Şimdi Ara

İddia: BTK, 15 VPN servisini kapatma talimatı verdi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
4
Favori
6.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Kaça kadar okuyabildiniz?

  • joven kullanıcısına yanıt
    İlkokul terk?

  • Hapishane gibi ülke yemin ederim. Gerçi bu halk her şeyin en kötüsünü hak ediyor umarım dolar 50 benzin 500 lira olur.

  • veteriner69 kullanıcısına yanıt

    Şimdi size de "sırça köşkünüzden çıkmanızı öneririm" deerler bunlar, yabancı dil bilen diplomatlarımıza dedikleri gibi "monşör" deerler. Nasıl olsa cehaleti "halkla özdeşleşmek" sanıyorlar. Mafya dizilerini taklit etmeye çalışırlar birazdan.

  • laikusların gözü yaşlı ekşilağıma giremiyecekler artık🤣

  • azizfikri A kullanıcısına yanıt
    Bıkmadınız mı cehaleti halkla özdeşleştirip birşeyi doğru bir şekilde yapanlara "sırça köşk", "monşör", "elit", "merit" gibi lakaplar takıp cehaleti ayyuka çıkartmaya? Sizin gibiler yüzünden halkımız her geçen gün daha da cahil kalıyor, cehaleti meziyetmiş sanıyor. İki kelimeyi bir araya getirememek, noktalama işaretlerini kullanamamak, düzgün cümle kuramamak halkla özdeşleşmek midir? Bunun doğrusunu göstermek sırça köşkte olmak mıdır? Cehaleti yüceltmeye çalışmasanız bari. Eskiden cehalet bir eksiklik olarak bilinirdi, insanlar cahilliklerini görünce bunu kabül eder, kendilerini geliştirmeye çalışırlardı. Şimdi ise sizin gibiler yüzünden cehaletin yeni adı "halkla özdeşleşmek" oldu, "monşör olmamak" oldu, "halktan biri olmak" oldu.

  • Mion kullanıcısına yanıt
    "Laikus" deyince din ve devlet işlerinin ayrı tutulmasını (ki bilimsel yaklaşım da bu şekildedir, bilim herşeyi iş birimlerine ayırarak inceler) doğru bulanları bir biyolojik canlı türü ismi gibi söyleyip kendinizce dalga geçmiş oluyorsunuz ve bunun bir yaptırımı olmuyor. Biz de desek ki "Ovis'ler bu kararı bayram havasında kutluyor", hakaret kabül edilecek, birsürü laf söylenecek. Ne diyelim ki şimdi?

  • SB16 S kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kibir sırça köşkünden yazanda olur. Zaten sizin halktan biri gibi davranmayacağınızı, herkese tepeden bakacağınız net şekilde yazınızdan anlaşılıyor. Adam gayet anlaşılır yazdığı bir cümleyi anlayamadım diyerek zaten belli ediyorsunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • azizfikri A kullanıcısına yanıt
    "Haber nedenli doğru bilemiyorum" sözünü anlayamadığım için mi kibirli ve sırça köşkünden yazan oluyorum? Yada mafya dizilerindeki tavırları takınmamak mı kibirli ve sırça köşkünden yazmak oluyor? 12 yıllık eğitim hayatı boyunca öğretilen Türkçemizi ve dilbilgisi kurallarını kullanabilmek mi herkese tepeden bakmak oluyor? İki kelimeyi bir araya getiremeyen, yazım hatalarıyla dolu yazılar yazanlara da "önce yazmayı öğren sonra ahkâm kesersin" demek mi tepeden bakmak oluyor? Cehalet ne zaman övünülecek birşey oldu da 12 yıllık temel ve zorunlu eğitim hayatımızda bizlere öğretilen dilbilgisi ve yazım kurallarını hatırlatmak halka tepeden bakmak oldu? Ben Algoritma Analiz derslerinde öğrendiklerimizi değil, Calculus (Yüksek Matematik) dersinde öğrendiğimiz şeyleri değil, Design Patterns gibi ileri düzey programlama konularını değil, ilkokulda öğretilen yazım kurallarını hatırlatıyorum sadece. Hani dedenizin mezar taşlarını okuyamadığınız için câhil kaldığınızı iddia ediyorsunuz ya, daha kendi dilinizi kullanamıyorsunuz, onu belirtmek mi tepeden bakmak oluyor, sırça köşkten yazmak oluyor??





  • SB16 S kullanıcısına yanıt
    Hâlâ kibrinden ödün vermiyorsun ;)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • forumun önde gelenleri bir araya gelip daha önce akn akk gibi saçma sapan şeyleri ortadan kaldırttı bu DH forumdaşların gücü ile oldu gerekirse twitter'da tag oluşturup konuyu bir üst mertebeye taşıyalım sistem pornocuları bir kenera bırakıp kara para aklayanları gayrimeşruları vergi kaçıranları yakalasın bulsun parasını verdiğimiz şeye limit koymak akk akn koymak aynı şey

  • azizfikri A kullanıcısına yanıt
    Eğitimsiz bırakılmışlığı kabül etmek yerine karşınızdakini suçlamak da güzel yöntem gerçekten. İşin ilginç yanı bu yönteminiz para ediyor, size her seferinde kazandırıyor. İlkokul 1. yada 2. sınıf Türkçe ders kitabında "Kesik Kuyruk Modası" isimli bir masal vardı. Tilki bir gün kuyruğunu kaybedince, herkese kuyruğunu özellikle kestiğini, bunun daha güzel birşey olduğunu söyler fakat tilkinin bu lafına kimse inanmaz, böylece kesik kuyruk modası başlamadan son bulur. Şimdi ise bu masal İnternet'te bile yok, artık kesik kuyruk modası para ediyor. Eğitimsiz bırakılmışlığın yeni adı "kibirsizlik, mütevazilik, halktan biri olmak" gibi şeyler olmuş. Eğitimsiz olduğu gerçeğini söyleyenlere ise "kibirlisin, sırça köşktensin, monşörsün" gibi söylemlerde bulunarak ve eğitimsiz bırakılan halkın büyük çoğunluğundan destek alınarak bu söylemlerin halkta geniş destek bulması, mafya dizileri gibi dizilerin popülerleşmesi, eğitimsizliğin popüler kültür olarak sayılması, yazım ve dilbilgisi kurallarına uymamanın gerçek halktan bir parça olarak sayılması ne kadar üzücü birşey. Benim tuzum gerçekten kuru, ülkenin durumu çok daha kötüye giderse yurtdışında kolaylıkla iş bulabilirim, ülkemden hiçbir beklentim yok ama eğitimsiz bırakılıp eğitimsizliğin daha iyi olduğuna inandırılan sizler gibilerin durumunuza gerçekten çok üzülüyorum. Gitgide gelişmemiş Afrika ülkelerine daha çok benzemeye başlıyoruz ve buna engel olmak isteyenlere de bu yakıştırmalarda bulunuyorsunuz, size ayna tutanları kibirli olmakla suçluyorsunuz. "Çimen sarıdır" hikayesindeki gibi bu durumda suçlu ben olacağım sanırım. Kimseyi eşeğe benzetmem, yanlış anlaşılmasın ama eğitimsiz bırakılmış olup bunu kabül etmeyenlerle tartışmak da çok sıkıcı gelmeye başladı gerçekten. Çünkü eğitimsiz bırakılıp bunun farkında olmayanlar her zaman haklıdır, onlar herşeyi her zaman bilirler.





  • azizfikri A kullanıcısına yanıt
    Kısaca, he dostum, "haber nedenli doğru bilemiyorum". Aynen böyle şeyler yazmaya devam. Halktan olalım. Okullarda öğretilen dilbilgisi kuralları da boşunaydı zaten. Ne gerek var ki doğru yazışmaya? "Haber nedenli doğru bilemiyorum" dediğimiz zaman buradaki herkes ne demek istediğimizi hemen anlar zaten. Var mı bu cümleden hiçbir şey anlamayan??

  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    toplum bozulursa ülke bozulurkurşunatmadan ülkeni ellinden alırlar işine migelmedi amerikada yaşatutan mı var burası Türkiye

  • veterangamer kullanıcısına yanıt
    bu halkın en başına gelen en büyük felaket chp dir ülkenin ahlakını örf adetlerine düşman dinine düşman

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.