortalama 200 kullanıcı

    Kullandığınız sistemde eğer DVR kayıt cihazlarınız bulunuyor ise TL-ER5120 yada TL-R480T+ cihazı önerilmektedir. iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.