Şimdi Ara

i5 9600k sistem toplama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Yani Asko hocam sen elinden geleni yapmissin, eyvallah bundan sonrasi alacak kisiyi ilgilendirir. Bu diger arkadasin (@munsi) yaptigi gercekten ayip, insanin arkasinda konusuyor. Ama boyle yapanlarin sonu iyi bitmiyor, uyarmadi demesin. Herkes neyi öneriyorsa bench leriyle testleriyle reviewleriyle yada tecrübesiyle önersin kösesine cekilsin. Birisi yanlis birsey mi yazdi, düzeltsin tabi fakat bu daha ilk yorumdan saldirmaya basliyor heralde ne yaptiginin farkinda degil. Benimle ugrasilsin mi demek istiyor yoksa ilgiye mi ihtiyaci var anlayamadim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 2 Nisan 2019; 23:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metality kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu arkadasin (@munsi) tutarli bir yorumu yok, kalkmis burda intel bayragi sallamaya calisiyor. bildiklerini toplasak, bilmesi gerekenlerden cikartsak ortada birsey kalmaz. Öneri yapan bir insanin bilmesi gereken belli basli seyler vardir, yok. Karsisindakine cevap yetistirince tamam oldu zannediyor. Acayip komik yorumlari var, gecen ekrankartlarini arabalastirdi, bir konuda kaynak goster diyorum bana dunyanin en hizli arabalarinin listesini gosteriyor ordan en yukardan basliyor saymaya, 1. x araba markasi : rtx 2080ti seklinde devam ediyor. Soyledigimiz bazi seyleri anlamiyor, anlamadigini ben cevaplarindan anliyorum, birde sen cevap vermeyince suskunlugunu zaferi zannedip gaza gelip saga sola ipini koparmis gibi boyle seyler yaziyor demekki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    +1
  • münşi kullanıcısına yanıt
    dostum koydugun video tarihi eski nvdia ya 3 ayda hele rtx kanadına saglam performasn güncellemeleri geldi

    https://www.youtube.com/watch?v=j7jHkAOFo7w
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Arastir kardes gizlimiz saklimiz yok

    Surdaki tek issiz insan sensin. Neden?

    "Dostum ben de AMD düşünmüyorum dedim, 9600k ve rtx2060 lı sistem toplayayım dedim forumun çok bilmişleri toplandı başıma "bu devirde 6core 6threat işlemci alınmaz" diye diye bıktırdılar. Ben sistemimi kurdum oyunumu oynuyorum. Ekran kartım şimdilik rx590 ve rtx2070e geçeceğim.

    Sana gelecek yorumlar genel olarak "bu işlemciyi alma oyunlarda i5 9400f de aynı fps leri verir. paranı israf etme" olacaktır. Burada forumda herkesi dünki bebe kendini de yılların donanım mühendisi zanneden bir çok insan var. Sana tavsiyem forumdan gelen tavsiyleri oku geç. Buradan gelen yorumlara göre sistem alma. Yoksa 1080p oyun oynayacak herkes r5 2600 almalı intel i5 işlemciler 6core 6threat olduğu için hepimizin elinde patlayacak ve pişman olacağız. Böyle bir görüş hakim. Sen kendin işlemcilerin benchmark test sonuçları ve oyun içi canlı video kayıtlarını gör ve al işlemcini. İstersen de git r5 2600 al ama sakın ha sakın burada sana şunu al diyene körü körüne güvenip sistem kurma."

    ne yazilmasini bekliyordun? neden insan gibi öneri yapamiyorsun? illa laf atman mi gerekiyor?

    hala utanmadan "issiz" "elestiri uzmanlari" seklinde konusabiliyorsun. Ben sistemi kurdum oynuyorum diyorsun, oyna kardes hatta videoya cek, almayi düsünen insanlara kac fps aldigini falan göster. Merak edenler illaki vardir.




  • İlk mesajında millete sataşıyor, cevap gelince de "bana cephe alıyorlar" diyor. Sırf şu saçma sataşmasından dolayı başlığı açan üyenin konusu saptı. Ben de hiç duymadığı High Power güç kaynağını kullanıyorum. Yüzde 25 yüke kadar fanı dönmüyor. Sonra hiç duymadım demesin:D
  • E cephe alma arkadaş. "Arkadaş doğru söylemiş biz gtx1050ti alacak arkadaşa da rtx2070 alacak arkadaşa da r5 2600 öneriyoz, sonra gidip highpower markasını duymadı diye adamla dalga geçiyoz. Halbuki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Yaptığımız şey bizim seviyemizi ortaya koydu. Bu utanç bize yeter" de ve sus seviyeyi daha da düşürme yani. Yoksa millete uysam mahalle karıları gibi sen şunu dediydin ben bunu dediydim çene çalacaz burda.

    Bu arada konu sahibi arkadaş ilk mesajımda bahsettiğim kitlenin nasıl çılgın bir kafada olduğunu umarım anlamıştır. Aman bunlara sataşma bilmediğin bir şey varsa oradan dalga geçerler seninle. Dikkat.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    9400f de önerilir. Sorun İntel ya da Amd değil. 1800-1900 TL'ye 6/6 işlemci almanın mantıksız olduğundan bahsediliyor. Dikkat edersen i7 8700 de önerilmiş. 9600k ve z390 fiyatına i7 8700 ve b360 anakart alınabilir. 2-3 senede bir işlemci değiştiriyorsa 9600k alabilir. Açıkçası ben 9600k almam. Acele yoksa yeni İntel ve Amd işlemciler de beklenebilir.


    Bilmemek ayıp değil, bilmeden ahkâm kesmek ayıp. Sataşmadan uslu şekilde durursan rezil olmazsın.
  • gene mi 2600 önerdiniz lan

    konuyu okuyacak boş vaktim yok. her low end ile mid end sisteme istisnasız 2600 öneren 1-2 amd sever meşur üye var utanmasalar high end sisteme de 2600 önerecekler, neyse ki 9400f ayarında 2700x öneriyorlar high endlere amd sever diyincede küfür edip hakaret etmeye başlıyorlar.

    bu elemanları dinlemeyin bunlar yüzünden sistem önerileri veren üstatlar foruma uğramıyor bile. araya 1-2 teknik terim sıkıştırarak, umut aşılayarak paranızı çarçur ettirirler. eleştirirsin küfür ederler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 3 Nisan 2019; 4:30:17 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    E böyle bunlar. 8700 + b360 alsaydın aynı paraya de canımı ye. Yoook olmaz illa r5 2600 önerilecek. İpleri pazara çıkınca da ben her konu sahibine "birazdam r5 2600cüler gelir" uyarısı yapınca da "du bahiyim sen microstutter ne bilmiyodun highpower ne bilmiyodun tu kaka sen rezil oldun artik sen banlanirsin" deyip geçmişte attığım mesajları falan bulup işsiz işsiz uğraşıyorlar hocam. Bunlarla uğraşmamak için foruma yazmayan ustalar varsa anlarım beni de tiksindiriyorlar çünkü. Rtx2080 ya da 2080ti alacaksan haa diyolar buna "r5 2600 al" diyemeyiz buna mecbur adamakıllı işlemci önerecez. Onun haricinde banko her sistem toplayacak adama r5 2600 önerilir mi bu kadar "her eve lazım" bişeyse bi tane alıp ortadan deldirip arabanın dikiz aynasına asayım dönsün dursun yaw 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    2006 yılından beri üyeyim. Üstatların çoğunu bilirim. Bu kadar net konuştuğuna göre o üstatların nicklerini de verirsin. Sonra da forumu neden bıraktıklarını sorarız. Veya sende forumu neden boraktıklarına dair mesajlar varsa link verirsin bakarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 3 Nisan 2019; 12:40:24 >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Senin 9600k takıntın var. Bak ilk mesajında bile ne demişsin.

    quote:

    Sana gelecek yorumlar genel olarak "bu işlemciyi alma oyunlarda i5 9400f de aynı fps leri verir. paranı israf etme" olacaktır.


    9400f bile seni rahatsız ediyor. İlla kullandığın işlemciyi aldıracaksın.
  • Yahu bütçesi ona yeten onu alsın ama 9600k ile aynıysa neden 9600k var ozaman demezler mi adama?
    Edit: param buna yetti bunu aldım. Keşke 9700k alsaydım, parası yetene de onu aldırırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 3 Nisan 2019; 13:22:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    9600k neden var? Kısa vadelerde işlemci değiştirmek istiyordur 9600k alır. Bütçesi kısıtlıdır 9400f veya R5 2600 alır. Üst seviye istiyorsa 8700/8700k/9700k alır. Bütçe sınırı yoksa 9900k alır. Önemli olan bütçesi ne kadar ve o işlemciyi kaç yıl kullanacak olması.
  • Kısa vadelerde işlemci değiştirecek 9600k alır öyle mi? 9400f ile rtx2070li sistem kuanlar 6ay sonra işlemcisini çöpe atacak o zaman?? 😁😁😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.