Şimdi Ara

İddaa'da mbs sıkıntısını biraz olsun aşmanın yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler belki düşünmeyeniniz olmuştur diye söylüyorum, bazen iddaa günün bomba maçı falan yapıyor. Alt 1,90 üst 1,80 oluyor misal. Eğer elimizde bu maç harici iki maç varsa, bir kuponda bomba maçın altını, öteki kuponda bomba maçın üstünü yazıyoruz.

    Kupon 1 : Bulduğumuz 2 maç + bombanın altı

    Kupon 2: bulduğumuz 2 maç + bombanın üstü

    Bu şekilde gelecek kardan biraz kısıp sadece iki maçı takip ediyoruz, bulduğumuz iki maçın toplam oranı 1.20 ve üzeri olduğunda da kara geçiyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ya da süper ligde büyük takımların bu sezon handikap pek yapamamalarından yola çıkarak bi kuponda atıyorum Gs handikap 0, öteki kuponda rakibe çifte şans da verilebilir. Tabi bu biraz risk işi.

    Deplasman takımları genelde ilk yarı öne geçemez, dolayısıyla yine riski kabullenerek oran artırma adına bi kuponda iy0 diğer kuponda iy1 yazılabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam , bombanın altını ve üstünü ekleme öneriniz gerçekten çok aklıma yattı. Ben herhangi bir basketbol maçının alt ve üstünü ekliyordum 1.70 orandan ve dediğinizi yapıyordum. İddaada mbs kuralı gerçekten çok sıkıntı. İnsanlar 2 maçı bilseler de çoğu son maçtan yatıyor ve yazık oluyor. Ben şahsen skorun mbs1 olmasından dolayı arada deniyorum ve de oynadığım 4 skor kuponundan 1i de geliyor, bazen 2si.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.