Şimdi Ara

İddaa İstatistik Excel 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İddaa'nın son 1 yılındaki tüm sonuç ve oranlarının bulunduğu excel'i paylaşıyorum. İlgilenen arkadaşlar berkay_erdem_86@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.

    20.09.2016 tarihine kadar ki tüm iddaa sonuçları ve oranları bulunmaktadır. Bu excel sayesinde iddaa tahminlerinize güzel bir rehber olacaktır. En azından daha önceden bu oranlardaki maçların nasıl bittiği hakkında fikir sahip olacaksınız.

    Sizin yapacağınız sadece excel'de yeni bültendeki oranları filtrelemek ve çıkan sonuçlardan aklınıza yatan tercihleri seçmek kalıyor.

    Maç tutturma oranı %75'dir. Bu excel sayesinde çok para kazanmışlığım olmuştur. Tabi ki de para da kaybettiğim oldu ama genelde kazandım.

    Kullanımı çok basit, sadece dediğim gibi bahis yapmak istediğiniz maçların yeni iddaa bültenindeki oranları filtreleyip, çıkan sonuçlara göre ve kendi hislerinizle beraber tahmin yapmaktır.

    Mesela oranları filtrelediniz ve aynı oranlardaki 5 maç 1 bitmiş. Bu maçta normal şartlar altında 1 olma ihtimali %99. Fakat maçta ev sahibi kırmızı kart görüp penaltıdan gol yeme durumu veya başka anormal bir durum olup, maç sonucu 0 veya 2 de bitebilir.

    Kimseyi kandırmak veya dolandırmak gibi bir niyetimde yok, sadece tahminlerinizi yaparken ışık tutacak bir ek analiz dokümanıdır.
     İddaa İstatistik Excel 2016

     İddaa İstatistik Excel 2016







  • iddaa oynayanlara yardımcı olmaya çalışman güzel. Orandelli ve betistuta da bu işi daha güncel ve hızlı halledebilirsin. onlara üye olmana ve para vermene de gerek yok. unutmadan betistutada her 3 günde güncellenmiş iddanın excel dosyasını bedava veriyorlar. bi bak derim. kolay gelsin
  • oranlar bir işe yaramaz. iddaa her sene oranlara ayar çekiyor. ancak iddaa'nın hangi oranı hangi orana devşirdiğini bulursan belki bir ihtimal işe yarayabilir.
  • androhamdi A kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    Baktım ama bulamadım excel dosyasını. En son 16 Mayıs'ta paylaşmışlar google drive üzerinden ama orada da dosya bulunmuyor. Herhalde artık paylaşmıyorlar.
  • dosyayı upload edip link verseydin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 22 Eylül 2016; 8:37:22 >
  • Evet haklısın iddaa oranları değiştiriyor, zaten bu senede değiştirdi. Yaptığım excel'den de bunu görebiliyorsun.

    Mesela eskiden 2.00 3.20 2.60 açılan oran, şu anda 1.80 veya 1.90 3.20 2.60 olarak açılıyor.

    Aynı şekilde 2.00 3.00 2.70 açılan oran artık 1.90 3.00 2.70 olarak açılıyor.

    Bunu excel'den çıkartabiliyorsun.
  • berdush_86 B kullanıcısına yanıt
    iy/ms oranlarını nasıl girdin excel de mackolik geniş iddaa programında iy/ms oranlarını vermiyor

    heralde tüm maçların oranlarını tek tek elle girmedin
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın tek tek elle giriyorum. o yüzden çok büyük bir emek var excel'i oluşturmak için bu yüzden buradan link ile paylaşamıyorum. PM veya mail adresim üzerinden ayrıntılar için konuşabiliriz.
  • berdush_86 B kullanıcısına yanıt
    tek tek elle girilmez o kadar maç hafta içi maç o kadar çok olmuyor ama hafta sonu birton maç var bunun kolay bir yolunu aradım ama bulamadım
  • Bu arada arkadaşlar excel 22 Kasım 2016 tarihi dahil tüm maç sonuçlarını içermektedir.
  • Bugünün maçları için kupon çıkarabilir misiniz ben anlamıyorum bu şeyden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.