Şimdi Ara

IDE 7500rpm vs SATA 5400rpm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar karmaşık bir soru gibi gelebilir ama anlıyanlar lütfen yardımcı olsun...
    Elinde bir adet 120 gb 7500rpm IDE girişli bir HDD ve bir adet 320 gb 5400rpm Sata II girişli bir HDD var. Ben M5A97 anakart aldım ve bu anakartın IDE girişi yok şimdi ben sistemi kurmak için hangi HDD'yi kullansam bir türlü karar veremedim. IDE girişli olanı kullanırsam IDE to SATA dönüştürücü alıp kullanacağım. Sizce bu iki HDD'den hangisi daha iyi performasn verir 1. disk olarak.

    Ayrıcana IDE to SATA dönüştürücüler ne kadar iş görüyor yararlı mı ve performansı ne kadar düşürüyor... Şimdiden herkese çok teşekkürler...



  • sata olanı kullan o daha hızlı olur. ide olana ise hdd kutusu al o şekilde kullan. çevirici sorun çıkartabilir anakartta.
  • HDD kutusunun çalışma prensibide aynı değil mi...??? Onunda içinde bir dönüştürücü bulunuyor diye biliyorum ben... Birde rica etsem bana ucuz yollu 3.5 inç için bir tane önerebilir misiniz...??? Şimdiden çok teşekkürler...
  • ayrı tabi usb den bağlanıyorama hariciolduğu için sorun çıkarmıyor. sistem içi olduğu için öteki türlü sıkıntı yapabilir biosta falan.
    şu konuda önerilen cihazlar varhttp://forum.donanimhaber.com/m_38001280/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.