Şimdi Ara

IELTS için kurs önerisi?.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
5
Favori
89.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yarın Tödok'a kaydolmayı düşünüyorum. Sınav için 2 ayım var. Umarım pişman olmam ve istediğim sonucu alırım. Tödok için gitmiş birinden yorum alabilirsem çok sevinirim.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşım,sen İstanbul Lisan Merkezine gittinmi peki,IELTS kursu da veriyorlar,aynı zamanda yetkili TOEFL sınav merkeziler,dersleri ingiliz veya amerikalı hocalarla yapıyorlar,burası 35 senelik bir kurs,bu kursa gidersen eğer,memnun kalacağından eminim,sana bu kursa gidip görüş derim tamammı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melekoo12

    Merhabalar,

    Yarın Tödok'a kaydolmayı düşünüyorum. Sınav için 2 ayım var. Umarım pişman olmam ve istediğim sonucu alırım. Tödok için gitmiş birinden yorum alabilirsem çok sevinirim.

    Saygılarımla.

    Tödok baya bahsediliyor biri kısaca nasıl eğitim verildiğindiği proğramın nasıl işlediğini anlatabilen birisi olsa içimde kuşku kalmadan Gaziantep'ten kalkar İstanbul'a gelirim ama şüphe ile nasıl olur bilemiyorum. Yani temel olarak merak ettiğim mesele yani özel haca ile nasıl gidiyor proğram hoca ne yaptırıyor ?
  • ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    Evet, ben de bahsedilenler ve tavsiyeler üzerine Tödok'a yazıldım. İlk dersim salı günü başlayacak. Bana söylenilen kadarıyla, program ödevler üzerinden gidiyormuş. İlk önce writing ile başlanıyormuş. Ama kaydolduktan sonra bana bir kelime listesi verdiler çalışmam için. Şu an onlara çalışıyorum. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlarla sınırlı, derslerden sonra daha detaylı bir yorum yapabileceğimi umuyorum.
  • Bende yarın İstanbul'a geliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kullanıcısına yanıt
    istanbul lisan merkezi dil kursuna git bence,aynı zamanda toefl sınav merkeziler,öğretmenleri amerikalı ve ingiliz,35 senelik dil kursu,bence gidip görüş derim..
  • işini iyi yapan insanların halen olması ne kadar güzel değil mi? TÖDOK ve IELTS kesinlikle ayrılmaz ikili...

    Kız kardeşim Kadir Has Üni. hazırlığı atlamak için bu kursa gitmişti ve başarılı olmuştu. Onun o sevincini hayatta unutamam.

    Bana da Yurt dışı y.lisans için gerekli olan skor 7.0 idi. Ek'te de göreceksiniz 7.5 aldım. Writing ve speaking de hocalarım ne dediyse ve hangi konuyu çalıştırdıysa inanın birebir aynısı çıktı. Bende şaşırdım ve rahat rahat yaptım. Listenin de ilk başta minik bir heyecan yaşadım ama duymam zaten iyiydi. Çok test çözmüştük hoca ile. Reading de cevaba nasıl ulaşacağımı biliyordum. Kuralları ve taktikleri tamamen Adile hocam öğretti. Orta seviye de bir ingilizceniz var ise ve kurs gerçek bir eğitim sunuyorsa başarı kaçınılmaz. Her şey için tödok ielts kursuna teşekkür ediyorum. Kardeşim gibi bende müthiş sevindim. :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

     IELTS için kurs önerisi?..




  • Special Moment S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Konumu inceleyipcevap yazabilir misiniz?

    http://forum.donanimhaber.com/m_115539550/f_//tm.htm#115539550
  • Merhaba,
    İzmir için IELTS kurs veya özel ders önerisine ihtiyacım var.
    Son skorum 6, ve 7 üzerine ihtiyacım var acilen.
  • ielts kursu konusunda çok başarılı olan tadmecidiyeköyü deneyebilirsiniz.
  • bu kursa göz atmanızı tavsiye ederim;http://formulalingua.com/ielts-sinavi/ - formula lingua genelde bu tür kurslarda takdir edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romanadamita34 -- 28 Kasım 2016; 11:59:10 >
  • İngilizceniz Upper ve üzeriyse kursa gitmek bosuna zaman kaybı. Gidilir, 1 ay ama..Uzun sureli kurs zaman kaybıdır kesinlikle, sınava 4 kere girmiş biri olarak söylüyorum. Puanım 6,5.

    Öncelikle KAPLAN yayınları ya da Cambridge GUIDE çalış. Şu iki kitap:

    KAPLAN (1 haftada bitirirsin) -http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/kaplan-ielts-kitabi-cd-250322970
    GUIDE (15-20 gune biter) -http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/the-official-cambridge-guide-to-ielts-cd-250322915

    Ondan sonra üstüne bir de Cambridge IELTS serisinden 6-7 tane bitir. Şu kitaplar -http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/cambridge-ielts-kitaplari-11-kitap-11-cd-250311374

    Sınava hazırsın. 6,5-7 cebinde.

    Not: Writing içinhttp://www.ieltsbuddy.com/ vehttp://www.ielts-mentor.com/ öneririm.




  • ielts için istanbul lisan merkezini tercih edebilirsiniz kendileri ielts'in hem referans partneri hemde toefl resmi sınav merkezi akademik sınavlara yönelik iyi bir eğitimleri var diye biliyorum
  • IELTS için çok araştırdım. kare akademiyi buldum. Hocaları hep ünivesitede ders veriyor. Ben yakın oturduğum için bostancı subeden ders aldım ama istenirse online egitimleri de varmıs. İstanbul dışında olanlar için de eğitimlerini online veriyorlarmış. Savaş hocayla Seçkin hocadan aldım ben dersi. araştırmanızı tavsiye ederim
  • Kare Akademiyi bende öneririm kesinlikle. Akademik alanda çalışan hocalar ile akademik sınavlara hazırlanmak gerektiğini düşünüyorum. Sınava çok hakimler. Kaç kurs gezdim ama sınav hakkında onlar kadar detaylı bilgi veren olmadı. Yerleri Bostancı metrosunun çıkışında yer alıyor. Gidip bir görüşmenizi tavsiye ederim. Sınava hazırlanmak için çok hazır olmayan kişiler için ön hazırlık da yapıyorlar.https://temadil.com/ aynı zamanda buraya da bakabilirsiniz bu sitede de online eğitimleri mevcut.
  • f



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslım Kural -- 20 Eylül 2018; 17:0:4 >
  • Ben ielts sınavına girdim . Zaman açısından çok sıkıştığım bir dönemdi kısa sürede hazırlandım. Önereceğim yer anadolu yakasında bostanıcda bir kurs. Ama mesafeye takılmayın derim onlardan başkasıyla bu kadar kısa bir sürede halledemezdim. Gittim konuştum kafama yattı. Sonra başladım ve sınava girdim 6 aldım sayelerinde. Valla herkese öneririm. Deneme yanılma yöntemiyle başka yerlere paranızı kaptırmayın boşuna. Ielts için kesin çözüm buradaki hocalar.Adreslerini de bu:https://www.akademikare.com/
  • Ozel ders en iyisi olur bence, kursun onemi yok dogru hicayi bulmak önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlerdir bu konuyu okuyorum, Adile hocadan bahsedildiğini görünce sevinmiştim. Tödok için ise işlerini iyi yapan bir yerdir diyebilirim.

    Şimdi gelelim işin aslına, IELTS a öğrenci hazırlamış bir hoca olarak konuşuyorum, IELTS kolay bir sınav değildir. Okuma bölümünde bir kelimenin en şatafatlı hali hangisiyle onu seçerek koyarlar. Yazma bölümünde de sizden aynı şeyleri isterler. Herhangi bir IELTS okumasına bakın göreceğiniz ilk şey cümle yapısının oldukça yalın ancak kelimelerin son derece zor ve bilinmeyen kelimeler olduğunu göreceksiniz.

    Dinleme kısmı kendinizi odaklanarak yaparsanız kanaatimce sınavın en kolay kısmıdır. Rahat bir şekilde yapılır, şayet düzeneği iyi ise. Karşılıklı konuşmalarda en az 2 defa fikir değiştirilir ama bu aslen 3 yada 4 defaya ulaşır o yüzden dikkatlice dinleyip fikir değiştirip degistirmediklerinden emin olmadan cevapları isaretlememelisiniz.

    Bir çok öğrencim konuşma bölümünde çok sıkıntı yaşamamış olsa da, ilk korkudan kurtulmalısız. Evet yanlış yaptığınızda puanınız düşecektir ancak dinleyiciler daha ziyade kelime seçiminize ve cümle yapınıza dikkat eder. Akıcı konuşmanız ve duraklamalarınız alacağınız puanda büyük önem taşır.

    Son olarak IELTS, "Bir ayda hazırlanırız ya" türü bir sınav değildir. En az 2 ayınızı ayırınız. Herkesin istediği puanı alması dileğiyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ben de Kanada vizesi almak istemiştim bunun için vize merkezine gittim ama dil sorunu olacağını söylediler. Eğer dil sorunu hallolursa orada üniversite şansı ile oturum izni alabilirim. Bu konunun üzerine durursanız belki dil sınavına giren faydalanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.