Şimdi Ara

HYUNDAI klima tavsiye eden varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hyundai marka klima kullanan, duyan, anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim, 25 m2 lik iş yerimizi ısıtmak için alıcaz fiyatıda uygun geldi ama hiç bir yoruma rastlıyamadım markayla ilgili. Çalışma aralığı -8; +52 ºC deniyor ama ne kadar gerçek. Hepsiburada.com da satılıyor ve özellik olarak sadece aşağıda yazdığım kadar belirtilmiş. Teşşekürler.


    Geniş ürün yelpazesi
    Plazma filtre teknolojisi
    Toz tutucu filtre
    Şık modern tasarım
    Geniş gösterge paneli
    Kolay kullanımlı üniversal LCD uzaktan kumanda
    Geniş çalşma aralığı ( -8; +52 ºC)
    Rotary kompresör ile sessiz dış ünite
    Geniş çaplı 3 kademeli iç ünite fanı sayesinde sesiz iç ünite
    Heat pump çalşma sistemiyle yüksek ısıtma kapasitesi
    24 saat programlanabilme özelliği
    Korozyona karşı dayanıklı mavi film kaplı evaporatör
    Yüksek nem alma kapasitesi
    Otomatik iki yönlü hava çıkışı
    Sıcak başlangıç
    Otomatik yeniden başlama
    3 dakika gecikme fonksiyonu
    Uyku modu
    Otomatik arıza teşhis fonksiyonu







  • Etmem,nedenimi daha önce bu klimayı İPİ firması getiriyordu asla sattıgı klimaların arkasında durmadı,bu forumdan bir arkadaş almıştı klimasında fan kesmeme problemi vardı İPİ şirketini aradı garantisi oldugu halde 100 ytl ver yapalım dedi ve şu anda bu klimalar mısırda yapılıyor en kötü klimalardan biridir almamanız hayrınıza olur.
  • Arkasında sönmez holding olduğu için ilgimizi çekti bizimde, demek tavsiye etmiyorsunuz :( bu marka olmazsa iklimsadan samui alıcaz fiyatları yakın.
  • Arkadaşım alınmaması gereken klimaları almaya çalışıyorsunuz o klimalarda elektrik ve ısınma sorunları yaşarsınız,

    bu hyundai klimalar mısırdan geliyor sevisi arkadaşım yaz için alın ama kışı için asla almayın dedi,siz elektrda,dıamond,zibro,1700 serilerine bakın sonra buraya gelipte üzülmeyin ısıtmıyor diye.
  • Serhat arkadaşım ilgin için çok teşekkürler, kısıtlı bütçe sebebiyle kötünün iyisini bulmaya çalışıyoruz, 1250 YTL ye 24000btu almak istiyoruz :) Şu an kullandığımız 12000 lik markası belirsiz klima yaz için yeterli ama kışın daha + derecelerde donup kalıyo. Siemens var bide bu fiyatlarda ama onuda tavsiye etmezsiniz, biran önce almamız gerek ama şaşırdık kaldık işte :(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gunes016

    Serhat arkadaşım ilgin için çok teşekkürler, kısıtlı bütçe sebebiyle kötünün iyisini bulmaya çalışıyoruz, 1250 YTL ye 24000btu almak istiyoruz :) Şu an kullandığımız 12000 lik markası belirsiz klima yaz için yeterli ama kışın daha + derecelerde donup kalıyo. Siemens var bide bu fiyatlarda ama onuda tavsiye etmezsiniz, biran önce almamız gerek ama şaşırdık kaldık işte :(


    1250 ytl elektra var 25 metre kare için 18000 btu siemens klima amrkası degildir ve kış performansı çok kötüdür,dedigim markayı alın rahat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.