Şimdi Ara

Hyundai i20 icin hangi lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2016 hyundai 1.4 otomatik vites aracim var. Bir haftadir arastirma yapiyorum ancak daha hicbir lpg markasina karar veremedim. Her markanin modelin tavsiyesi de var koru yorumu da
    Prins technomax nasildir?
    Atiker gold mu onerirsiniz brc mi?
    Konuştuğum firma atiker grand gold a dondu ikisi de ayni dedi bu dogru mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sayın thesater

    2016 hyundai 1.4 otomatik vites aracınız için önerilerimiz .

    1-Prins technomax :Sıralı otogaz dönüşüm sistemi Technomax, Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri'nin en seçkin LPG kitlerinden biridir. Yüksek teknolojiye sahip Technomax'da OBD bağlantısı mevcuttur ve yeni nesil 4 silindir çok noktalı enjeksiyon araçlara uyum sağlar. Technomax kit parçaları R67-01 belgesine ve kolay montaj sağlayan tasarıma sahiptir.

    Technomax kiti, uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir. Technomax kitinin içerisinde; LPG regülatörü, enjektörü, enjektör raili, filtre ünitesi, yakıt seçici anahtar, elektronik kontrol ünitesi, elektrik tesisatı ve basıç-sıcaklık sensörü bulunmaktadır. Technomax kitinde kullanılan bilgisayar programı, diğer Prins kitlerinde olduğu gibi yüksek teknolojiye sahip Prins Diagnostic Programı'dır.

    ücret 2800 tl kartlara taksit imkanı sunulmaktadır.2 yıl garantili ve 50 tl gaz hediyelidir.

    2-Atiker Grand :ATİKER GRAND Kontrol ünitesi, OBDII, gelişmiş yazılımı ile motoru tüm çalışma koşullarında kontrol eder. Motorun devrini, gaz sıcaklığını, gaz basıncını ve su sıcaklığını kontrol ederek enjektörlerin açılıp/kapanma zamanlarını hesaplar.

    Motora doğru oranda ve zamanında yakıt göndererek performans kaybı olmadan en iyi sürüş konforunu sağlar. Sistem ayrıca arıza tespit özelliklerini de içerir. Herhangi bir arıza durumunda otomatik olarak benzine geçer. Tespit ettiği hatayı sistem belleğinde saklı tutar. 2, 3, 4 ve 5, 6, 8, 10 silindir motorlar için iki versiyon ECU seçeneği bulunur.


    ücret 2250 tl kartlara taksit imkanı sunulmaktadır.2 yıl garantili




  • Arabanız lpg ye son derece uyumlu zaten. İşçiliğine güvendiğiniz bir ustayla bütçeniz doğrultusunda bir kiti seçebilirsiniz.
  • Atiker grand yeterlidir. Pahalı kite gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.