Şimdi Ara

ICQ on WAP/messenger on WAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık eğer ilginizi çektiyse yazacağım adresleri kullanarak ICQ ve yahoo messenger'e bağlanabilir, gerek bilgisayar başındaki, gerekse cep telefonundan bağlı arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. Hem böylece burada birbirini tanımayan arkadaşlar da foruma uygun olarak aralarında iletişim kurabilirler.

    ICQ için: Telefonunuzun URL'ye git kısmına wap88.com yazıp bağlanıyorsunuz. İlk açılan sayfada ICQ ile ilgili linke tıklayın. Yeni açılan sayfanın alt kısmına doğru kayıp ilgili boşluklara ICQ numaranızı ve şifrenizi girip submit edin. "login success" yazısıyla birlikte ICQ ya bağlanmış olacaksınız. Biraz bekleyince kontak listenizin olduğu sayfa açılacak. Şimdi burada onemli olan birkaç kısım var. Bunlardan ilki bu listenizin bilgisayarınzdaki listeyi görmemesi. Yani ilk bağlandığınızda istediğiniz kişileri "add user" yaparak (numaralarını bilmeniz gerekiyor) belirleyeceğiniz bir isimle listenize eklemeniz. İkinci önemli kısım da yalnızca 8 kişiyi eklemenize izin vermesi. Bilgisyardaki ICQ'yu düşnürsek waptakinin çok da mükemmel veya çok da kullanışlı olmadığını göreceksiniz, fakat yaptığı işi düşünürsek bence bunlar hiç de önemli değil. Unutmadan söyleyeyim bağlı olduğunuz süre içerisinde sayfa kendini yaklaşık 10sn'de bir yeniliyor, böylece gelen mesajları görebiliyorsunuz. Tabii istediğiniz zaman yenileyebilmeniz için bir de "refresh" butonu mevcut.

    Messenger için: wap.yahoo.com adresine gidin. USA seçin. "Sign in" kısmından kullanıcı adı ve parolanızı yazarak girin. (tabii önce yahoo'dan bir accounta sahip olmanız gerekiyor) Giriş kısmına tıkladıktan sonra yahoo seçenekleri gelecek. Maili seçerek maillerinizi okuyabilir, messengeri seçerek kontak listenize ulaşabilirsiniz. Eğer daha önce yahoo messenger kullandıysanız listenizi burada görebiliyorsunuz, yani wap ICQ gibi değil. Merak ettğiniz diğer konuları yahoo'ya bağlanıp kurcalayarak öğrenebilrsiniz. Ben en basit haliyle nasıl bağlanacağınızı anlatmaya çalıştım.

    Belki birçoğunuz bunları zaten biliyordu fakat yine de ben bir topik açarak herkesle paylaşmak istedim. Bazen wap88 sorunlu olabiliyor, bazen bütün gün bağlanamadığı oluyor. Fakat yine de denemenizi öneririm.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.