Şimdi Ara

İdefix Güvenilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
19.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

İdefix Güvenilir mi ?


(En Son Oy Tarihi: 25.12.2023)
Giriş
Mesaj
  • kitapyurdu ile fiyat farki var mi peki, bilen var mi ??

    ve hangisinin stogu daha genis, pek bi kitap yok gibi geldi bana idefixte ?
  • Bu siteden uzak durun arkadaşlar. Yalancı ve ilgisiz müşteri hizmetleriyle dolu bir site. Herkesi uyarın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar idefix'ten uzak durun. En son verdiğim siparişle ilgili hiçbir bilgi alamıyorum,iptal edemiyorum. Kargoladık dedikleri halde ortada kargo yok.Müşteri hizmetleri hiçbir cevap veremiyor. Muhtemelen tüketiciyi yanıltmaktan dolayı mahkemeye vereceğim kendilerini.
  • Kendilerine attığım maili sizlede paylaşıyorum arkadaşlar. Aşırı lakayt ve alakasız bir tavır sergilediler malesef.

    "Siparişimde ki 3 cilt olan kitap yanlış bir şekilde 2 cilt olarak gönderilmiş. Bu sebeple müşteri hizmetlerini arayıp 7 dakika sonra bağlanabildim. Müşteri temsilcisi elimdeki 2 cilti göndermemi sonrasında 3 cilt olarak kitapların tekrar gönderileceğini belirtti. Ertesi gün 18.01.2017 tarihinde kiatpları kargoya verdim 2 cilt olarak. Kargo takip numarasını paylaşmak için iki defa müşteri hizmetlerini aradım 10 dakikanın üzerinde beklememe rağmen bir türlü MH temsilcisine bağlanamadım. Bunun üzerine fatura üzerinde Doğan Müzik Kitap telefon numarasını arayarak durumu aktardım iletişimi gayet zayıf olan, ilgisiz bir hanım beni ilgili yere aktaracağını söyledi fakat uzun süre bekledikten sonra telefon kapandı ve yine bağlanamadım.

    23.01.2017 tarihinde , bugün, tekrar MH'ni aradım son durumu öğrenmek için inatla bağlanmak için bekledim ve tam 18 dakika 40 saniye bekledikten sonra MH temsilcisine bağlanabildim. Durumla ilgili şikayet oluşturulmasını söylediğimde bunun genel bir durum olduğunu ve şikayet oluşturulamayacağını söyledi.

    Değişim yapılacak kitapla ilgili ise 19.01.2017 tarihinde tarafınıza teslim edilmiş olan kitabın 1 hafta 10 gün durum değerlendirilmesi olacağını ne zaman gönderileceğinin kesin olmadığını belirtti.

    Özetle 10.01.2017 tarihinde vermiş olduğum sipariş aradan 13 gün geçmesine rağmen tam ve eksiksiz olarak tarafıma ulaşamadı ve ne zaman ulaşacağı ile ilgilide bir bilgi verilmedi."

    Bu tecrübeden sonra KESİNLİKLE BİR DAHA İDEFİX'İ KULLANMAYACAĞIMI ve çevremde bulunanlarla da bu tecrübeyi paylaşacağımı belirtmek isterim."




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.