Şimdi Ara

İhtiyacima gore ariyorum bilen duyan goren ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yillardir qosmio f50 10b kullaniyordum. Bi kac kez tamir onarim gordu ama benim ihtiyaclarimi karsiladi. Ama bu sefer durum ciddi gibi. O yuzden yeni bir lap top aramaya karar verdim. Genelde ihtiyacim olmasa da ya gerekirse diye zamaninin en donanimli elektroniklerini alirdim. Ama ekonomik yonden daha uygun bir cihaz almam gerekiyor. Makineden beklentim ya da kullanim amacim diyeyim ;
    - internette sorunsuz gezinti ( ki bunu cogu makine rahat yapar)
    - mkv leri akici oynatma ( surekli seyahat ettigim icin ses sistemi de ekstra aparat olmadan tatmin edici olmali ki qosmio bunu cok iyi yapardi)
    - surekli torrent acik ve indirme gonderme isleri yuzunden yeterli bellek kapasitesi ( qosmio da 640gb vardi yeterliydi)
    - laptopta oyun taraftari degilim ama bazen iyi de oluyor guzel bir dev ekran bulunca anca ( oyun isi olmazsa olmazim degil)
    - wi-fi kapsama alani iyi olmali ( forumlarda bazi makinelerde cok rastlanan sorunlardan diye okudum)
    - hafif ve dayanikli kasa olmali ( qosmioya dayak atsam gıkı cıkmiyordu ama sarji aparati 5-6 kg kas yaptiriyordu)
    - dokunmatikten ziyade mekanik tusla ekstra kontroller tercihimdir
    - kullanacagim en kasici programlar photoshop, video duzenleme prolari, word-excell:), belki araba yarisi oyunlari nfs falan.
    - Programlari genelde ayni anda calistirmak adetimdir yani genelde rami kasarim.
    - aile fertleri de kullanacagi icin recovery si iviri zivir driveri ile en az ugrastiracak bi makine tercih sebebimdir:)

    Yani arkadaslar elimden geldigince kullanim amacimi belirttim fiyat olarak da 1200- 1300 ler anca olur. O da taksitle :) bildiginiz duydugunuz marka ve modelleri onerirseniz sevinirim.
    (dipnot hp ye eski laptopumdan dolayi antipatigim yani iyi de olsa benim icin -1 le baslar toshiba nin servisi de -1 ama cok ugratmadi Allahtan)

    Simdiden tesekkur eder iyi forumlar dilerim...







  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-347091-z580-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62770

    Freedos olanları, 1200 tl civarında satılıyor. Sadecenotebook, ebrarbilgisayar vs. gibi sitelerden bakabilirsin.




  • 1200-1300 arası alınabilecek en mantıklı notebook şuan bu;

    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8618

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hepinize ilginizden dolayi tesekkur ederim. Yorumlardan gordugum kadariyla lenovo z580 ortak karar olmus. Dell i de internette arastirmistim ama lenovo ile ilgili sorunlar olan cok mesaj buldum internette ama bu da sanirim cok tutan ve cok kullanicisi olan her urunun yasadigi bir olay. Ama genel kani lenovo nun benim fiyat araligim degil genel f/p anlaminda en ustlerde oldugu. Sizin yorumlarinizin da yonlendirmesi ile teknoloji marketlerde once makineyi bir gorecegim. Bilirsiniz teknolojik aletlerde tasarim donanimdan daha az onemli olsa da satin alma evresinde en onemli etkendir. Yani cihaza isinmak icin bi canli canli dokunup inceleyecegim.
    Dell in de servis acisindan iyi olmasi beni cezbetmisti, ama lenovo kafama daha yatkin gibi.
    İyi forumlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.