Şimdi Ara

i7 970+Big BangPOWER-X58 O/c Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle selamınaleyküm beyler benim 2 yıldır yaşadığım bu sorun yüzünden işlemciyi stock kullandım çünkü voltaj hakkında bir bilgim yok artık işlemcinin garantisi doldu :| o/c yapmak istiyorum stock soğutucusu var ramler 1333Mhz iken 1600 e çektmiştim fakat ben otomatik hızaşırtma butonuna basınca pc kendisini otomatik aşırtmaya ayarlamaya çalışıyor ve sürekli fail veriyor kısacası kendini ayarlayamıyor bios u tamamen resetledim denedim yine olmadı nedir bunun derdi ? diye düşünüyorum sürekli 3.8 yada 4 ghz stock soğutucu bu işlemciye mümkün olabilirmi olursada bu otomatik aşırtma hatası yüzünden yapamıyorum kaç kere denedim ilk denediğimden beri bu yana kasanın açılması bile deyişti eskiden tekde açılan kasa şimdi açılıyor kapanıor tekrar kendisni açıyor yapmadığım şey kalmadı anakartı son sürüm bios dahi yaptım deişen birşey yok ama getirisi çok oldu diyebilirim bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X4j£TFRLFZ -- 9 Eylül 2012; 2:53:18 >







  • ramleri 1600 e çekerken zaten xmp profilini aktiv etmiştim öle 1600 yapmıştım zaten. fakat dediğim gibi fail veriyor garantiside bitti amacım yakmak deyil olmuyorsa yapmam elbette.
  • aynen öle :|
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infernall

    quote:

    Orijinalden alıntı: ^ConWoy

    aynen öle :|

    Allah allah ne saçma iştir peki ramler 1333mhz çekildiginde sorun düzeliyormu?

    hayır sorun devam ediyor malesefki 1333 ede aldım olmadı biosa resette çektim olmadı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X4j£TFRLFZ -- 9 Eylül 2012; 4:12:13 >
  • bu zamana kadar stock kullandım problem olmadı o/c atmaya çalıştım yine olmadı elimde alet edevat yokki sökeyim işte sorun. bana o kasayı elletmeyecek bir çözüm bulmam gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X4j£TFRLFZ -- 9 Eylül 2012; 4:20:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infernall

    quote:

    Orijinalden alıntı: ^ConWoy

    bu zamana kadar stock kullandım problem olmadı o/c atmaya çalıştım yine olmadı elimde alet edevat yokki sökeyim işte sorun.

    sökmen için sadece bir yıldızlı tornavida gerekli işlemcinin bacakları var onları çevirerek açıyorsun fan bacaklarını,ramleride elle söküyorsun kasanın vidası varsa tornavida yoksa elle açılanlardansa o daha kolay Sorunun düzeleceğini düşünüyorum ram ve işlemci sökülünce aman acemiysen ters falan takmayasın ramleri.

    işte acemiyim ben :D:D:D işlemci bloğunu sökemedim hiç toz toprak oldu temizleyemedim bu civatalar yüzünden zamanda yokki inanasın gelmez vallada alamadım bi takım vardı oda kayboldu :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infernall

    ozaman bilen birine yaptır dokunma sen:D

    pekala dediğin yöntemi denedikden sonra olur inşallah çok uğraşmıştım olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.