Şimdi Ara

İçtiğimiz Sudan Kısılsa da Ekonomimiz İyiye Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10. Sınıfa giden bir fen lisesi öğrencisiyim. Okulumuzda yurt var bu yüzden öğle yemeğini yemekhanede günlüğü 4.15 TL'ye yiyoruz. Geçen sene bu ücret 3.80 civarlarında idi sanırım. Geçen sene sularımız 300 ml idi. Şimdi ise 200 ml (180 de olabilir). Yemeklerde değişiklik pek yok. Bundan emin olamam çünkü 9. Sınıfların saati en son ve geçen sene sona kaldığımızdan görevli yemeği bol koyardı. Ücret artmış, ürün miktarı azalmış, buradaki sorunu herkes görebilir. He burada bilmediğim işler vardır, olabilir. Ben kendi bakış açımdan yazıyorum bunu.

    Bir yandan geçen sene yanlış bilmiyorsam 30 bin TL'ye (60 diyen daha fazla kişi duydum ama neyse) odasını yaptıran müdürümüz de bu sene yerimize gelecek anadolu lisesi sebebiyle odasına veda etmek zorunda kalacak. Hadi bu da gerekli bir şey olabilir, gerçi müdür odasına çelik kapı taktırmak ne kadar gerekli ise. Ama gerçekten lüks bir oda, bundan şüphem yok. Mesela sinekliği olan tek oda :) Ama bu da tabiki ülke gündemini etkileyen bir şey değil.

    Okulumuz şehrin baya dışına yapılmakta olan sanayinin yanında süs olsun diye yapılan okul binasına taşınacak. Gideceğimiz yere giden bir vasıta yok. Bizim yerimize de merkezden bir okul taşınıyor. Yeni gideceğimiz yerde elbette fiber hat da yok yani devletin sunduğu ve derslerde kullandığımız akıllı tahtalarda EBA'ya bile giremeyeceğiz. Ama sanayi de tamamlanınca gürültüsüz ortamımızda ders çalışırız artık.

    Ülke gündemi değilse de benim gündemim budur. Hani şu su meselesini ne kadar büyütmüşsünüz dersiniz, doğrudur; müdürle ilgili bilip bilmeden atmışsın dersiniz, benim bildiğim bu; ama okulların sırf şehir merkezinde yer açılsın da bir şeyler dikelim buralara ya da her yere imam hatip açılsın da oy alalım diye geleceğinizi asıl emanet ettiğinizi iddia ettiğiniz fen liselerini bile dağın başına taşımak tüm ülke için büyük bir sorundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Liseli detected
  • Bir khk'da liseler için çıksın ihraç edilsinler :)


    not : Şaka kardeş iyi olacak her şey sen derslerine çalış.Elbette bitecek bu zamanlar.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam liseli de olsak 4 yıldır forumda görüyorum sizi, tabi siz beni tanımazsınız ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke herkes en azından senin yaptığını yapıp kendi çevresindeki anlamsızlıkları görmeye çalışsa, bu bile yeterli olur sorunların içinden sıyrılmak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.