Şimdi Ara

i10 ilk bakım ücreti (korkunç) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
11.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aracın boyutları bakım masraflarını çok fazla değiştirmez. Yağ, yağ filtresi, polen filtresi ıvır zıvır her araçta aynı şeyler değişiyor. Doğal olarak fiyatlar da yakın çıkıyor. Bir de yetkili serviste garanti devam etsin diye biraz fazla ücret alıyorlar. Oluyor sana 900-1000 TL.
  • Dün GrandlandX ilk bakımı yaptırdım, 1200TL, SUV olmayanlar 1000TL ye yapılıyor. 3 yaş üstü ise rakamlar 400-500TL ye düşüyor..galiba kampanyalı fiyatlar..bu piyasada fena değil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AO

    Ben bu aracın mmotor veya kaporta kısmından bir arıza yapacağından korkmuyorum en korktuğum yeri direksiyon sistemi. Hyundai nin yıllardır kanayan yarasıdır bu EPS direksiyonlar. Şimdi servise sokmazsam bir şekilde çamura yatacaklar direksiyonda problem çıkarsa.
    direksiyon sistemi (ESP, airbag sargısı) bakım programından bağımsız bir organdır. hiç bir bakımda da bununla ilgili bir işlem sağlanmaz. bu sebeple olası bir sorun üretim kaynaklı arızalar kapsamında olup garantiden çözülür. Nerden mi biliyorum. çünkü garantiden işlem yaptırdım (i20)
  • 2017 Honda civic aracımın 20 bin km bakımı için yetkili servis 2.150 TL istedi. Her 10 bin bakımında götürmem gerekiyor.
    Yılda ortalama 20 bin km gidiyorum , dolayısıyla 3.500 - 4.000 TL para çıkacak cebimden.
    Mantıksız geldi inanınki , özel servisten fiyat aldım 400 TL ye hallediyorlar , yarın götüreceğim.
    Normalde garantisi 6 yıl sürüyor , deldirmek daha mantıklı geldi.
  • Bir kaç ay öncesine kadar Kaliforniya’da yaşıyordum. Bu forumda bir çok kişi servis ücretleri için verilir, arabaya o kadar para verip alınca yılda 900-1200TL servis için vermemek nasıl bir mantık gibi laflar söyledikleri için farklı bir bakış açısı vereyim...

    Kaliforniya’da emlak piyasası acayip yüksek. Kiralar da buna bağlı olarak fazla. Maaşlar da buranın bir kaç katı. Yani bir garaj açıp işletmek çok ucuz değil. Buna rağmen ben arabamın yağını, hem de pahalı bir yerde ful sentetik yağdan $75’a değiştiriyordum. Ucuz yerlerde sentetik olmayan yağ değişimi de $20’a yaptırılabiliyor.

    Burada sorulması gereken, bu milletin neden bu kadar kazıklandığı.

    Geldiğimden beri bir kaç şey almak durumunda kaldım ve neredeyse her alış verişimde kazıklandım veya kazıklanmaya çalışıldım.

    Maalesef, insanlarımız cahil ve/ya ahlaksız. Kusura bakmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt
    Maalesef burada ne ticaret ahlakı nede insani ahlak kaldı. Bilmiyorum insanları hayat şartlarımı boyle yapıyor yoksa kanımızda mı var.
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam trafik sıkıntı servis sıkıntı adam 499 tl lik serçesiyle çöp şahiniyle yandan gelip tehlike saçıyor nispet yapar gibi Vs vs derken sattım zaten
    uğraşamam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.