Şimdi Ara

ICRYPEX kullanan bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorularım olacak. Kullanan yazabilir mi?




  • Beyler bir soru da benden gelsin.


    Coin sektöründe geçmiş alım satımlarımı rahatça takip edebileceğim bir coin bir kripto para borsası var mı ?


    Binance da 2022 ve 2021 alım satımlarımı göremiyorum. O zaman aldığım fakat ne kadardan aldığımı göremediğim saçma bir sistem kullanıyorlar çok saçma değil mi ?

  • Ben kullanıyorum. Yardımcı olmaya çalışayım 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

    OKX'de maliyet gösteriyor benim bildiğim bir tek. Ortalama 7-8 borsaya üyeyim tek o var hatırladığım. Ama en güzeli Google Keep'te ya da bir not defteri dosyasında/Word'de yazılı olarak tutmanızdır.


    Ek: ben de kullanıyorum ICRYPEX.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 24 Kasım 2023; 3:54:33 >
  • ICRYPEX borsasının sahibi Gökalp İçer 2 Azerbaycanlıyı dolandırmaktan her yerde haberleri çıkmış. Bütün gazetelerde. Telegram gruplarından bunu sordum diye beni engellediler. İnsanlar sizin ICPX tokenınızı aldı, açıklama yapmak sizin göreviniz!


    Bu kişiler haberlerde okuduğum kadarıyla şikayetlerinden vazgeçmişler. Paralarını ödediniz ve öyle mi vazgeçtiler? Yoksa ne oldu da vazgeçtiler? Net bir cevap bekliyoruz sizden, soru sorduğum için beni engellediğinizden dolayı bu kişilerin paralarını ödediniz onlarda o yüzden vazgeçtiler diye düşünüyorum. Hiç iyi kokular gelmiyor.


    ICPX token ı alan insanlar bu ortamda nasıl kar edecekler? Günlük token işlem hacmi 4.746$. Hiçbir yerde listelenmedi. İkili işlemler, likidite kazancı dediğiniz şey tam bir dolandırıcılık. Zarar ettiriyor getirisi. Bu tokenın fiyatı sizin bu dolandırıcılık haberlerinizle nasıl yükselecek?





  • 12punto
    Azerbaycanlı diplomatları dolandırma suçlamasıyla 7.5 yılla yargılanan ICYPREX'in sahibi Gökalp İçer, Cumhuriyet'i dolandırmakla suçlanmış, hakkında suç duyurusu yapılmıştı
    https://12punto.com.tr/adalet-hukuk/azerbaycanli-diplomatlari-dolandirma-suclamasiyla-75-yilla-yargilanan-icyprexin-sahibi-gokalp-icer-cumhuriyeti-8206
  • Kuruluşundan beri kullanıcısıyım bu borsanın çok değişik bir borsa işlemlerde hızlılar ilgililer ama çok açgözlü bir borsa da denebilir Türkiye'de İcrypex kadar bana yatırım yapın diyen bi kuruluşla karşılaşmadın ben

  • Borsanın sahibi genç, araştırdığım kadarıyla pek kurumsal bir iş hayatı geçmişi de yok. Kısa bir süre bir bankada çalışmış sadece. Hızlı para bulurum diye borsa açmış gibi duruyor.


    İnsanlara AVAX sat ICPX al kesin kazanırsın demişler, telegram gruplarında okuyorum. Bu Azerbaycanlı iki kişiye dolandırma meselesi ilk sinyal. Kesinlikle 1 TL para tutmam burada.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.