Şimdi Ara

iddaa kazanma sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
19.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzun zamandır denediğim ve sonuçta başarı sağladığım bir sistemi sizinle paylaşmak istedim. acımasız eleştirilerede açığım fakat mantıklı düşünürseniz sizinde faydalanabileceğiniz bir sistem. öncelikle şunu unutmayın iddaada 1 kerede dünyaları kazanmak çok düşük bir ihtimaldir. önemli olan küçük fakat sürkli kazanmaktır. benim uyguladığım sistem şu. 27 tane maça seçmeden arka arkata ilk yarı sonucu oynamak. oran kesinlikle 3 ten az olmayacak. ve bu 27 maç yanına 2 tane banko bulmak.2 banko ile sistem 1 yapacağız. 2 bankonun oranı hiç önemli değil. bu şekilde yapılan bir sistemde en kötü paranın yüzde 10 15 ini kaybedersiniz. isterseniz oynamadan önce 2 3 hafta deneyin. göreceksinizki kesinlikle kazandıran bir yöntem.



  • buda bir örnek


     iddaa kazanma sistemi
  • bakın arkadaşlar buda 19 maçtan sadece 3 tane iy sonucu tutmuş kupon

     iddaa kazanma sistemi
  • 95 tl lik kupon 70 geldi. işin tek püf noktası bankolar
  • sen bana 2 banko bul ben 7/24 sürekli kazanırım zaten az az da olsa..
  • mbs 3 olanlar dan seçmek zorundayız sanırım. 4 olanlardan seçersek sistem 1 oynayabilir miyiz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aneksi

    mbs 3 olanlar dan seçmek zorundayız sanırım. 4 olanlardan seçersek sistem 1 oynayabilir miyiz ?

    3 tane banko secmen lazım o zaman dye biliyom...
  • bu günlerde program kısıtlı olduğu için 3 kombine maçlar az. eğer hepsini 3 kombineden seçerseniz 2 banko yeter. arkadaşım iki banko ver bana ben hep kazanırım demiş doğrudur. ama 2 bankoya 1.05 ten 1.10 kazanırsım. ama benim sistemimde daha fazla oranda kazanman mümkün
  • Yanlis oynuyorsunuz zaten ben uzun zamandir bu sekilde oynuyorum yani sistem 1 seklinde simdi diyorsunki 4 tane tutsa yeter bence butun maclara ilk yari x yazsan 20 macin en az 8 tanesi ilk yarisi x bitiyor eger kendine guveniyorsan 3 banko bul fransa 2.liginde butun maclara iy x yaz 10 mac varsa 8 i iy x bitiyor benim tavsiyem ya iy x oynayin yada hx yazin ama bugunlerde banko cikartmaz zor en garanti dedigimiz maclarda acayip seyler oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iy0 daha mantıklı hatta mac sayısını abartmadan 6mac sist. 1-2 cook rahat gelır kupon 20 tl ye.. 90 cıvarı.. banko oranıda 3macta 3 oran yakalarsan..
  • bu ıs bırazda sans ısı arkadaslar gecen haftakı brezılya mısır macının +7 olmaması ıcın hersey yapıldı yaklasık 15 tl lık kupon yaptım o maca 4-6 gelmıstı ama brezılya lıgınden 1.4 luk mactan yattım bırde kendı evınde ,bugune de kupon yaptım ama para olmadıgından oynayamadım sımdı ıse mısır macına x-x vermıstım 2 bankomda tuttu 2 banko ıle mısır macını carpınca toplamda 17 tl yapıyor yanı kupona ekledıgım 22 macın hepsıde yatsa kupon parası geldı sımdıden ama dedıgım gıbı oynarsınız acayıp seyler olur tutmaz oynayamazssınız acayıp oranlar tutar iddia böyle bişi
  • Hocam ben 3 tane bankoyu bulsam zaten kafayı yormam böyle şeylerle
  • Dikkatleri Bu Yöne Çekmek İstiyorum Adam Hala İnternet Explorer Kullanıyo
  • internet explorer kullanmaya bu kadar kahkaha atan bir adamın bu sistemi anlaması zor zaten:)) ayrıca arkadaşlar 300 maçtan 2 tane banko çıkaramıyorsanız bırakın bu iddaayı. yada oynamaya devam edin biz yiyelim paralarınızı:)) işin şakası bir tarafa real barcelona porto m.city vb takımlar evler,nde 1.05 zayıf takınlarla oynadığında yazın işte 2 bankoyu. yada 10 çifte şanstan bulun 2 bankoyu.
  • arkadaşlar iddaa geçen haftaki bültende 230 maç vardı.bunların 60- 70 tanesi berabere bitti.ve 8 tane maç sürpriz bitti(yüksek oran 7.00 gibi) 1.05-1.75 arası nerden baksan 60 tane maç var.banko maçları bulamayan yuhh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetcingöz

    arkadaşlar iddaa geçen haftaki bültende 230 maç vardı.bunların 60- 70 tanesi berabere bitti.ve 8 tane maç sürpriz bitti(yüksek oran 7.00 gibi) 1.05-1.75 arası nerden baksan 60 tane maç var.banko maçları bulamayan yuhh

    İşte kendiniz diyorsunuz.. 230 maçtan 8 tane maç süpriz berabere bitmiş.. Bu ne demek size göre banko dediğiniz 8 tane maç tutmamış.. İlk bakışta kolay gibi görünüyor 300 tane maçtan 2 tane banko bulmak da ne var diyor insan. Ya banko diye o 8 maçtan birisini seçmiş olursanız??

    Tekrar söylüyorum oynanmamış hiçbir maç banko değildir.. Bunun iddaa bilip bilmemekle de alakası yoktur.. Aksine futboldan anlamakla alakası vardır.. Ava giderken avlanmayın bu yöntemle.. Avlanırsanız da biz yeriz palarınızı napalım :))




  • Arkadaşlar sadece üye olduğunuzda hesabınıza anında şartsız şurtsuz 20 tl aktarıyorlar.
    20 TL'yi yükseltebilenler paralarını çekebiliyorlar en az 50 lira olmak koşuluyla.

    Örnegin 1 saatte 300 tl yaptınız çEkme talebinde bulunduğunuzda size verdikleri 20 tlyi alıyorlar yani 280 tl çekebiliyorsunuz. Ben şansımı denedim ama olmadı ev arkadaşım ise 200tl yapıp parasını çekti ama sonrasını sormayın aç gözlülüğünün kurbanı olup 1 haftada çok daha fazlasını kaybetti. Neyse

    Sitede şuan için sadece canlı rulet ve blackjack, türk pokeri gibi oyunlar mevcut.

    Şimdi gelelim siteyi söylemeye. BulMak kolay olmadı. Öğrenmek isteyen arkadaşların sadece bana pm atıp referansla gamesliga'ya üye olmaları gerekiyor. Para yatırıp yatırmamaları hiç önemli değil sadece üye oldukları an siteyi kendilerine söyleyeceğim.

    Sitenin Yeni ve Güvenilir Olmadığını Düşünenlere Şöyle Bir Örnek Vermek İstiyorum, Bir İşletmenin İsim Değiştirerek Pazardan Daha Fazla Pay Almak İçin Aynı Ürünü Satması Gibi. Mesela bilyonerin çok tanınmış bir site olduğunu düşünün ama nesinenin müşterilerinide almak istiyor ve tuttur diye bir site açıyor mantık tamamen b
    u.

    Yani gamesliga'ya referansımla üye olana bir sitede 20 tl üyelik bonusu hediye ediyorum.




  • al sana 2 banko tutmazsa daha kkonuşmayacam. 538 1 hapoel,544 10 çifte kopenhag
  • Face'de bugün bir yazıyla karşılaştım.. Yazıyı okuyunca aklıma sen geldin dostum. Paylaşmak istiyorum..

    BUNU OKUYAN ÇOCUK KÖR OLDU.AMA ÇOK İYİ BAHİSÇİ OLDUĞU SÖYLENİR.

    FUTBOLU ANLAMAK

    SAYFANIN AÇILDIĞINDAN BERİ ANLATTIĞIM,ÖZEL MAÇLARIMI BELİRLEMEDE EN ÖNEMLİ BAKIŞ AÇIM DOĞRU VE TERS ZAMANLAMADIR.EĞER BU YAZDIKLARIMI ANLAYIP ÖZÜMSERSENİZ BAHİS KONUSUNDA ŞİFRELERİN BÜYÜK BİR KISMINI ÇÖZERSİNİZ.BENDE BU SÜRECİN İÇERİSİNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM.YAZIYI ÖZENLE OKUYANLAR KISA SÜRE İÇERİSİNDE HARİKA MAÇLAR BİLİP ÇOK İYİ KUPONLAR TUTTURACAK.BU BENDEN SENETTİR.GÖNDERİ BURADA.HODRİ MEYDAN.

    BAHİSTE BANKO VE SÜRPRİZ YOK FUTBOLDA HERŞEY OLMAZ OLMASI GEREKEN OLUR DERKEN BÜTÜN DAYANAĞIM DOĞRU VE TERS ZAMANLAMADIR.

    BU SAYFANIN TAKİPÇİLERİ BU GECE ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ŞAHİT OLDULAR.EĞER Kİ SÖYLEDİKLERİM DOĞRULTUSUNDA BU MAÇIN SONUCUNU İRDELERSENİZ BAHSİN FUTBOLUN NE OLDUĞU KONUSUNUN YÜZDE 50 SİNİ ÇÖZMÜŞ OLACAKSINIZ.

    Inter Turku 0 - 3 IFK Mariehamn (4.30) (8.25)

    MARİEHAM SON ZAMANLARDA EN ÇOK KONUŞTUĞUMUZ TARTIŞTIĞIMIZ TAKIMLARDAN OLDU.SON 2 MAÇINDA FİKSTÜRE VE YAPTIKLARINA BAKARAK ONLARA GÜVENİP KUPONLARIMIZ DA YER VERDİK.ANCAK KAZANAMADILAR.HELSİNKİ TPS TURKU İNTER TURKU GİBİ TAKIMLARI YENDİKTEN SONRA KAZANAMADIĞI 2 MAÇ ŞAMPİYONLUK VE SONRADAN ÇIKACAĞI ZOR DEPLASMANLAR AÇISINDAN ÇOK KRİTİKTİ.ÖZELLİKLE JVSKYLA İLE 3-3 BİTEN MAÇ.HATIRLATMA BABINDA BUNLARI SÖYLEDİM.

    VE ŞİMDİ MARİ FAVORİ OLDUĞU 2 MAÇI KAZANAMADI VE ÇOK DAHA ZORU OLAN TURKU DEPLASMANINDA 0-3 LE GALİP GELDİ.

    ÖNCE ŞUNU DİYEYİM ONLARA BU LİGİN EN İYİLERİ DEDİĞİMİZ FORM DURUMLARINDAN BİRŞEY KAYBETMEMİŞLER.

    PEKİ NEDEN O MAÇLARI DEĞİLDE TURKU DEPLASMANINDA NET SKORLA KAZANDILAR.İŞTE HERŞEY DOĞRU VE TERS ZAMANLAMAYLA ALAKALI.BENİM İÇİN BAĞIRA BAĞIRA GELEN BİR 4.30 LUK MAÇ OLDU.

    BUNDAN SONRASI ÇOK ÖNEMLİ;

    FUTBOLDA BANA GÖRE SONUÇLARI BELİRLEYEN 3 ŞEY VAR.

    BİR TAKIM TOPA SAHİP OLUP NİSPETEN KAPANAN RAKİBİNE KARŞI ÇEŞİTLİ VARYASYONLARLA GOL ARAR.

    BİR TAKIM RAKİBİN TOPA SAHİP OLMASINA İZİN VERİR TAKIM OLARAK TOPUN GERİSİNDE KALIR VE HIZLI KONTRA VE DURAN TOPLARLA SONUCA GİTMEYE ÇALIŞIR.

    MAÇ İÇİNDE TAKIMLAR BU İKİSİNİ DE KULLANIP ROLLERİ DEĞİŞTİRSE DE 3. OLARAK SONUCU ŞANS ESERİ BİR FAKTÖR YADA BİREYSEL PERFORMANS BELİRLER.

    ŞİMDİ BİR TAKIM EĞER TOPA SAHİP OLUP KAPANAN BİR TAKIMA KARŞI OYNUYORSA KAPANAN TAKIMIN KONTRASI İLERİ UCU ZAYIFSA DEFANSINI ZORLAYACAK HAMLELERİ YOKSA BU TAKIM O MAÇTA ZAMANLAMA OLARAK EN İYİ RAKİBE KARŞI OYNUYORDUR.MAÇI ALAMAYA DAHA YAKINDIR.

    BİR TAKIM TOPUN ARKASINA GEÇİP TOPA SAHİP OLMAK YERİNE KONTRAYI DAHA İYİ YAPIP HIZLI ÇIKAN İYİ DEFANS YAPAN TAKIMSA BASKI KURMAYA ÇALIŞAN RAKİP ONUN İÇİN UYGUN RAKİPTİR.MAÇI ALMAYA ORAN FAVORİ BÜYÜKLÜK NE OLURSA OLSUN DAHA YAKINDIR.

    BÜYÜK TAKIMA KARŞI KAPANIP (ZORUNLU) KONTRA YAPIYORSUN VE BU SENİN EN İYİ YAPTIĞIN ŞEY.VE İYİ SONUÇ ALIYORSUN.AMA KÜÇÜK TAKIMA KARŞI OYNUYORSUN FAVORİ SENSİN BASKI YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN (ZORUNLU) AMA BU SENİN EN İYİ YAPTIĞIN ŞEY DEĞİL.KAPANIP KONTRAYA ÇIKMAN LAZIM.BASKI KURACAK OYUNCULAR YOK SENDE.İŞTE KARŞINA ÇIKAN KAPANAN O ZAYIF TAKIM SENİN İÇİN TERS ZAMANLAMA.AVA GİDERKEN AVLAYACAKTIR SENİ.

    İŞTE BU 2 OYUN TARZINI ÇAKIŞTIRIP OLABİLECEKLERİ DÜŞÜNÜREK BENCE BAHİS OYNANMALIDIR.

    DOĞRU VE TERS ZAMANLAMAYI ÇOK BASİT BİR ÖRNEKLE AÇIKLAYACAĞIM.ANLAŞILMASI İÇİN.

    HALI SAHA MAÇINDA BİR TAKIMIMIZ VAR.BU TAKIMA X DİYELİM.3 KİŞİ İLERDE 3 KİŞİ GERİDE OYNAYACAK.İLERİDEKİLER GERİ GELMEYECEK.GERİDEKİLER DE İLERİYE ÇIKMAYACAK.GERİDE OYNAYAN 3 OYUNCUMUZ ÇOK KÖTÜ OLSUN.AYAKTA DURAMAYACAK TOPA VURMAYI BİLE BİLMEYEN 3 KİŞİ OLSUNLAR.İLERİDE OYNAYANLAR C.RONALDO MESSİ VE FALCAO OLSUN.

    ŞİMDİ BİZİM DEFANSI AMATÖR FUTBOLCULAR BİLE DARMADUMAN EDER.AMA RAKİP KAPANIRSA İLERİYE HİÇ ÇIKMAZSA NE OLUR.İLERİDE OYNAYAN 3 OYUNCUMUZ RAKİBİ DAĞITIR.GOL YEMEDEN KAZANIRIZ.BU BİZİM İÇİN DOĞRU ZAMANLAMA DOĞRU RAKİP.

    PEKİ İLERİDE OYUNCU BIRAKAN ÇIKAN BİR RAKİBİMİZ OLSA.KALECİNİN HER UZUN TOPU (BİZİM İLERİ UÇ GELMEYECEK GERİ UNUTMAYIN) GOL OLACAK.BELKİDE 3 HARİKA İLERİ UÇ OYUNCUMUZA RAĞMEN MAĞLUP OLACAĞIZ.İŞTE BU BİZ 1000 MAÇ NAMALUP YENİLGİSİZ OLSAKTA TERS ZAMANLAMA YANLIŞ RAKİP OLACAKTIR.

    EN İYİ OLDUĞUMUZ YERDE RAKİP DURUYORSA EN İYİ OLDUĞUMUZU YAPAR KÖTÜ OLDUĞUMUZ YER BİLİNMEZ.KÖTÜ YERİMİZE DOKUNACAK RAKİP ÇIKARSA TEST EDİLMEYEN YERDEN MAÇI KAYBEDERİZ.

    BİR TAKIMIN HANGİ MAÇLARI KAZANDIĞINA BAKIN.EĞERKİ BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI DEPLASMANDA OYNADIKLARINA KARŞI KONTRAYLA KAPANIP ÇAKIYORSA BU TAKIMIN EN İYİ YAPTIĞI BUDUR.TOPA SAHİP OLACAĞI BASKI KURMAYA ÇALIŞACAĞI RAKİPLE OYNADIĞINDA EN İYİ YÖNÜ OLAN KONTRAYI YAPMAYACAKTIR.VE MAÇI ALAMAYABİLİR.

    MARİEHAMN BÜYÜK TAKIMLARIN HEPSİNİ YENDİ EZE EZE.AMA KOLAY DENİLEN RAKİPLERİNE TAKILDI.AĞIR YENİLDİ.ÇÜNKÜ O RAKİPLER MARİNİN ÜSTÜNE GELİP İYİ OYNAMALARINI GALİBİYETİ GETİREN SİSTEMLERİNİ KULLANMALARINA FIRSAT VERMEDİLER.

    KISACA KONTRAYLA MAÇ KAZANAN TAKIMIN EN BÜYÜK SİLAHI KONTRADIR.BU SİLAHI KULLANACAK FIRSATI VEREN TAKIMI DAĞITIR.ÇOK İYİ SNİPER KULLANAN ADAM PUSU YERİNE SALDIRIYA GEÇMEYE ÇALIŞIYORSA RAKİBİNE RAKİBİ ÇOK ZAYIF OLSADA ONU VURUR.KAYBEDER.

    MARİNİN BU AKŞAMKİ 4.30 LUK GALİBİYETİ BU SAYFADAKİLER İÇİN ANLAŞILABİLİR AÇIKLANABİLİR BİR SONUÇ OLACAKTIR.AMA DİĞER HERKES İÇİN ''SÜRPRİZ'' DİYE NİTELENDİRİLİP AYN I HATA DİĞER MAÇTA YİNE YAPILACAKTIR.

    İŞTE ANLAM VERMEDİĞİMİZ SONUÇLAR GELEMEYEN O BANKOLAR SADECE BU YÜZDEN.BİRÇOK ETKEN VAR FUTBOLDA.HEPSİNİ BİLEMEYİZ.AMA BAZI ŞEYLERİ ANLAMAK VE OYNARKEN BUNA İNANIP OYNAMAK BENCE HARİKA SONUÇLAR GETİRECEKTİR BİZİM İÇİN.

    ATAMAYANA ATARLAR.EVET BU SÖZ NEDEN DOĞRU MİSTİK BİRŞEY Mİ.İYİ YAPTIĞINLA SONUCA GİDEMEZSEN DİRENCİ KIRAMAZSAN KÖTÜ YANIN YÜZÜNDEN SENİN YAPTIĞININ 10 DA BİRİYLE GOLÜ YERSİN.

    NE YAPALIM ATAMAYANA ATARLAR DİYİP MİSTİK ŞEYLERE Mİ İNANMAYA DEVAM EDELİM YOKSA BAZI ŞEYLERİ ANLAMAYA ÇALIŞIP O YOLDAMI BAHİS YAPALIM.

    ARANIZDA BEN OYNAMADIM TUTTU ÜST OYNASAM 0-0 BİTERDİ ALT OYNASAM 5-5 BİTERDİ BEN OYNAMADIM OYNAMADIM KAZANDI İPNELER ŞEKLİNDE KONUŞANLAR BUNA İNANANLAR VAR.BUNA MI İNANACAĞIZ.BU KAFAYLA BAHİSMİ YAPILIR.SENİN TAKIM ZAYIF RAKİBE KARŞI KONTRA YAPAMIYOR İŞTE.KAZANAMIYOR.SENDE ZAYIFI YENEMEYEN BÜYÜĞÜ YENEMEZ DİYORSUN OYNAMIYORSUN AMA SENİN TAKIM KAPANIP KONTRA YAPMAKTA USTA.SONRADA BEN OYNADIM KAYBETTİ.BEN OYNAMADIM KAZANDI.

    NE ZAMANA KADAR KENDİNİMİZİ KANDIRACAĞIZ.BENCE KENDİNİZE HAKSIZLIK ETMEYİN.

    MERSİN İY DEPLASMANDA VE BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI SONUCA GİDERKEN NE OLUYORDU DA EVİNDE SÜREKLİ KAYIPTI.BUNU HEPİMİZ GÖRÜYORUZ AMA ARDINDAKİ SEBEBİ SORGULAYIP ANLAMAYA ÇALIŞMAYACAKSAK ZAR ATIP OYNAYALIM BU OYUNU.MERSİN İÇİN GEÇEN SENE DEDİĞİM TAM BİR TERS VE DOĞRU ZAMANLAMA TAKIMI DERKEN KASTETTİĞİM NEYDİ.

    BU TAKIMLARI ARAMAK UYGUN ANLARI KOVALAMAK ZORUNDAYIZ.

    KASIMPAŞA İLK HAFTA GALATASARAY DEPLASMANINDA OYNAYACAK.KAPANACAK MECBUREN.O MAÇI İZLEYECEĞİM.KAPANIP NELER YAPIYOR NASIL KONTRAYA ÇIKIYOR İZLEYECEĞİM.YAPTIĞI TRANSFERLERİ BİLİYORSUNUZ.İNANILMAZ ADAMLAR ALDILAR.VE EVLERİNDE DENK TAKIMLA NASIL OYNAYACAKLAR BAKACAĞIM.VE SON OLARAK DENK TAKIMA KARŞI KONTRALARINA BAKACAĞIM.BUNDAN SONRA BÜTÜN LİG MAÇLARINDA O TAKIM İÇİN UYGUN ANLARI KOLLAYIP BAHSİMİ YAPACAĞIM.2-3 MAÇINI İZLEMEKLE 20 MAÇINI OYNAYABİLİRİM.

    BU GÖZLE TAKIMLARA VE MAÇLARA BAKIP ORANIN NE OLDUĞUNU UMURSAMADAN OYNAMAK BENCE BAHSİN VE KAZANCIN ŞİFRESİDİR.

    TERS VE DOĞRU ZAMANLAMA BANA GÖRE BAHSİN ANAHTARIDIR.BEN BUNU TAMAMEN ÇÖZDÜĞÜMDE YIKILMAZ BİR BAHİS BAKIŞ AÇISINA SAHİP OLACAĞIMA EMİNİM.BENDE ÖĞRENİYORUM SİZİNLE.

    HER MAÇI AÇIP GÖREMEYİZ.AMA MAÇLARIN ÇOĞU BU ŞEKİLDE BİLİNEBİLİR.DİĞER TECRÜBELERLE ÇOK İYİ BİR BAHİSÇİ OLABİLİRSİNİZ.BEN ÖYLEYİM DEMİYORUM.UMARIM BENDE ÖYLE OLURUM.

    BENİM İNANCIM BU DOĞRULARIM BU.BAHSİM KIÇI KIRIK BAHİS BORSALARININ ORANLARIYLA DEĞİL BÖYLE ORTAYA ÇIKIYOR.

    UNUTMAYIN ONLAR İSTATİSTİK VE GEÇMİŞTE OLANLARA GÖRE ORANLARI BELİRLİYOR.DOĞRU OLSAYDI ÇOKTAN İFLAS EDERLERDİ.FUTBOLUN ÇOK DAHA KUTSAL ANLAŞILMAYI BEKLENEN DOĞRULARI VAR BANA GÖRE.

    KAYBEDİYORUZ ÇOĞUNLUKLA HİÇ OLMAZSA KENDİ GÖRÜŞÜMÜZLE İNANDIĞIMIZLA KAYBEDELİM.

    ÖZET: PES OYNARKEN PAS YAPARAK GOL ARAYAN,KALEYE GİTMEYE ÇALIŞAN BİRİ DEĞİLSEN BARCELONAYI ALMA.SANA UYGUN TAKIM O DEĞİLDİR.SENİN TARZINI EN İYİ YAPAN TAKIMLA HERKESİ YENERSİN.İSİMLERE ALDANMAMAK GEREKİR.TIPKI ORANLARA ALDANMAMAK GİBİ.

    ÖDEV: BİR TAKIMIN MAÇ SONUNDA KALEYİ BULAN ŞUT SAYISININ SIFIR OLMASI; 'KALE BOŞ OLSA DA GOL ATAMAYACAKLARDI' ANLAMINA MI GELİR.

    Düzenleme: Bahis Spor Kulübü sayfasından alıntıdır..




  • zaten ben bu konuyu herşeyi ben bilirim diye açmadım. amacım burada bir beyin fırtınası yapıp sistemi geliştirmek ve hep birlikte kazanmayı sağlamak. zaten olayı çözsek burada ne işimiz. var. yazı doğruları söylemiş ama o kadar lige hakim olmak kolay değil. hatta Türkiye ligini bile çözemiyoruz. benim sistemime dikkat ederseniz sadece 2 banko önemli. gerisi tamamen matematiksel kombinasyon üzerine. maçları seçmeden tamamen ardarda olan maçlardan seçiyorum. arka arkaya 27 maçın en az 6-7 si bahsettiğim gibi bitiyor. bunu sizinle paylaşmak ve eklemelerinizi öğrenmek istedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.