Şimdi Ara

iCloud İle İlgili Yaşadığım Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam

    Yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var. Durum biraz karmaşık, DH'nin okuyabileceği şekilde özetlemeye çalışayım

    IOS 10.0.1 upgrade'inden sonra kardeşimin telefonunda imessage'larda selam, iyi ki doğdun, merhaba vs. gibi el yazısı ile gönderilen sticker'lar çıkmaya başladı. Bende çıkmadı.

    Hal böyle olunca acaba upgrade'i yanlış mı yaptım diyerek, icloud'a yedeklerimi aldım ve telefonu tekrar itunes ile ugrade ettim.

    Sonrasında setuplarken icloud'dan yedeklerimi al dedim. Alıyorum dedi ancak 1 dakika kala yedekler yüklenemiyor şeklinde uyarı verdi. 1-3-5 kaç kere denediysem sorun aynı... İşin kötüsü güncel yedeklerim gitti.

    Allahtan itunes işlem öncesi bir backup almış. Oradan yırttım.

    Neyse, telefonu döndürdükten sonra icloud'da kalan yedekleri telefon üzerinden silmeyi deniyorum olmuyor. icloud for windows üzerinden silmeyi deniyorum(pc) gene olmuyor. Yedekler hiç bir şekilde silinmiyor.

    O sebeple hali hazırdaki apple id'im ile kullanıma geçemedim.

    Ben de akıllılık edip yeni bir apple id aldım ve telefonu ordan kullanmaya başladım. Ancak gördüm ki, Pages, KeyNote, Numbers uygulamaları yok. Sonrasında araştırdığımda bu uygulamaların bedava olarak ilk apple id'ye atandığını sonrasında kullanılan id'lere verilmediğini öğrendim.

    Şimdi, eski hesaptaki icloud yedeklerimi silmek ve o id'ye dönmek istiyorum ancak sonuç alamıyorum. Konuyla ilgili ne yapmamı tavsiye edersiniz?

    Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu acaba?

    Teşekkürler şimdiden.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.