Şimdi Ara

İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ne olursa olsun kardeşim, münferit bir olay. Zaten İbb dava açıyor Haluk'un iftiralarına, orada belli olur her şey.

  • BJK kullanıcısına yanıt

    2-3 yıla kim öle kim kala :D Ayrıca İBB gidip bana hakaret etti diye hakaret davası açacaktır. Bu mesajı atan İBB çalışanı mı diye dava açmıyor ki.


    Amann neyse Bayraktar ailesine iftira atılmış İHA-SİHa karalanmış bunlar normal işler. Muhalefetin canı sağolsun gerisi önemli değil... Aynen tam gaz yola devam.



    Not: Bu arada bu konudan belki İmamoğlunun haberi bile yoktur. ( Olmak zorundada değil) Lakin adamın İBB reklam ajansı adına çalışıp oradan para alıp bu tarz siyasi işler kovalıyorsa ve bu iddialar doğru ise sakat olan bu işte...


    İBB reklam ajansını bu amaçlamı kuruyor yönetiyor ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Nisan 2024; 23:7:47 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Arçelik'in çalışanı bir suç işlese, Arçelik mi sorumlu olacak güldürme beni, var mı böyle bir şey ya.


    Asıl İmamoğlu'na laf atan şahıs başlattı her şeyi. Münferit bir olayı ne hala getirdi. Ama işte hep seçimden kuyruk acısı olanlar bunlar maalesef.

  • BJK kullanıcısına yanıt

    Bir çalışan olduğunu kabul etmende yeterli :D En başta onuda inkar ediyordunuz...


    Biraz siyasi nefreti ve körlüğü bırakıp İBB reklam ajansı çalışanının işi görevi nedir onu düşünseniz taşlar tam yerine oturacak aslında.

  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    Beni de bloklamış. Biraz emek verip kendisinin yalanlarını ortaya çıkaran, safsata dolu yazılarını çürüten herkesi blokluyor.

  • hani bana sorsalar satıyorlar mı diye, bilemem ama satmaları imkan dahilinde derim.


    allah bir deseler , bir durup düşündürecek şeyler yaptılar.

  • Eko simdiden dugmeye basmis. buyuk oynuyor. ibb'nin resmi hesabindan cevap vermesi bosuna degil.

  • Neyse ki Ekrem, trolünün kulağını çekip, hesabını kapat ve ortalıktan toz ol demiş ve o da trol da emri yerine getirmiş ve ortadan kaybolmuş.

    Ekrem'in gizli savaşma tarzı insanları aşırı geriyor, o yüzden gereğinden fazla sinirlenip aşırıya kaçan tepki veriyorlar. Bu da Ekrem'in tam da istediği şey. Böylece Ekrem haksızken haklı konuma geçiyor.

    Ekrem doğrudan açıktan savaşmayı tercih etmiyor. Aracılar, vekiller, proxy kullanıyor. Ekrem adına saldırıya geçenler yakayı ele verince ortalıktan toz oluyorlar. Saldırıya uğrayanlar da doğrudan azmettiriciye yani Ekrem'e hamle yapıyorlar. Ekrem de hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi davranıp saldırıya uğramış modunu açıp mağdur olmuş oluyor ve kazanmış oluyor.

    Bu olayda da algıda kazanan yine Ekrem oldu. Haklı olan haksız konuma düşerek kaybetti!

    Ekrem büyük oynuyor. Kendine 2028'de muhtemel rakip olacakları şimdiden savaş sahasına çekmek için proxy kullanarak hamle yapıyor. Tabi karşı taraf da aptal değil, Ekrem'in sahaya çekmek istediği isim cevap vermiyor, ama Ekrem'e senin hamlenin farkındayım demek için bir alt seviyedeki isime hamle yaptırıyor.

    Ekrem ile savaş oyununu onun tarzı ile oynaman gerekir. Asla ona doğrudan hamle yapmamalısın. Onun yaptığı gibi aracılar, vekiller, proxy kullanmalısın.

    Neyse ki herkes Ekrem'i çözmeye başladı. Bu tür olaylar Ekrem'e karşı farkındalığı artırıyor. Kısa vadede değil ama orta vadede Ekrem'i kendi silahı ile vuran çok kişi görmeye başlayacağız. Ama şu anda henüz Ekrem'i tanımayanlar azımsanmayacak kadar fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 11 Nisan 2024; 1:54:33 >




  • aktrollerin bayram harçlıkları yatmış.


    bayram şekeri almayı unutmayın.İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek 

  • Konu kapanmıştır arkadaşlar geçmiş olsun... Kim haklı çıktı heralde !!!



    Bayraktarlar"a saldıran İBB'ye bağlı ajans hesabı kendini imha edip sırra kadem basmış. Artık başka hesaplarla mı devam eder yoksa komple işinden mi oldu bilinmez. İBB biz mahkemeye verdik der geçer artık bu soru geldiğinde ama fena tongaya düştüler.



    İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Nisan 2024; 2:14:34 >
  • Bir kuyruk acısı var sanki.
  • Bir şey soracam neden hep bu isim çıkıyor arkalarında ! ( Tunceli ve Seyit Rıza sevdası nedir arkadaş ! )



    İBB'de çalıştığı iddia edilen kişinin paylaşımlarına bakın !!! İBB gerçekten reklam adı altında ajans adı altında kimlere para ödüyor !


    İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek



    Üstüne daha neler neler var hesapta :( Türk askerini şehit edenleri övme mi dersin MLKP DHKP-C paylaşımları dersin oooo... Hesabı kapatıp kaybolmak boşuna değilmiş 1 haftaya neler çıkardı daha.




    İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek
    İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecekgdh (@gundemedairhs) on Xtwitter
    Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ın fotoğrafları ile Baykar'ın İsrail'e jet yakıtı sattığı iftirasını atan Evren Barış Yavuz, Ekrem İmamoğlu'nun yakın ekibinden çıktı! İstanbul Planlama Ajansı'nda da görev yaptığı ortaya çıkan Evren Barış Yavuz'un paylaşımlarından bazıları:…
    https://twitter.com/gundemedairhs/status/1777811891286335574




  • İha siha vb sarı poşetlerin sayısını arttırınca Oktroller ve hdpkk lılar Kuduruyor acıları bol olsun İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek 

  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

    merak etme yazdıklarını görüyor.


    mesela ben özkan a laf sokmuştum ve beni yönetime şikayet etmişti.İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek bende bloklu oldugu gibi o da beni bloklamıştı.


    şimdi konumuza geri dönersek. ibb nin resmi hesabından şahıslara cevap vermesi amatörce olarak değerlendiriyorum. ibb sayfası bana göre hizmetleri, icraatleri paylaşan bir sayfa ve sayfanın amacı da bireylere laf sokmak da değil.

    İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek 

  • BJK kullanıcısına yanıt

    aslında şöyle bir şey var.


    Arçelik sorumlu olmuyor ama marka değerine zarar veriyor ve şirketler bu konuda sözleşmeler imzalatıyor. Mesela zamanında Pegasus da çalışanların ramazanda alkol eğlencesi olayı vardı ve bu şirketin imajına zarar verecek boyuta ulaşınca o çalışanları iş sözleşmelerini feshetmişti.

  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Komik bir trolden ibaretsin.

    Aynen ilk ihaları uçarken devlet yanindaydı. Hatta kumanda devletti.

    Size okulda kompozisyon yazidirmiyorlar mı.?

    Olayları nasıl degerlendireceginizi ögretmediler mi.?


    Baykarın sürekli bazı siyasetçilere destek vermesi ve bazılarını hedef alması salakça bir durum iken bunun daha fazlası senin devlet kayırması ile iha yaptı demendir.

    Sen neyi başardın diye soracak olsam cevabın ne olur.?

    Zaten bu işlerde hedefi ve arge calışmaları olan bir aileye komik bir trolluk saldirisi yapman zaten gerçekten basit biri oldugunu gösteriyor.


    Haberin olsun bilgisiz insan.

    Bir takım metinler, GİRİŞ , GELİŞME ve SONUÇ başlıkları altında incelenir.

    Sen yıllardır var olan bir aile şirketinin hikayesine bir GİRİŞ kısmı yazmak istersen sana orada dur derler, bir eziklik çıktısı olan, gerçek ve kabul görmüş bilgi yerine, kendini tatmin edecek hayali bir tatmin yolu çizmen senin sorunun.


    Senin nasil bir oksimoron oldugun zaten çamur atmaya çalıştıgın sistemlerin dünya ülkeleri tarafında talep görmesi ile ortaya çıkıyor.


    Zeka denilen zimbirtiya sahip arkadaslara bir hatirlatmar.

    Olayları kronolojik olarak siralarsaniz neyin ne destegi, ne köstegi aldigini basitçe görebilirsiniz.

    Yoksa bu alıntı yaptıgım mesaj sahibi gibi Siha Sezgin modunda saçmalar durursunuz.

    Bagımsız ülkelerin savunma satın almalarına Rte nin etki edebilecegini düşünmek zaten Rte nin gücünü kabul etmeniz gerektigi durumu ortaya çıkarır. Dünya lideri(!)

    Bu da ayrı bir oksimoron durumu tetikler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 11 Nisan 2024; 8:43:3 >




  • Baxa kullanıcısına yanıt

    vıdı vıdı yapma aktroll.


    Herşey gayet ortada. Tabi ki kayırma var. Drone sattıkları ülkelere bak oradan bile belli oluyor anlaşmaları kimlerin yaptığı. Aynen tüm dünya UAV teknolojisinin ne olduğunu bilmiyordu AKP'nin Haluk'u bu teknolojiyi buldu ülkemizi kurtardı. Haluk'un droneları sayesinde PKK bitti, sınırdan istilacı Afgan, Arap giremiyor değil mi? Kuş uçurtmuyoruz kuş!


    İstanbul'un seçilmiş başkanına hem de 17 bakan - 1 cb - 1 aday ve muhalefet partilerine rağmen seçilmiş bir başkana öyle köpekli möpekli konuşursan '' hayırdır koçum, sen kimsin '' sorularının sorulması gayet normaldir. Seni maaşla çalıştıran Haluk abine söyle drone yapacaksa drone yapsın ha yoksa gitsin AKP'den siyaset yapsın seçimlerde aday olsun.


    haydi selametle

  • Elemanın birisi de "geliştirilen ürünler arasında jet yakıtı olabilir,o da satılmış olabilir" birşeyler gevelemis.
    Biz ticarete ne sattığına değil , kolpacılığa kızıyoruz.

    Gazze Savaşı'nın ilk günlerinde Suri ehmed ve furdona mi neyse bu iki üye 7/24 forumda millete saldırıyordu "Starbucks 'a gidiyorsunuz hainler" diye.
    Bunlardan Suri ehmed olanı hızını alamayıp Starbucks 'a basıp oradakileri dövmekle tehdit ediyordu .

    Coca cola alana vatan haini diyordunuz hala üç harfli marketlerde İsrail ürünleri satılmıyor. Halka gelince hassasiyet,sana gelince ticaret.

    Adama sorarlar sen ne ayaksın diye

    Bu noktadan jet yakıtı ya da her ne halt ise Yrp tarafından ipliğiniz pazara çıkartılınca onların ifadesi ile "yatakta basılınca" kudurmanızı anlıyorum.

    İzlediğiniz iki yüzlü ,ikrcikli politikalar yüzünden koca ülkenin yarısından fazlasını kırmızıya boyayıp 40 yıl sonra CHP 'yi birinci parti yaptınız.
    Kendinizi sorguya çekeceğinize yok Ekrem trolleri yok bilmem ne trolleri.

    Git o iki kayıp üyeyi bul ,yada arşive bak bakalım Gazze savaşının ilk günleri laik/sekuler kesimi sopalamak için bahane olarak kullanıp kullanmadıklarını ?

    Sizin ciğerinizin içini biliyoruz. Şimdi Yrp gibi parti gerçekten Gazze 'yi sahiplenince ve maskeniz düşünce ne diye kuduruyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Nisan 2024; 9:31:44 >




  • kel bakan soylu,1; haluk,2!
    ayıp ayıp.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.