Şimdi Ara

İki farklı lisans mezunu kpss tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önce işletme sonra biyoloji mezunu kpss b den tercih yaparken biyoloji den tercih yapman gerekir diyor. Ancak aday işletme yi kullanmak istiyor. Nasıl olacak bu iş?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: radyomadyo

    Arkadaşlar önce işletme sonra biyoloji mezunu kpss b den tercih yaparken biyoloji den tercih yapman gerekir diyor. Ancak aday işletme yi kullanmak istiyor. Nasıl olacak bu iş?

    "Aynı öğrenim düzeyinde birden fazla diplomaya sahip adayların,aynı anda her iki diplomalarında yazan program/alanlarına yönelik tercih yapmaları mümkün değildir. Bu durumda bulunan adayların, hangi program/alan bilgisine göre tercih yapacaklarına, tercihlerini kaydetmeden önce karar vermeleri ve Merkezimiz kayıtlarında yer alan mezuniyet bilgilerinden farklı, diğer diplomalarında yazan program/alanlarına yönelik tercih yapmak istedikler taktirde yukarıda belirtildiği şekilde değişiklik işlemlerini yaptırmaları gerekir."

    Tercih kılavuzu 3. sayfadan alıntıdır. Bu maddeye göre, ya biyoloji diplomandan yada işletme diplomandan tercih yapman gerek. Ve tercih yapacağın diploma sistemdede kayıtlı olmalı.
    Mesela sistemde işletme diploman kayıtlı ama sen biyoloji diplomandan tercih yapacaksın. Bu durumda ösym bürosuna gidip öğrenim bilgilerini biyoloji olarak düzeltmen gerek.
    Tam tersi durumda, sistemde biyoloji kayıtlıdır. Sen işletmeden tercih yapmak istersin. Bu durumda sistemdeki kaydı işletme olarak düzeltmen gerekir.

    Şayet sistemde kayıtlı olan diploma ile senin tercih yapmak istedigin diploma aynı ise böyle bir sorunun olmaz.

    Ben kılavuzda yazanı yorumladım. Uzman bir rehberlikçi ile görüşmeni tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 28 Kasım 2012; 12:34:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.