Şimdi Ara

iÇ MİMARIM VARSA SORULARINIZ SORULARI ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yıllar yıllar önce üni öğrencisiyken hesabı açmıştım. Anılar depreşti ve yeniden girdim. İç mimarım, bölümü isteyen varsa merak ettiklerinizle ilgili yardımcı olabilirim.




  • Kaç para Kazanıyon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an sence hala mimarlık yazılır mı? İş olanaklarını nasıl görüyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

    Ya mimarlığın iş alanı bir tık farklı. Daha büyük ölçeklerde çalışıyorlar. O yüzden pek bir şey söyleyemem dediğmi gibi ben iç mimarım. Çok büyük firmalar hariç sektörde aralarında bir fark inan yok. En son çalıştığım firma mutfak tasarımı üzerineydi. Tam iç mimarın alanı ama mimar olan bir arkadaşta vardı sen hesapla.


    İş olanakları şöyle, iş çok var. Linkedin a kariyere girdiğinde göreceksin ilanları. Böyle sosyetik semtlere yakınsan Beşiktaş, Sarıyer gibi asıl güzel ofisler orada. Mesela Autoban diye bir firma var çok iyi ama benim yeteneklerim yetmez oraya :D Tam çizimle falan ilgileniyorlar ben biraz daha satışla ilgilenmeyi seviyorum. Dibine kadar iç mimarlık yaptığını hissediyorsun yalan yok.


    Yeni mezun biri olduğunda kuvvetle ihtimal maaşın asgari ücret + prim olur ilk yıl. (Satışta olursan) maaşlar çok değişken ama amiyane tabirle elin işinde çalışıyorsan alacağın maaşlar belli. Şu an ki asgari ücretle 16.000 ile 25.000 TL arasıdır diyebilirim. 20 li bantları da primle görürsün tabii.


    Kendi işini yapma durumlarına değinmiyorum zira her meslekte olduğu gibi tabii ki de bu meslekte de çok yüksek rakamları görebilirsin. Orası apayrı...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.