Şimdi Ara

i7 4790k ile GTX980 Tİ 1080p için hala yeterli mi ? Yoksa işlemci değişmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikler herkese merhaba.

    i7 4790k

    z97 asus ranger VII

    32 gb ddr3 1600 mhz gskill ram

    120 gb ssd

    zotac GTX980 Tİ ekran kartım mevcut


    1080p yüksek grafik ayalarında ne kadar süre daha yeterli gelebilir yoksa yeni işlemci almaya mı yönelmeliyim tavsiye ve görüşlerinize açığım.




  • Ozunde hayli basit bir soru bu, oynadiginiz oyunlardan aldiginiz performans yetmiyorsa nasil gelistirebilirim diye bakmaya baslamalisiniz. Yok aldiginiz performans sizi tatmin ediyor, bir sure daha boyle devam ederim diyorsaniz, degistirmeyi dusunmeniz bile manasiz. Olay sizde bitiyor yani.

  • hala para edıyorken parçalarınızı satıp daha guncel bır sısteme gecebılırsınız. 980Ti hala 1080p için yeterlı sayılabılır. ekran kartı 980ti kalır ıslemcı anakart ve ramlerı değiştirirsiniz


    yada tam anlamıyla suyunu cıkartıp emeklıye ayırabılırsınız. karar sızın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 5 Kasım 2020; 17:3:37 >
  • 980ti hala bir canavar, 4790k'da öyle :) Birkaç sene daha yüksek ayar ve kare hızında oyun oynatır.

  • Olur da sistemi yeniler eskisini satmayı düşünürseniz 16 gb raminize talibim hocam.

  • Neler oynuyorsunuz, bütçeniz nedir ve oyun haricinde ne yapıyorsunuz pc ile? Bunlar önemli. İşlemciniz ve ekran kartınız zayıf değiller ama şimdilik! Yeni konsollara göre çıkacak oyunlar pc'ye gelince sıkıntı olabilir. Ayrıca şu an ikinci elde para eder işlemci. İlerisini bilemem.

  • 980Ti hala 1080p'de iyi sayılabilecek bir kart. İşlemcide bende 4790 kullanıyorum fakat burada işler ekran kartından farklı olarak işlemci değiştirmek için anakart-ram-işlemci olarak değiştireceğiniz için tuzluya patlıyor. 4790 bende 1080p için gayet yeterli iş görüyor. Bence şu piyasada bu sistemle ile gittiği yere kadar devam etmek en iyisi ama bütçe varsa komple satıp yeni sistem yapılabilir.

  • Demirci25 D kullanıcısına yanıt

    Hocam oyun olarak Escape from Tarkov ve ara ara Cod warzone oynuyorum

    Onun dışında çizim ve 3 boyutlu modelleme madencilik programları kullanıyorum i5 4670k işlemcim vardı ara ara kasıyordu gerek Escape from Tarkov da gerekse modelleme programlarında.

    O yüzden forumdan i7 4790k buldum ve aldım daha sistem kurulumunu yapamadım çalışmaktan fakat bu ryzen nin 5600x işlemcisinin testlerini izleme fırsatı bulunca ister istemez yanlış mı yatırım yaptım diye sorguladım kendimi

    Tabiki bütçem yoktu fakat bulup buluşturup 4790k yi görünce kaçırmak istemedim kendi islemcimi de forum üzerinden satmayı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exptouch kullanıcısına yanıt

    Sistem işini görür daha. 1080p için yeterli. Upgrade durumunda performans çok farkeder ama güçlü bir sistem kurmak için de para lazım. Fiyatların bir miktar gevşemesi lazım bu ay ama sonrasını bilemem. Bir bakmışsın ABD demiş faizleri artırıyorum, dolar olmuş 15. Çok belirsiz. Önümüzdeki 1-2 yılı bu pc ile idare ederim diyorsanız ki edebilirsiniz oynadığınız oyunlara göre, bir şey almayın, paranızı koruyun bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.